top of page
syke_logo_jaliikemerkki_black.png

JORI KOTA-AHO

Liikkuvuusharjoittelu ja toiminnallinen harjoittelu treeniohjelma
Jori Kota-aho vegaanireseptit ja vegaaniruokavalio

Jori Kota-aho

PREMIUM LOGO POHJA (2)_edited.png

 SYKE PREMIUM COACH 

Yhteys:

Erikoistuminen:

Liikkuvuusharjoitteluun, monipuoliseen voimaharjoitteluun, kehonpainotaitoharjoitteluun, ohjelmointiin, alipalautumistilan hoitoon sekä vegaanisen ruokavalion koostamiseen.

Sosiaalinen media:

  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • Youtube

Muutama sana minusta

Olen PT Jori Kota-aho, ja saatat tunnistaa minut televisiostakin. Asun Mäntsälässä perheeni kanssa, johon kuuluu rakas vaimoni ja kaksi pientä lastamme. Nautimme yhdessä tekemisestä ja arjen jakamisesta.

Rakastan monipuolista treenaamista ja haastan itseäni kehittymään eri elämän osa-alueilla. Olen unelmatyössäni, sillä valmennan ihmisiä laidasta laitaan ja koulutan tulevia Personal Trainereita. Yrittäjänä olen luonut oman brändini, joka tukee yritystoimintaani.

Elämäni on omannäköistäni ja nautin joka hetkestä. Työni, perheeni ja intohimoni terveelliseen elämäntapaan tekevät päivistäni merkityksellisiä ja motivoivia.

Liikkuvuuden kehittäminen ja liikkuuvuus parantaminen - Jori Kota-aho

Historiani

Olen toiminut liikunta-alalla 17-vuotiaasta lähtien ja olen suorittanut useita erilaisia koulutuksia, kuten liikuntaneuvojan, psyykkisen valmennuksen perusteet, liikkuvuusvalmentajan ja kaksi Personal Trainer -koulutusta. Olen myös opiskellut monia muita ohjaajakoulutuksia eri lajeihin ja liikuntamuotoihin. Vuonna 2019 aloitin myös verkkovalmennusten tekemisen ja tällöin teimme vaimoni kanssa ensimmäisen valmennuksen Vegaaniruokavalio tutuksi Sykkeelle!

Toiminnallinen treeniohjelma ja parempi liikkuvuus jori kota-aho

Haasta itsesi, tee historiaa!

Jori

VALMENNUKSENI

Jori kotis - alekoodit ja syke tribe premium
bottom of page