top of page

Elämäsi kuntoon -verkkovalmennus

Onko liikunnan aloittaminen vaikeaa?


Tuottaako terveellisessä ruokavaliossa pysyminen suuria haasteita?


Kaisa Löfmanin Elämäsi kuntoon -nettivalmennus auttaa sinua


  • Löytämään liikunnan ilon

  • Muuttamaan ruokailutottumuksiasi terveellisemmäksi

  • Pudottamaan painoa

  • Vähentämään jatkuvaa väsymystä

  • Tekemään elämäntapamuutoksen pienin askelinTämän nettivalmennuksen aikana saat sisäistettyä omaan elämäntyyliisi terveelliset ruokailutottumukset sekä riittävästi liikuntaa!


Monesti elämäntapoja on vaikea muuttaa, koska useimmiten vaihtoehtona tarjotaan kerralla suurta muutosta ja nämä suuret muutokset on vaikea yhdistää kaikkeen muuhun. Huomattavasti paremmin toimii se, että asioita muutetaan vähitellen. Näin tehdään myös Elämäsi kuntoon -nettivalmennuksessa, joten liian suurista muutoksista kerralla ei tarvitse huolestua.


Elämäsi kuntoon -nettivalmennuksessa saat apua liikunnan aloittamiseen. Nettivalmennus sisältää helpot treenit kuntosalille. Jos et aina ehdi tai pääse salille niin voit tehdä treenit myös kotona tehokkaasti. Treeniohjelmat eivät sisällä monimutkaisia ja vaikeita liikkeitä, joten tämä nettivalmennus soveltuu myös aloittelijalle.


Tämän valmennuksen avulla lähestyt askel kerrallaan kohti terveellisempiä elämäntapoja ja tällä kertaa muutokset ovat pysyviä! Valmennus tarjoaa sinulle tukea ruokavalion muuttamiseen reseptivinkkeineen. Nettivalmennus sisältää liikuntasuositukset terveenä pysymiseen ja samalla tukenasi on oikea valmentaja.


Nyt on aika laittaa elämäsi kuntoon Kaisa Löfmanin kanssa!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page