TYÖHYVINVOINTIRATKAISUT

SYKE TRIBEN MONIPUOLISET, MOTIVOIVAT JA MODERNIT TYÖHYVINVOINTIRATKAISUT VERKKOVALMENNUKSEN KEINOIN.


Yrityksellesi. Työntekijöillesi.

YRITYKSESI HYVINVOINNIN TUEKSI.

Autamme ihmisiä parantamaan elämäänsä ja lisäämme hyvinvointia tavoite kerrallaan.


Muutamme arjen rutiineja tarjoamalla valmennussisältöjä, joita on helppo viedä osaksi arkea.


Metodeina käytämme yksinkertaistamista, oivalluttamista sekä motivointia.


Teemme tämän Suomen laajimman valmentajaverkoston sekä muutosprosessia hyödyntävän SYKE Tribe –valmennusohjelmiston avulla.


Kustannustehokkaita ratkaisuja ajasta ja paikasta riippumatta – aina yksilö edellä.

Working with Laptop

PAKETTIMME YRITYKSESI TARPEISIIN

SYKE Triben työhyvinvointipalvelut- ja paketit, jotka skaalautuvat erilaisten yritysten tarpeisiin yrityksen koosta ja budjetista riippumatta.

Valitse alta sopiva paketti ja ota meihin yhteyttä!

REMOTE HYBRID

SISÄLTÖ

 

 •  Onlinevalmennukset + hyvinvointiluennot alkaen 19,90€/hlö + 300-1500€/luentokerta

 • Kuten Easyssa eli yrityksen henkilöstö saa käyttöönsä koodin, millä henkilöstö voi omatoimisesti ladata SYKE Marketplacen yli 50 valmennuksen joukosta itselleen sopivan onlinevalmennuksen. Yritys voi myös halutessaan määritellä ennakkoon 3-5 valmennusta mistä henkilöstö voi valita itselleen sopivan.

 • Lisäksi yritykselle järjestetään 1-3kpl yhdestä kahdesta kolmeen tuntiin kestävää luentoa. Luentojen teemat valitaan yrityksen tavoitteiden mukaan ja etävalmennukset tukevat aikaa luentojen välissä. Luennot voivat sisältää myös ohjattua jumppaa.

REMOTE EASY

SISÄLTÖ

 

Onlinevalmennukset alkaen 19,90€/hlö

 • Yrityksen henkilöstö saa käyttöönsä koodin, millä henkilöstö voi omatoimisesti ladata SYKE Marketplacen yli 50 valmennuksen joukosta itselleen sopivan onlinevalmennuksen. Yritys voi myös halutessaan määritellä ennakkoon 3-5 valmennusta mistä henkilöstö voi valita itselleen sopivan.

 • Valikoimasta löytyy mm. juoksuvalmennuksia aloittelijoista harjaantuneemmille, ravintovalmennuksia, kuntosalivalmennuksia, painonpudotusvalmennuksia, stressinhallintavalmennuksia sekä raskausajan valmennuksia.

REMOTE HYBRID

SISÄLTÖ

 

Onlinevalmennukset + hyvinvointiluennot alkaen 19,90€/hlö + 300-1500€/luentokerta

 • Kuten Easyssa eli yrityksen henkilöstö saa käyttöönsä koodin, millä henkilöstö voi omatoimisesti ladata SYKE Marketplacen yli 50 valmennuksen joukosta itselleen sopivan onlinevalmennuksen. Yritys voi myös halutessaan määritellä ennakkoon 3-5 valmennusta mistä henkilöstö voi valita itselleen sopivan.

 • Lisäksi yritykselle järjestetään 1-3kpl yhdestä kahdesta kolmeen tuntiin kestävää luentoa. Luentojen teemat valitaan yrityksen tavoitteiden mukaan ja etävalmennukset tukevat aikaa luentojen välissä. Luennot voivat sisältää myös ohjattua jumppaa.

REMOTE PERSONAL

SISÄLTÖ

 

Yritykselle personoitu 30 päivän verkkovalmennus alkaen 50€/hlö

 • Yritykselle rakennetaan kuukauden kestävä valmennus, jonka pääteema valitaan yrityksen tarpeiden perusteella (ravinto, uni, stressi ja/tai liikunta)

 • Lisäksi yritys voi ostaa starttiluennon, väliluennon ja loppuluennon (1-3kpl luentoa ja yhden kesto yhdestä kahteen tuntiin)

 • Yritys saa myös valmennuksen ajaksi henkilökohtaisen valmentajan, joka tukee henkilöstöä applikaation sisäisen chatin kautta

 • Lisäpalveluna ostettavissa Firstbeat-hyvinvointianalyysi (150€/työntekijä)

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä niin pohditaan, mikä voisi olla paras ratkaisu juuri sinun yrityksellesi! Meillä on myös useita kumppaneita ja asiakkaita, jotka voivat olla teille juuri oikea palvelun tarjoaja.