top of page

Helppo ajanvarausjärjestelmä SLOTTI!

SLOTTI ja SYKE Tribe yhteistyöhön!

Haluamme tuoda Slotti ajanvarausjärjestelmän valmentajille tutuksi helpottamaan arjen pyörittämistä!


Ajanvarausjärjestelmä! Helppo ajanvarausjärjestelmä! SLOTTI tarjoushintaan! Hyödnnä alekoodi!
Helppo ajanvarausjärjestelmä! SLOTTI tarjoushintaan! Hyödnnä alekoodi!


 

HELPOTA OMAA SEKÄ ASIAKKAIDESI ARKEA!


Valmentajat ja kuntosalikeskukset ovat kiireisiä paikkoja ja ajanvaraaminen voi olla haastavaa sekä asiakkaille että valmentajille. Tämän takia on tärkeää löytää helppo tapa hallita aikoja.


Ajanvarausjärjestelmän avulla valmentajat ja kuntosalikeskuset voivat tehostaa toimintaansa ja tarjota parempaa palvelua asiakkailleen.

 

MIKÄ ON SLOTTI?


Slotti on ajanvarausjärjestelmä joka sopii sekä yksittäisille valmentajille että kuntokeskuksille. Slotti Ajanvaraus antaa laajat työkalut sinulle, joka haluat käyttöösi helppokäyttöisen varauskalenterin ja selkeän nettiajanvarauksen.


Slotti tarjoaa sekä varaus- että kassajärjestelmän, joita voitte käyttää yhdessä tai erikseen. Järjestelmät pelaavat saumattomasti yhteen käyttämällä yhteisiä tietoja ja esimerkiksi näyttämällä juuri päättyvät varaukset kassassa, jotta myyntien teko olisi helppoa.


Lue lisää täältä!


Nyt saat koodilla SYKE22 ensimmäiset 3 kuukautta -50% alennushintaan!


 

Tee omasta sekä asiakkaidesi elämästä helpompaa!

 

Slotti ajanvarausjärjestelmä ja SYKE Tribe yhteistyöhön - hyödynnä alekoodi ja tarjous ja ota personal trainereiden ajanvaraus käyttöön.

Ajanvarausjärjestelmä -50% hinnalla yhteistyöetuna!


Koodilla SYKE22 saat ensimmäiset 3 kuukautta -50% alennushintaan.


Kokeile Slottia 30 päivää ilmaiseksi - tilin luonnin jälkeen ajanvaraus on heti käytössäsi. Tarvittaessa saat aina apua Slotti-tiimiltä!


 
SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!
 

www.syketribe.fi


Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page