top of page

Nelli-tädin niksinurkka: tulosseuranta

Päivitetty: 4. tammik. 2023Käppyrät, kippurat, graafit. Nuo ihanan selkeät visuaaliset elementit, jotka kertovat jo nopeallakin vilkaisulla mitä kuuluu seurattavalle arvolle, oli se haban voimatasojen kasvu, verenpaine tai vaikkapa hengitysharjoitusten määrä.


Ehkä jo tiesitkin tämän ominaisuuden ja olet luonut omiakin seurattavia arvoja asiakkaan tilille, mutta tiesitkö, että voit valmennuksissa luoda kerralla koko asiakasporukalle uuden seurattavan arvon ilman, että luot (tai asiakas itse luo) sen yksitellen? Täältä pesee, nimittäin niksiy tähän toimintoon :)


Kuinka luoda tulosseuranta laajemmalle asiakaskunnalle?


Ensin vilautan tulosseurannan koostetta:

Eikö olekin helppolukuinen ja informatiivinen ominaisuus? Tämä näkyy siis asiakkaan profiilissa, niin sinulle valmentajana kuin tietysti itse asiakkaallekin kaikilla lisensseillä.


Ja seuraavaksi kuinka luoda kerralla valmennuksen kautta omia tulosseuranta-arvoja, käytän tässä esimerkkinä hengitysharjoitusta, mutta tämä voisi yhtä hyvin olla vaikka golfswingien tai myyntipuheluiden määrä, mitä tahansa numeroilla mitattavaa:Luodessasi tätä väylää pitkintulosseuranta-arvon Syke muodostaa kyseisen arvon asiakkaan tilille automaattisesti ja hän pääsee suoraan tallentamaan kyseistä tulosseurantaa. Awesomeness!


Valmennusominaisuus saatavilla vain SYKE GO:ssa. Kiinnostuitko?


TÄÄLLÄ>> Lisää ominaisuuksia

TÄSTÄ>> Tarjouspyyntölomakkeelle

TÄÄLLÄ>> Yhteystiedot


Näppäräniksiterveisin <3


Nelli

______________________________________________________________________


SYKE Tribe valmentajille


SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.SYKE Tribe kuluttajille


SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!

Comentarios


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page