top of page

Stressi kuriin -verkkovalmennusTuntuuko sinusta siltä että stressi on turhan usein läsnä elämässäsi? Kuuluuko sanavarastoosi usein sana "kiire"? Tuntuuko sinusta siltä, että kädet vapisee ja sydän hakkaa silloin kun et haluaisi näin tapahtuvan? Tuntuuko sinusta siltä, että olet stressaantunut liian usein?


Terhi Immosen Stressi kuriin -nettivalmennuksen tärkeimmät pointit:


  • Opi tuntemaan mistä stressissä on kyse (stressin fysiologia)

  • Opi tunnistamaan stressin laukaisijat (ne voi olla jotain muuta mitä ajattelit)

  • Opi tunnistamaan omat käyttäytymismallisi

  • Opi selkeitä harjoitteita millä saat pidettyä stressiä kurissa

  • Opi uudenlaisia ajatusmalleja ja löydä niiden avulla sisäinen rauhallisuus silloinkin kun asiat menisivät päin persettä

  • Saavuta asioita ja ota isompia askeleita elämässäsi

  • Pura menestymisen esteetTämän valmennuksen avulla löydät henkistä vahvuutta, jonka avulla stressin hallinta helpottaa. Kun stressi ei ole enää yhtä iso riesa kuin ennen, saatat huomata, että sinulle aukeaa ihan uudenlainen maailma.


Valmentaja Terhi Immonen kertoo Stressi kuriin -nettivalmennuksesta:


Tuntuuko sinusta siltä että stressi on turhan usein läsnä elämässäsi?

Kuuluuko sanavarastoosi usein sana "kiire"?

Tuntuuko sinusta siltä, että kädet vapisee ja sydän hakkaa silloin kun et haluaisi näin tapahtuvan?

Tuntuuko sinusta siltä että olet stressaantunut liian usein?


Mikäli koet, että elämässäsi on liikaa stressiä oli aiheuttaja mikä tahansa ja olet jotakuinkin kyllästynyt sen läsnä oloon niin sinuna antaisin tälle valmennukselle mahdollisuuden. Valmennus on verkossa toteuttava kahdeksan viikon kokonaisuus, missä saat myös henkilökohtaisen CHAT-tuen. Valmennus kulkee johdonmukaisesti eteenpäin ja saat selkeitä viikkotehtäviä, joiden avulla etenet valmennuksen läpi.


Valmennuksesta voi saada apua mm. seuraaviin asioihin:


1. Kiireen tuntu elämässä - Miten hallita sitä vaikka sitä ei voisikaan poistaa 2. Miten päästä eroon jännittämisestä 3. Miten hallita hermostuneisuutta 4. Miten hallita ahdistuneisuutta 5. Miten oppia olemaan rohkeampi


Mikäli lähdet mukaani tälle 8 viikon matkalle ja sitoudut siihen niin uskallan luvata sinulle, että tulet oivaltamaan merkittäviä asioita omasta käyttäytymisestä, ympäristöstä sekä opit löytämään itsestäsi puolen, joka osaa pysyä rauhallisena vaikeissakin paikoissa. No ollakseni rehellinen niin en tietenkään voi luvata tätä, mutta voin luvata sen, että jos mielesi on avoin ja luotat minuun, niin ainakin muutoksia tulet huomaamaan sekä oppimaan paljon uutta!


Lähde mukaani kohti stressin nujertamista!


Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page