top of page

Olet mitä syöt -vetäjä Pippa Laukka mukaan verkkovalmennusmaailmaan


Nopeasti kasvava hyvinvoinnin kehittämiseen keskittynyt suomalainen valmennusalusta SYKE Tribe ja hyvinvointiin erikoistunut lääkäri ja Olet mitä syöt -ohjelman vetäjänäkin tunnettu Pippa Laukka ovat tehneet yhteistyösopimuksen.


Digitaalinen hyvinvointivalmentaminen kasvaa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Eikä ihme, sillä digitaaliset valmennukset tarjoavat usein edullisemman paikasta ja ajasta riippumattoman ratkaisun oman hyvinvointinsa kehittämiseen ammattilaisten avulla. Samat syyt löytyvät myös SYKE Triben ja Pippa Laukan yhteistyösopimuksen taustalta.


”Moni valmentaja omaa usein jotain hyvin spesifiä osaamista ja haluaisi pystyä palvelemaan asiakkaitaan asuivat he sitten naapurikaupungissa tai satojen, jopa tuhansien, kilometrien päässä. Usein aktivoivana tekijänä lähteä mukaan verkkovalmentamiseen ovat nimenomaan nämä kyselyt, missä valmentajilta sekä asiantuntijoilta kysellään onko häneltä tulossa verkkovalmennusta tai etävastaanottoon pohjautuvia palveluita. Riittävän monta kertaa kun näitä asioita kysellään niin se saa usein asiantuntijat pohtimaan, että voisiko verkkovalmentaminen olla mahdollisuus. Henkilö, joka lähtökohtaisesti on päätynyt ammattiin missä voi auttaa ihmisiä, harvoin suhtautuu negatiivisesti ajatukseen, että voisi olla avuksi vielä useammalle ihmisille”, SYKE Triben toimitusjohtaja Terhi Immonen kertoo.


Mistä Pippa Laukan valmennuksessa sitten on kyse?

​ ​

Pippa Laukka haluaa tuottaa ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa verkkovalmennuksella


Olet mitä syöt -ohjelmastakin tunnettu hyvinvointilääkäri Pippa Laukka rakensi SYKE Tribe -verkkovalmennusalustalle verkkovalmennuksen, jonka avulla toivoo yhä useamman suomalaisen saavan ravitsemuksensa kuntoon. Kunnossa oleva ruokavalio on merkittävä tekijä ennaltaehkäisemään esimerkiksi monia sairauksia ja tähän Laukka haluaakin nyt suomalaisia kannustaa.


“Rakensin tämän valmennuksen, koska haluan auttaa ihmisiä löytämään itselleen sopivan ruokavalion ja terveelliset tavat ravitsemukseen. Valmennuksen tavoitteena on auttaa löytämään kadoksissa oleva terveellinen ruokavalio. Uskon, että terveellinen syöminen on oikeasti helppoa. Moni on hukassa erilaisten dieettien, kuurien ja ruokavalioiden maailmassa. Valmennuksen päätavoite on omaksua terveydelle ja keholle hyvää tekevät ruokailurutiinit. Kun ruokavalio on kunnossa, on mahdollista parantaa omaa terveyttä, ehkäistä monia sairauksia ja jopa parantua todetuista sairauksista. Monipuolinen ravitsemus ei ole hifistelyä eikä sääntökeskeistä vaan onnistunut ruokavalio on helppo toteuttaa omassa arjessa. Ruoasta kuuluu nauttia ja syöminen saa olla hauskaa, sallivaa ja joustavaa”, Laukka kertoo.

Mikro-oppimisen avulla pysyviä muutoksia elintapoihin


”Me SYKE Tribella olemme entistä vahvemmin pyrkineet ohjaamaan verkkovalmennusmaailmaa mikro-oppimista hyödyntävään maailmaan. Pippa Laukan valmennus ei tee tässä poikkeusta. Mikro-oppimisessa on kyse asioiden purkamisesta pienempiin osiin, joka auttaa ihmisiä sisäistämään tärkeimmät asiat paremmin. Tämä on usein valmennettavalle myös vähemmän työläs tapa sisäistää informaatiota kuin perinteisempi verkkokurssittaminen. Pipan valmennuksessa tätä metodia hyödynnetään mm. purkamalla ravitsemusta aihealue kerrallaan. Ei anneta valmista ruokavaliota, vaan pieniä ja isompia mikro-tehtäviä sekä viikkohaasteita, jotka ovat usein helpompia viedä käytäntöön niiden ”keveyden” vuoksi verrattuna siihen, että yrittäisi jokaista ateriaa ja suupalaa korjata kerrallaan”, sanoo Terhi Immonen.


Pippa Laukan Ruokaraivaus -verkkovalmennus on myynnissä SYKE Marketplacessa, josta kaavaillaan tulevaisuudessa verkkovalmennusten ”Spotifya”. Valmennuksensa SYKE Marketplaceen ovat jo aiemmin laittaneet myyntiin esimerkiksi valmentajat Janni Hussi, Joosua Visuri sekä Nana Heikkilä, vegaaniravitsemukseen erikoistunut valmentaja Jori Kota-aho, bloggaaja Anna Oinonen sekä julkisuudessakin olleen elämäntapamuutoksen tehnyt Henriikka Pitkänen.

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page