top of page

Personal trainer avuksi liikkuvuuden lisäämiseksi


Vailla valmentajaa tai osaajaa?


Olet yhtä notkea kuin näkkileipä ja joka paikkaa kiristää? Liikkuvuuden kehittäminen ylipäätään olisi haaveissa?


Sykkeen valmentajahausta löytyy kymmeniä erilaisia valmentajia ympäri Suomen, jotka ovat kirjanneet osaamisalueisiinsa liikkuvuusvalmentamisen. Pääset selaamaan kaikkia valmentajia TÄSTÄ.


Tässä muutama valmentaja esiteltynä.

Heidi Sadinmaa | Liikkuvuusvalmennus Sodankylä, Rovaniemi, Kittilä, Enontekiö, Muonio, Pello


Olen Heidi, 23-vuotias personal trainer Sodankylästä ja Ingakristiina Training on minun pieni yhden naisen yritykseni. Ingakristiina Training tarjoaa sinulle treeniohjelmat kotiin, salille ja venyttelyyn. Voimme tehdä myös erilaisia luontoon sovellettuja ohjelmia. Yritykseni tarjoaa yksittäiset ohjauskerrat ja pidemmät valmennusjaksot pituudeltaan 1-6kk, lähi- tai etävalmennuksena.

Tutustu Heidin profiiliin TÄSTÄ!


Taru Willström | Liikkuvuusvalmennus Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää


Valmennuksissani korostuu monipuolinen treenaaminen ja kehonhuolto. Haluan, että asiakkaani ymmärtävät miksi mitäkin tehdään ja näin ollen on helpompi opetella tuntemaan ja kuuntelemaan omaa kehoa paremmin. Tavoitteisiin on helpompi päästä, kun on selkeät suunnitelmat ja ohjelmat! :)

Tutustu Tarun profiiliin TÄSTÄ!Katri Inkinen | Liikkuvuusvalmennus Tampere


Olen ravintovalmentaja, personal trainer ja palautumisohjaaja. Toimin Tampereella ja tarjoan hyvinvointivalmennusta lempeällä otteella yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Ravinnon ja liikunnan lisäksi valmennuksessa pidetään huoli riittävästä unesta ja palautumisesta. Liikunnan ohjaamisessa kehonhuolto ja liikkuvuus ovat tärkeässä osassa.

Tutustu Katrin profiiliin TÄSTÄ!

コメント


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page