top of page

Miten aloittaa kasvisruokavalio?

Oletko jo kokeillut kasvisruokavaliota?


Kasvisruokavaliot ovat nyt pinnalla, monestakin eri syystä. Asianmukaisesti koostettu kasvisruokavalio voi olla yhtä terveellinen kuin lihaakin sisältävä ruokavalio. Kasvissyönti sopii myös aktiiviliikkujille ja urheilijoille. Kaupan hyllyt ovat jo pullollaan erilaisia kasvisvaihtoehtoja lihalle, joten kasvissyönnistä on tullut helpompaa kuin koskaan ennen. Kasvissyönti on tutkimusten mukaan myös eettisempää ja ekologisempaa kuin tavallinen sekaruokavalio, joten mikäli nämä arvot vastaavat elämänkatsomustasi, kasvisruokavalio voisi hyvinkin olla sopiva vaihtoehto sinulle.


Myös SYKE Marketplace tarjoaa tällä hetkellä kaksi täysin kasvisruokavalioon tutustuttavaa ja uusia makuelämyksiä tarjoavaa verkkovalmennusta, joista voit lukea lisää alta.VEGESTARTTI on Salla Rikkilän kehittämä ravintovalmennus, jossa tutustutaan kasvissyöntiin. Verkkovalmennus tarjoaa sinulle kattavan tietopaketin kasviperäisten ruokien lisäämisestä ruokavalioon. Valmennuksesta löydät esimerkkiruokavalion niin kasvissyöjälle kuin vegaanillekin. Valmennuksen vegereseptit sopivat niin ikään molemmille. Tässä verkkovalmennuksessa ei ole tarkoitus kategorisoida itseään kasvissyöjäksi tai vegaaniksi vaan enemmänkin Salla haastaa sinut lisäämään kasviksia rohkeasti arkeesi - se voi avata sinulle aivan uusia makuelämyksiä! Pienet kirjalliset infot esimerkiksi proteiineista lisäävät tietämystäsi terveellisen kasvisruokavalion koostamisesta.


Jos haluat lisätä kasviksia ruokavalioosi tai kokeilla kasvissyöntiä rennosti, Vegestartti-verkkovalmennus on sinun valintasi!


Pääset tutustumaan valmennukseen TÄSTÄ!KOHTI KASVISRUOKAILUA on kattava tietopaketti vegaanisesta ruokavaliosta kiinnostuneille. Viiden viikon aikana Jori Kota-aho kertoo sinulle laajasti vegaanisen ruokavalion hyödyistä ja vaikutuksista, jonka lisäksi saat runsaasti kirjallista tietoa esimerkiksi vegaaniruokavalion ympäristövaikutuksista sekä eettisyydestä. Jorin valmennus sisältää yli 30 reseptiä, joiden avulla pääset helposti täysin kasviperäisen ruoan makuun. Myös Jorin valmennus sisältää kattavasti tietoa esimerkiksi ravintoaineista ja niiden saannista kasvisruokavaliossa. Vegaaninen ruokavalio sopii myös urheilijalle!


Mikäli haluat haastaa itsesi kokeilemaan täysin vegaanista ruokavaliota tai ainakin saada siitä viiden viikon tietopaketin suoraan puhelimeesi, Kohti kasvisruokailua-verkkovalmennus on sinun valintasi!


Pääset tutustumaan valmennukseen TÄSTÄ!

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page