Athletic by Joosua Visuri -verkkovalmennus

Päivitetty: 28. jouluk. 2019Joosua Visurin Athletic-verkkovalmennus sopii sinulle, joka haluat pitää huolta suorituskyvystäsi kokonaisvaltaisesti sekä saada sporttisen näyttävän ja hyvältä tuntuvan kropan.


Olipa haasteesi sitten treenien aikatauluttaminen, motivaatio, harjoittelun suunnitelmallisuus tai pitkään kaivattu valmentajan tuki treenaamiseen, Athletic-valmennus on juuri sinua varten!Valmennuksen treenit on suunniteltu niin, että kaikissa liikkeessä on huomioitu eritasoiset treenaajat useilla eri liikevariaatiolla. Kaikki liikkeet ja niiden variaatiot löytyvät videolta Joosuan ammattitaitoisesti opastamana. Valmennuksessa pidetään huolta myös liikkuvuudestasi ja siitä, että sinulla on avaimet terveelliseen ja hyvänmakuiseen ravintoon ilman stressiä - palauttavia ja makoisia unia unohtamatta. 


Tämä mobiilisti sekä Syke Tribe -verkkoportaalin kautta toteuttava valmennus sisältää ohjelmat kuntosalille sekä kotiin, joista voit valita itsellesi mieluisimmat - tai yhdistellä molempia. Mukana ovat myös monipuoliset alkuverryttely- ja kehonhuolto-ohjelmat, jotka pienentävät loukkaantumisriskejä ja pysyt kokonaisvaltaisesti toimintakykyisempänä.


Lisäksi opit valmennuksen aikana syömään terveellisesti - ilman stressiä pitkistä kieltolistoista tai ruoan tarkasta punnitsemisesta.


Valmennuksen materiaalit ovat sinulla käytettävissä kaksi kuukautta valmennuksen päättymisen jälkeen. Halutessa voit myös tulostaa ohjelmat, jolloin voit hyödyntää niitä pidempään! 


Valmennus lyhyesti


  • Tehokkaat treeniohjelmat kuntosalille sekä kotiin (voit valita kuntosali- ja kehonpainotreenit tai yhdistellä molempia)

  • Terveellinen sekä joustava ruokavalio, jossa valittavissa kiinteyttävä tai lihasmassaa rakentava vaihtoehto! 

  • Mukana monipuoliset alkuverryttely- ja kehonhuolto-ohjelmat

  • Sopii kaikentasoisille treenajille, sillä liikkeistä on omat variaatiot eri tasoisille treenaajille

  • Suljettu FB-ryhmä, jossa voit kysyä mitä tahansa valmennukseen liittyvää ja saat motivaatiota sekä tukea tsemppaavasta yhteisöstä!
Valmentaja valmennuksen takana: Joosua Visuri


Hyvinvointi ja liikunta ovat olleet Joosua Visurin intohimoja pienestä asti. Hän tavoitteli ammattiuraa jalkapalloilijana, mutta päätti valita suuremman intohimon eli uran liikunta-alalla. Joosuaa arvostetaan valmentajana hänen luotettavuutensa, ammattitaitonsa sekä osaamisensa vuoksi. Hän toimii myös personal trainer -kouluttajana yhdessä Euroopan suurimmista ja johtavista kouluttajaorganisaatioista. Joosuan valmennusfilosofia on läpinäkyvää ja rehellistä ja hänen erityinen vahvuus valmentajana onkin kokonaisvaltaisuus sekä valmennettavien tavallista kovemmat tulokset. 


Joosua Visurin nettivalmennuksessa sinulla on tunne, että sinulla on oma henkilökohtainen valmentaja, sillä hän on todella aktiivinen FB-ryhmässä, jossa voit kysyä mitä tahansa valmennukseen liittyvää!


Osallistu Joosua Visurin verkkovalmennukseen >>

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png