Sun aika - Korsetti kuntoon: Palaudu synnytyksestä

Päivitetty: 28. jouluk. 2019Korsetti kuntoon -verkkovalmennus on ensimmäinen valmennus, jolla voit aloittaa harjoittelun ja kropan kuntoon laittamisen raskauden ja synnytyksen jälkeen - turvallisesti, mutta tehokkaasti!


Salla Rikkilän ja Jasmin Alin valmennus sisältää


  • Kattavan ohjeistuksen lantionpohjalihasten ja syvien vatsalihasten treenaamiseen

  • Koko kropan lihaskuntotreenejä sekä liikkuvuusharjoitteita

  • Infoa synnytyksestä palautumiseen, vatsalihasten erkauman tunnistamiseen sekä liikunnan aloittamiseen synnytyksen jälkeen

  • Ohjeistus terveelliseen ja palautumista tukevaan ravitsemukseen

  • Monipuolisia ja maistuvia reseptejä

  • Oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa valmentajat vastaavat kysymyksiinRaskaus ja synnytys ovat mullistavia kokemuksia paitsi keholle, myös mielelle! Lapsen myötä myös moni asia muuttuu, ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen voi helposti jäädä taka-alalle. Se, että lapsesi voi hyvin, vaatii kuitenkin myös sen, että sinä voit ja jaksat hyvin, ja tässä myös se, että kroppasi toimii, on vahva ja jaksava, on keskeisessä asemassa!


Ei siis ole itsekästä ottaa aikaa omalle harjoittelulle, sillä pienikin panostus omaan hyvinvointiin maksaa kyllä ne hetket takaisin korkojen kera! Sama pätee myös riittävästä levosta ja hyvästä ravitsemuksesta huolehtimiseen.


Vaikka vauva-arki on toisinaan raskasta ja kuluttavaa, ja unet saattavat jäädä vähiin, voit tukea jaksamistasi merkittävästi sillä, että pidät huolta etenkin siitä, että syöt säännöllisesti, riittävästi ja pääasiassa terveellistä ravitsevaa ruokaa! Jos imetät, on energian ja ravintoaineiden tarve vielä erityisen merkittävä! Nämä ovat asioita, joihin kannattaa pyrkiä panostamaan, ja saat tähän hyvät ohjeet myös tässä valmennuksessa!


Se, miten ja millä liikkeillä keskivartalon ja syvien vatsalihasten vahvistaminen tulisi aloittaa synnytyksen jälkeen, on monille täysin hämärän peitossa. Tämä verkkovalmennus johdattaa sinut askel askeleelta eteenpäin harjoittelussa!

Monesti myös se, miten lantionpohjan harjoittelua tulisi todella tehdä voi aiheuttaa epätietoisuutta.


Tässä valmennuksessa saat kattavat ohjeet keskivartalon ja lantionpohjan harjoitteluun ja mikä parasta: valmennuksessa nämä harjoitteet tulee myös tehtyä, vaikka muutoin kiusaus niiden väliin jättämiseen voisikin olla suuri! Kun olet mukana valmennuksessa, etenee korsetin kuntoutus varmasti ja luot turvallisesti hyvän pohjan kaiken muun liikunnan aloittamiselle.


Korsetti kuntoon -verkkovalmennuksen avulla tehostat palautumistasi raskauden ja synnytyksen jälkeen. Pääset palaamaan liikuntaharrastustesi pariin turvallisesti ja hyvillä mielin, kun pohjatyö on tehty kunnolla! Liikkuminen ja hyvä ravitsemus tukevat myös mahdollisten raskauskilojen karistamista ja lisäävät energisyyttä ja hyvinvointia vauva-arjessa. Jo pienetkin teot oman hyvinvoinnin tukesi lisäävät jaksamista merkittävästi!VALMENTAJIEN ESITTELY


Salla Rikkilä ja Jasmin Ali ovat äitiysliikuntaan kouluttautuneita pitkän linjan personal trainereita. He ovat suorittaneet Äitiysliikunta-akatemiassa äitiysliikunnan ohjaamisen peruskoulutuksen lisäksi myös vatsalihasten erkauma -peruskoulutuksen. Ja