top of page

Verkkovalmennus sopii myös raskausajan treenaamiseen tai ravintovalmennukseen


Millaisia syntytarinoita sinun verkkovalmennuksillasi on?


Olen työskennellyt personal trainerina vuodesta 2014, ja päässyt auttamaan lukuisia upeita ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan! Verkkovalmennukset ovat tulleet jatkuvasti yhä suositummaksi valmennusmuodoksi, sillä ne tarjoavat entistä useammille mahdollisuuden saada konkreettista ohjausta ja tukea liikunnan, ravitsemuksen ja monien muiden hyvinvoinnin osasten suhteen, vieläpä valmentajan toimipaikkakunnasta riippumatta!


Olen kohdannut lukuisia ihmisiä, joiden hyvinvoinnin kohentamiseen ei löydy suoraa keinoa esimerkiksi pelkällä ruokavaliomuutoksella tai liikunnan lisäämisellä. Moni kaipaa myös jatkuvaa tukea ja seurantaa edetäkseen muutoksessa. Ravinto ja liikunta ovat toki keskeisiä hyvinvoinnin kulmakiviä, mutta usein tavoitteeseen pääsyn esteenä voivat olla myös esimerkiksi liiallinen stressi tai vaikkapa haasteet nukkumisessa!


Yllättävän useat kärsivät myös erilaisista yliherkkyyksistä, joita saatetaan myös huomaamatta tukea omilla elämäntavoilla, uskomuksilla ja tottumuksilla. Herkästä vatsasta kärsii joka viides suomalainen! Kun sain mahdollisuuden toteuttaa uusia verkkovalmennuksia SYKE Marketplaceen, halusin ehdottomasti rakentaa Herkän vatsan verkkovalmennuksen, johon olen koonnut kaiken oleellisen tietotaidon, mitä olen opiskellut ravitsemustieteiden alalta, ja mitä minulle on kertynyt työssäni valmentajana. Halusin luoda kokonaisuuden, jonka avulla kuka tahansa voi kohentaa hyvinvointiaan mahdollisimman helposti fiksusti ja yksilöllisesti koostetun ruokavalion avulla, huomioiden myös muut tekijät arjessa, jotka saattavat aiheuttaa vatsan oireilua. Oleellista on, että turhista rajoitteista päästään eroon, ja ruokailusta voidaan nauttia!


Filosofiani on, että ruokailun tulee olla mahdollisimman helppoa ja maistuvaa, eikä siihen tulisi liittyä turhaa stressiä! Tämä ajatus on pohjalla myös Vegestartti-verkkovalmennuksessa, jonka avulla kuka vain voi kokeilla kasvisruokailua helposti, mutta maistuvasti! Kasvisruokailu ja ”vegeily” ovat paitsi iso trendi, myös terveydelle ja ympäristölle eduksi! Olen törmännyt siihen, että monet mieltävät kasvisruokailun aloittamisen liian monimutkaiseksi tai yksipuoliseksi, ja etenkin aktiivitreenaajat pelkäävät, ettei kasvisruuasta saa riittävästi proteiineja! Vegestartissa on huomioitu ja murrettu edellä mainitut epäilykset, ja tiedossa on, että kasvis-/vegaaninen ruokavalio sopii erinomaisesti myös tavoitteellisesti urheileville! Kokeilemalla vegestarttia pääset kiinni siihen, kuinka voit myös urheilijana saavuttaa loistavia tuloksia kasvisruokavalion tuella! Valmennuksen reseptit sopivat koko perheen ruokailuun, ja olen lisännyt mukaan meidän perheen helpoimmat, nopeimmat ja maistuvimmat arkiruokareseptit!Valmentamisessa yksi parhaita asioita on mahdollisuus oppia jatkuvasti uutta! Kun sain poikani 1,5 vuotta sitten, ymmärsin, ettei synnytyksen jälkeen treenien pariin palata ihan tuosta vain! Ilman, että on itse kokenut sitä, kuinka raskaus ja synnytys muuttavat omaa kroppaa, on haastavaa ymmärtää mitä se todella on! Yleinen kehotus ”liikkua omaa kehoa kuunnellen”, ei ole se paras ohje ainakaan kaltaisilleni, jotka ovat tottuneet treenaamaan paljon, ja mielellään kovaa! Sekä raskausajan treeneissä että siitä palautuessa on tärkeää todella tietää mitä oikeasti kannattaa tehdä ja mitä ei, ja ennen kaikkea miksi!


Etenkin lantionpohjan ja kehon muiden tukilihasten vahvistaminen on ensisijaisen tärkeää sekä raskauden aikana että sen jälkeen, ja tämän merkityksen ymmärtää vasta kun tukea ei normaaliin tapaan ole! Oman kokemukseni mukaan esimerkiksi neuvolasta ei saa riittävän kattavaa ohjeistusta raskausajan treeneihin ja palautumista tukevaan harjoitteluun. Tämän vuoksi halusin itse perehtyä aiheeseen syvemmin! Äitiysliikunnan opintojen tuloksena syntyivät yhteistyössä Jasmin Alin kanssa toteutetut Baby on board-treenivalmennukset raskausaikaan, ja Korsetti kuntoon-valmennus synnytyksestä palautumiseen!


Raskausajan valmennukset sisältävät turvalliset mutta tehokkaat treeniohjelmat kotiin ja salille, ja sopivat jokaiselle lähtötasosta riippumatta! Oleellista on, että treenimääriä ja tehoja voi säätää oman kuntotason ja jaksamisen mukaan. Korsetti kuntoon-verkkovalmennuksessa keskitytään etenkin kehon tukilihasten ja lantionpohjan vahvistamiseen synnytyksen jälkeen. Halusin rakentaa valmennuksen, jonka avulla harjoittelun voi aloittaa mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen, synnytystavasta riippumatta. Treenit on rakennettu niin, että harjoitella voi pienissä erissä viikon mittaan, jolloin harjoitukset voi tehdä helposti vaikka vauvan nukkuessa, eikä siihen kulu kerralla paljoa aikaa. Kun harjoitukset on palasteltu pieniin osiin, on tekemiseen matala kynnys, ja harjoitukset tulee myös tehtyä! Harjoittelu tukee näin myös kehon palautumista parhaalla mahdollisella tavalla!


Miksi halusit lähteä mukaan SYKE Marketplaceen?Lähdin mukaan SYKE Marketplaceen, sillä se on valmentajalle loistava paikka toteuttaa ja tuottaa laadukkaita ja toimivia verkkovalmennuksia! Olen hyödyntänyt Sykkeen valmennustyökalua työssäni jo vuosien ajan, ja saanut ilolla seurata sen jatkuvaa kehitystä, ja aina vain uusia avautuvia toiminnallisuuksia ja mahdollisuuksia! Sykkeen tiimiltä on myös aina saanut tukea ja apua tarvittaessa!


Syke-valmennustyökalu mahdollistaa verkkovalmennusten toteuttamisen modernilla tavalla, ja voit rakentaa juuri oman näköisiä valmennuksia, jonne sisällön tuottaminen on joustavaa ja helppoa Sykkeen huikean teknisen tiimin tukena! Marketplacessa voi tavoittaa entistä suuremman asiakaskunnan, ja Syke tarjoaa myös tukea osaamisesi ja valmennustesi markkinointiin! Aikaa jää siis entistä enemmän itse valmennustyön toteuttamiseen. Pääset tuomaan osaamistasi esille helposti, ja tavoittamaan entistä kattavamman asiakaskunnan Marketplacen avulla. Jos haluat ottaa verkkovalmennukset osaksi valmennustyötäsi, suosittelen lämpimästi SYKE Marketplacea!


Etsiessäsi itsellesi sopivaa valmennusta, löydät varmasti SYKE Marketplacesta sopivan vaihtoehdon tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja voit olla varma, että valmennus on laadukas ja asiantuntevasti rakennettu ja toteutettu!


Valmennustyökaluna Syke-sovellus tarjoaa helpon ja näppärän työkalun, jonka avulla valmennusmateriaalit ovat näppärästi käytettävissä missä ja milloin vain!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page