top of page

 SYKE PREMIUM COACHES 

Top need to be recognized

Olemme SYKE Tribella yhdessä valmentajien kanssa auttanut jo kymmeniä tuhansia ihmisiä saavuttamaan heidän tavoitteitaan sekä löytämään ratkaisuja heidän arkisiin haasteisiinsa.

 

Olemme sitoutuneet nyt ja vastaisuudessa auttamaan ihmisiä saavuttamaan heidän tavoitteensa sekä kokemaan sitä onnistumisen iloa että kehittymisen nälkää.

SYKE Marketplace on yksi SYKE Triben ratkaisuista. Se on all in one -valmennusratkaisu valmentajille sekä markkinapaikka, missä valmentajat ja heitä etsivät asiakkaat kohtaavat. 

SYKE Premium - Laadun ja luotettavuuden merkki

 

SYKE Premium on uusi konsepti, joka nostaa esille huippuvalmentajat, jotta asiakkaat voivat helposti tunnistaa luotettavan ja pidetyn valmentajan. Premium-valmentajat täyttävät tietyt ehdot, kuten monipuolisen valmennustarjonnan, aktiivisuuden ja korkeat asiakasarviot.

167751097320669886_edited.png

PREMIUM VALMENTAJA

SYKE Premium on suunniteltu nostamaan esille huippuvalmentajat, jotta asiakkaat voivat helposti tunnistaa luotettavan ja pidetyn valmentajan. Kuka tahansa SYKE Marketplace -valmentaja voi saada Premium-tunnisteen täyttämällä tietyt ehdot.

Monipuolisuus ja jatkuvuus

SYKE Premium -valmentajat eivät ole yhden valmennuksen hittejä

Aktiivisuus

He ovat julkaisseet viimeisen 6 kuukauden aikana vähintään yhden uuden valmennuksen tai päivittäneet vanhoja valmennuksia.

Tyytyväiset asiakkaat

Heidän kaikkien valmennustensa keskiarvo on vähintään 8 (asteikolla 1-10)

 

Laadun sitoumus

Heillä on aito halu tuottaa laadukasta onlinevalmennusta

COACHES

ENSIMMÄISET VALMENTAJAT VALITTU

Jää seuraamaan SYKE Triben somea ja pysy kärryillä ketä nimetään SYKE Premium -valmentajiksi! Ensimmäinen julkaistaan 29.3.2023 ja julkaisuja tehdään huhtikuun loppuun asti. 

bottom of page