top of page

Me tiedämme, minkä kanssa valmentajat kipuilevat ja haluamme auttaa

Päivitetty: 28. jouluk. 2019


Taas se kuuluisa kysymys: miten kaupallistaa oma valmennusosaaminen? Siis yksinkertaisemmin: miten saada niitä asiakkaita, joiden haasteet vastaavat juuri sinun ammattitaitoasi?


Suurin ongelma valmentajilla on eittämättä oman osaamisensa myyminen ja tuotteistaminen.


  • Mistä löydän asiakkaita?

  • Millä keinoilla voin kasvattaa myyntiäni?

  • Miten kasvatan omaa valmentajabrändiäni ja lisään tunnettavuutta?

  • Missä olen hyvä?


Vastauksia mm. näihin kysymyksiin saat SYKE Certified Digital Wellbeing Coach -koulutuksesta!


SYKE Certified Digital Wellbeing Coach -koulutusohjelma ei ole pelkästään digitaalisten valmennustyökalujen hallitsemista ja ymmärtämistä, vaan yhtä isossa roolissa on myös valmentajabrändin rakentaminen, joka on toteutettavissa 100% digitaalisesti.


Miksi rakentaa hienoja valmennuksia, jos niihin ei saa asiakkaita?


Miten rakentaa digiä hyödyntäen valmennuksia, joihin saadaan myös asiakkaita?Lue lisää TÄÄLTÄ!TÄTÄ KOULUTUSTA EI KANNATA MISSATA!Palautteita ensimmäisestä SYKE Certified Digital Wellbeing Coach -koulutusviikonlopusta:


PALAUTE 1

“Todella antoisa ja motivoiva koulutuspäivä takana. Auttoi todella paljon hahmottamaan ja ideoimaan oman näköisiä valmennuksia ja pilkkomaan valmennuskokonaisuuksia vieläkin pienempiin palasiin.”

PALAUTE 2

“Mukavaa, että ei vain käsitelty teknisesti valmennuksen tekemistä, vaan tutkittiin syvällisempiä asioita valmentamisen takana. Brändäys ja minkä mielikuvan antaa itsestään oli myös oleellinen näkökulma. Tärkeää on tietenkin myös tuki ja ohjeet itse verkkovalmennuksen rakentamiseen.”


PALAUTE 3

“Todella hyvä fiilis, suosittelen koulutusta mielelläni. Kivaa oli myös verkostoitua toisten kanssa.”


PALAUTE 4

“Todella hyvä koulutus, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä kouluttaja, mukava ilmapiiri. Upeaa, että oli erilaisia osallistujia mukana, mutta tietenkin yhteisellä intressillä ja mielenkiinnon kohteilla - toisiltakin oppii ja saa inspiraatiota.”PAIKKOJA ON RAJOITETTU MÄÄRÄ - VARAA OMA PAIKKASI HETI:
HUOM! Nyt uutuutena myös etäkoulutus, mikäli et pääse osallistumaan koulutuspäiviin!Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page