top of page

SYKE Tribe Marketplace valmentajien esittelyt - PART 1

SYKE Marketplace toimii markkinapaikkana jo kymmenille osaaville valmentajille ja monipuolisille verkkovalmennuksille. Tässä blogitekstissä pääsemmekin tutustumaan paremmin jokaiseen Marketplace -valmentajaan, jolloin sinun on ehkä helpompi löytää juuri sinulle sopiva valmennus sekä valmentaja!


 


Titta Laurinen


Mä oon Titta, äiti, yrittäjä, hyvinvointivalmentaja, ketovalmentaja, ruokahifistelijä, elämän fiilistelijä ja hihhulointia rakastava taivaanrannan maalari. Ruoka ja ruoan parantava vaikutus sekä erityisruokavaliot ovat olleet mun suurin kiinnostuksen kohde jo yli 10 vuoden ajan.


Juuri ketogeeniseen ruokavalioon ja pätkäpaastoon olen perehtynyt omien terveys- ja suolistohaasteiden vuoksi pari vuotta sitten. Pääsin eroon kaikista elämääni rajoittaneista haasteista, kuten jatkuvista vatsavaivoista, ketogeenisen ruokavalion avulla ja ymmärsin, miltä oikeasti hyvä olo tuntuu!


Ymmärsin myös oman uupumisen kautta, miten monimutkainen kokonaisuus ihminen on. On turha lähteä tiukalle dieetille ja odottaa pysyviä tuloksia, jos palautuminen ja henkinen vointi ovat aivan retuperällä. Laihdutus on itseasiassa normaalisti toimivalla keholla lopulta aika helppoa. Pysyvä painonhallinta eli uuden, itselle toimivan, elämäntavan löytäminen on se, mikä tuottaa ongelmia ja juuri siihen vaikuttaa moni muukin asia kuin pelkkä ruokavalio.


Ketogeeninen ruokavalio on ihan loistava startti muutokselle, mutta pidemmän päälle on aina huomioitava kokonaisuus. Avain hyvinvointiin ja pysyvään painonhallintaan nimittäin löytyy lopulta jokaisen omista ajattelutavoista – ei pelkästään paperilla lukevista ruokavalio-ohjeista.


Mun tavoite on, että mun ketovalmennuksen jälkeen ne pudotetut kilot eivät hiivi enää takaisin sun vyötärölle, vaan olet matkalla pysyvästi kohti uutta elämäntapaa! Autan sua ymmärtämään, miksi olet epäonnistunut aiemmin painonhallinnassa. Autan sua ymmärtämään, mitä sun täytyy tehdä nyt onnistuaksesi vihdoin pysyvästi. Ennen kaikkea opetan sua vaalimaan omaa terveyttäsi. Olenkin superonnellinen siitä, että oon selvästi saanut välitettyä tätä viestiä mun asiakkaille, koska tulokset ja oivallukset valmennuksen jälkeen ovat olleet aivan mahtavia!


Jos oon sulle tuttu Instagramista, tiedätkin jo varmasti, miten tärkeää mulle on

elää merkityksellistä elämää. Mun on pakko saada tehdä asioita sydämellä – niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Vuosia sitten, kun uupumus oli pahimmillaan vauva-arjen, parisuhteen, opiskelun ja yrittäjyyden yhteensovittamisen seurauksena, muistan miettineeni tarkoitusta tuolle hullunmyllylle. Olo oli kaikin tavoin hirveä enkä voinut ymmärtää, miksi ne kaikki vastoinkäymiset tapahtuivat mulle.


Lopulta löysin ketogeenisen ruokavalion, josta sain voimaa alkaa panostamaan omaan hyvinvointiini myös muilla osa-alueilla. Nyt olen kiitollinen tuosta ajanjaksosta elämässäni – ilman sitä en varmasti pystyisi ymmärtämään ihmistä ja kehon toimintoja näin isossa kuvassa, mitä nyt ymmärrän. Tää työ antaa mulle todellista merkityksellisyyttä elämään ja kiitos siitä kuuluu mun ihanille asiakkaille, jotka mahdollistavat tän!Tutustu Titan Ketokuu -valmennukseen TÄSTÄ

Tutustu Tittaan lisää Instagramissa tai Facebookissa


 

Matleena Pulkkinen


Matleena Pulkkinen teki elämäntapamuutoksen pudottaen 30 kiloa painoa sekä jakamalla sosiaalisessa mediassa omaa painonpudotusmatkaansa rehellisellä ja aidolla otteella. Matleena on toiminut viimeisen vuoden ajan suurena motivaationlähteenä ja innoittajana painonpudotukseen jo tuhansille naisille. Hän toimii monille myös suurena vertaistukena, sillä pyrkii olemaan avuksi omien kokemuksiensa kautta. Matleena kokee että painonpudotus koetaan usein haastavaksi ja suuri osa haasteista liittyy usein tavalla tai toisella ruokavalioon. Matleena itse koki suurimmaksi haasteeksi painonpudotuksessa oikeanlaiset annoskoot.


“Suurin haaste painonpudotuksessa oli löytää oikeanlaiset annoskoot ja opetella säännöllinen ateriarytmi. Olin tottunut syömään päivässä vain pari todella raskasta ateriaa, jonka lisäksi herkuttelin aina iltaisin ja välillä myös napostelin päivän mittaan.”


Lopullisen motivaation painonpudotukseen Pulkkinen sai omasta terveydentilastaan.


“Ylipaino alkoi pikkuhiljaa näkyä arjessani, esimerkiksi erilaisina kipuina, joista halusin päästä eroon. Kärsin mm. jatkuvista alaselän kivuista, sekä jalkojen ja jalkapohjien kivusta. Viimeisen vuoden aikana minulla alkoi ilmetä myös liikahikoilua. Motivaatiota lisäsivät jo nopeasti olotilassa tapahtuneet muutokset”.


Dieettiruokavaliosta loppuelämän ruokavalioksi


Terveellinen ruokavalio on tärkeä osa painonpudotusta. Fiksun painonpudotuksen kannalta yhtä tärkeää on myös se, että dieettiruokavalio on sellainen, jota haluaa noudattaa koko loppuelämänsä. Tämä onkin avainsana siihen, että painonpudotus on pysyvää. Herkutteluun taipuvainen Matleena alkoi korvata sokeripitoisia herkkuja terveellisimmällä vaihtoehdoilla ja muutos olossa oli todella positiivinen.


"Olin ollut koukussa jatkuvaan iltaisin tapahtuvaan herkutteluun ja karkin syöntiin, joten halusin heti alkuun saada sille stopin. Sokerin sijaan aloin valmistamaan herkkuja vähän terveellisemmällä kaavalla ja saatoin esimerkiksi syödä kulhollisen tuoreita marjoja, hedelmäsmoothieta tai banaanilettuja. Sokerin vähentäminen näkyi myös olossa: oloni oli todella hyvä ja raikas näiden kevyempien herkkujen jälkeen, toisin kuin syötyäni kulhollisen karkkia.”


Painonpudotus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikesta pitäisi luopua tai että tavallisella arkiruoalla painonpudotus ei onnistuisi - myös “tavallista” ruokaa on mahdollista valmistaa kevyemmin ja niin, että se on silti maistuvaa.


“Dieetistä huolimatta halusin yhä pitää arjessani mukana erilaiset kastikkeet ja mm. ruokakerman, joten aloin kehittelemään kevyempiä versioita tuiki tavallisesta kotiruoasta. Jotta painonpudotus olisi pysyvää, täytyy omaksua uudet ruokailutottumukset - koinkin näiden tavallisten ja kevyempien arkiruokien olevan sellaista mitä haluan ja aion syödä myös tulevaisuudessa painonpudotuksen jälkeen.”


Miten säilyttää kärsivällisyys, kun tietää matkan olevan pitkä?


Painonpudotusprojektiin tarvitaan myös paljon kärsivällisyyttä, sillä järkevä painonpudotus ei tapahdu viikoissa.


“Jaksoin olla kärsivällinen painonpudotuksessa, sillä asetin itselleni aina eteenpäin vieviä välitavoitteita joiden saavuttaminen toi lisää puhtia. Lisäksi edistymisen näkeminen ja tunteminen myös tsemppasi kovasti. Maistuvat arkiset reseptit tekivät myös painonpudotuksesta paljon helpompaa, sillä en tuntenut olevani millään dieetillä.”


Halu lähteä auttamaan myös muita


Nyt hyvässä kunnossa oleva Matleena haluaa auttaa muita samojen ongelmien kanssa painivia naisia ja kannustaa heitä elämäntapamuutokseen omalla esimerkillään. Hän on rakentanut painonpudottajille suunnatun verkkovalmennuksen, jossa keskitytään herkullisiin ja painonpudottajalle sopiviin resepteihin. Nämä reseptit ovat juuri niitä, joiden avulla hän itse onnistui!

Voit tutustua Matleenaan esimerkiksi Instagramissa @matleenaemiliaa.


Voit tutustua Matleenan valmennuksiin SYKE Marketplacesta:

 

Satu & Roynet


Salsan alkeet -valmennuksessa sinua valmentavat Satu & Roynet Dame Clave Tanssistudiosta. He ovat kumpikin aloittaneet tanssin nollasta ja intohimo salsaa kohtaan on vahvistanut ja kehittänyt heitä matkan varrella tähän päivään asti. Satu & Roynet haluavat jakaa iloa ja onnistumisia tanssin kautta jokaiselle, tarjoten itsestään parasta mahdollista. He panostavat ainutlaatuiseen mahdollisuuteen pitää hauskaa, oppia ja kehittyä parhaiden ammattilaisten käsissä rennolla fiiliksellä hauskaa pitäen.


Satu on Tampereelta kotoisin oleva yrittäjä & äiti. Hänen intohimonsaa on kehittyminen ja kehittäminen sekä hmiset ja heidän auttaminen. Satu saa energiansa jokaisesta ihmisyksilöstä, jonka tapaa ja jonka elämää hän voi jollain tavalla parantaa. Hymy on Satun tunnusmerkki ja hänellä on paha tapa tartuttaa se toisiin!


Roynet on kotoisin Kuuban Havannasta. Maansa köyhät olot saivat Roynetin haluamaan elämältä enemmän. Hän tanssi tiensä ensin Kuuban salsan mestaruuteen ja sen jälkeen Euroopan mestaruuteen 2010. Hänen mielestään kaikki on mahdollista ja hän haluaakin omalla toiminnallaan viedä tätä esimerkkiä eteenpäin ja auttaa muita uskomaan itseensä. Valmentajana Roynet haluaa antaa itsestään vain parasta ja pitää hauskaa tanssin kautta yhdessä muiden kanssa.


Tutustu Salsan alkeet -valmennukseen TÄSTÄ 

Tommy Oksa


Tommy Oksa on 29-vuotias entinen fysioterapeutti, nykyinen palomies. Hän on harrastanut taistelulajeja koko nuoruutensa, josta hän siirtyi amerikkalaisen jalkapallon pariin. Samalla Tommy on käynyt kuntosalilla 14-vuotiaasta asti. Jenkkifutiksen jälkeen Tommy siirtyi crossfitin puolelle, sillä hän halusi toiminnallisemman kunnon. Hän on toiminut kuntosalilla liikunnanohjaajana ja valmentanut crossfit-salilla lähes 3 vuotta. Nykyään Tommy on siirtynyt takaisin kuntosalin puolelle ja taskussa onkin nyt laajasti kokemusta liikkumisen eri osa-alueista ja Tommyn oma treenaaminen koostuukin jatkuvasti haasteiden tavoittamisesta sekä itseni haastamisesta.


Tommy on voittanut Gladiaattorit 2019 tv-ohjelman, jossa hänen monipuolinen kuntonsa pääsi koetukselle. Entisenä fysioterapeuttina vammojen ennaltaehkäisy ja progressiivisuus treeneissä on Tommylle tärkeää. Liikunnan on myös oltava mielekästä, mutta haastavaa. Koulutuksensa lisäksi Tommy on ottanut selvää erilaisista treenimuodoista ja on tullut siihen lopputulokseen, että monesti tehdään liian “hienoja ja vaikeita” liikkeitä ja ohjelmia unohtaen treenaamisen peruspilarit. Hänen mielestään yksinkertaisuus on kaunista, mutta treenaamisen ei tarvitse olla mautonta, jotta se olisi yksinkertaista.


Tommy on luonteeltaan “doer” eli kyseessä on tekijämies. Hän on energisempi kuin keskiverto valmentaja ja lupaa saada sinut näkemään asiat ehkä hieman eri valossa. Lisäksi Tommy tykkää motivoida ihmisiä. Vaikka pelastaja on hänen ammattinsa, auttaminen ulottuu muuhunkin kuin hänen leipätyöhönsä. Tommy tuo uutta verta ja hyvää meininkiä treenaamiseen. Hän uskaltaa väittää, että kokoisekseen hän omaa melko tehokkaan kokonaisuuden ja nyt jaan resurssit miten treenaan teidän käyttöön.


Voit tutustua Tommyyn Instagramissa @tommyramiro


Tutustu Tommyn valmennuksiin: 

Anne Vihelä


Anne Vihelä on pohjalainen laulaja ja laulunopettaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja (LCF Life Coach). Anne on valmistunut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi ja on pedagogisesti pätevä ammatillinen opettaja ja musiikinohjaaja. Anne on toiminut monipuolisena esiintyjänä eri pop/soul-musiikin kokoonpanoissa, sekä musikaaliproduktioissa teattereissa eri puolilla Suomea. Anne on rauhallinen, kannustava ja valmentanut yli kymmenen vuotta laulunopiskelijoita, kuoroja, näyttelijöitä ja muita äänityöläisiä.

Koulutukseni:

 • Olen valmistunut taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi MuM

 • Pop/jazz musiikkipedagogiikan opinnot mm. Centriassa ja Jyväskylän AMK:ssa, josta olen valmistunut myös ammatililiseksi opettajaksi AmO.

 • Lisäkouluttaudun jatkuvasti ja olen perehtynyt kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikkaan sekä muihin laulunopetuksen pedagogiikkoihin.

 • Ratkaisukeskeinen valmentaja, Life Coach (Valmentamo)

 • Musiikkiin painottuva sosiokulttuurisen työn koulutusohjelma, Kulttuurituottaja AMK


Tutustu Annen Opi laulamaan -verkkovalmennukseen TÄSTÄ 

Anna Oinonen


Anna Oinonen on hyvinvointivalmentaja ja hyvinvointivaikuttaja. Hän on myös pienen pojan äiti. Koulutukseltaan Anna on sairaanhoitaja, personal trainer sekä Life Coach. Annan intohimona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hän ajatteleekin, että fyysisen hyvinvoinnin ja terveellisen ravitsemuksen lisäksi mielellä on valtava voima ja mielen hyvinvointi on yhtä tärkeä osa tätä suurta kokonaisuutta. Anna uskoo vahvasti, että hyvinvointi lähtee meistä itsestämme ja meistä jokainen voi saada elämänsä hyvinvoivaksi ja pystyy elämään omaannäköistä, hyvinvoivaa arkea, jos on valmis ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistaan.

Anna on uuden ajan personal trainer, jolle ihminen on muutakin kuin fyysinen koneisto. Meidän mielemme hyvinvointi on supertärkeää, jotta jaksamme panostaa treeniin ja ruokavalioon. Annalta löytyy tähän koulutusta ja hän uskookin, että nimenomaan tämä ihmisen kokonaisvaltainen huomioiminen on hänen valmennuksiensa suosion salaisuus. Kestävä Keho tarkoittaa niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia, itsearvostusta ja onnellisuutta. Uskallusta olla se, kuka on ja voida hyvin jokapäiväisessä elämässä.


Tutustu Annan valmennuksiin:


 

Roope Salminen


Roope Salminen on tehnyt esiintymis- ja improvalmennuksia ammatikseen 10 vuotta. Hän on kouluttanut uransa aikana sekä huippuammattilaisia että täysiä amatöörejä ja huomannut, että hänen oma reittinsä esiintyjäksi on varustanut hänet sellaisilla taidoilla, joita ei syystä tai toisesta opeteta muualla. Roope on kouluttanut platinatason artisteja ujoista lahjakkuuksista kohti festarilavojen tähtiä, taitavista mutta sulkeutuneista näyttelijöistä median lemmikkejä ja viihdetaivaan kuninkaita ja mikä tärkeintä, hän on kuorinut jäyhistä biokemisteistä esiin firman pikkujoulujen suvereeneja hauskuuttajia. Seuraavaksi Roope haluaa auttaa sinua toteuttamaan oman potentiaalisi esiintyjänä.


Tutustu Roopen Esiintymisen ABC -valmennukseen TÄSTÄ


 Pia Airaskorpi


Pia Airaskorpi on sairaanhoitaja, ihonhoidon asiantuntija sekä KORPIA kasvojoogan kehittäjä.


Pian metodi on auttanut tuhansia asiakkaita huolehtimaan ulkonäöstään paremmin. Harjoitteet tuovat myös mielenrauhaa sekä saavat meidät kokemaan itsemme kauniiksi.

Koulutus:

 • Sairaanhoitaja (ihonhoidon erikoisosaaminen)

 • Sertifioitu kasvojooga ohjaaja

Tutustu Pian Fresh face kasvojooga -valmennukseen TÄSTÄ


 

Sointu Borg


Mä olen Sointu, yrittäjä, tv-persoona sekä Röyhkeästi rohkea -verkkokurssin mentori! Tällä kurssilla mä opetan teille terveellistä ”haistakaa vittu” -asennetta. Mä avaan teille omia kokemuksiani sekä matkaani kohti rohkeaa ja anteeksipyytelemätöntä olemusta.


Mä pyyteettömästi uskon, että meissä kaikissa asuu rohkeus, se pitää vaan osata kaivaa esiin. Meikäläinen ei ole psykoterapeutti, pykologi tai lifestyle coach. En myöskään havittele minkäänlaista mentaalisen gurun asemaa. Kurssin ideana on tarjota oivalluksia sekä arkisia työkaluja itsekriittisyyden, riittämättömyyden sekä epävarmuuden minimoimiseksi.


Kurssi koostuu seitsemästä omaelämänkerrallisesta osa-alueesta. Voit käydä kurssin viikossa, ahmia sen kerralla jonain darrasunnuntaina tai jaottaa sen pidemmälle aikavälille. Jokainen kurssin osa-alue pitää sisällään audion sekä videomuotoisia yhdessä tehtäviä harjoituksia. Harjoitukset ovat helppoja ja nopeita, teen niitä itsekin tänä päivänä aina silloin tällöin.


Aion nyt avata teille omaa polkuani ilman sensuuria ja hypätä suoraan syvään päätyyn, koska koen sen olevan ainut oikea tapa todellisten oivallusten ja rohkaistumisen löytämiseksi.


On aika olla röyhkeästi rohkea! LETS GO!

Sointu Borg:

 • Kauppatieteiden maisteri

 • Tv -persoona

 • Diili 2021 voittaja

 • Somehahmo

Tutustu Soinnun Röyhkeästi rohkea -valmennukseen TÄSTÄ


 


Jori Kota-aho


Jori Kota-aho on mäntsäläläinen liikuntaneuvoja sekä koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer. Omina vahvuuksinaan Jori mainitsee kehonpaino- ja toiminnallisen harjoittelun, liikkuvuuden kehittämisen sekä vegaanisen ruokavalion noudattamisen. Oma urheilutausta, useat koulutukset ja monipuolinen käytännön kokemus varmistaa tasokkaan valmennuksen.


Jori rakastaa työtään valmentajana ja erityisesti sitä, kun hän pääsee parantamaan ihmisten elämänlaatua, auttaman valmennettavia tekemään oivalluksia itsestään sekä ylittämään itsensä. Liikkuvuus on ollut Jorin intohimo jo useamman vuoden ajan. Kiinnostuksensa myötä hän on opiskellut paljon ja löytänyt oman tyylinsä toteuttaa liikkuvuusharjoitteita. Jori tekee liikkuvuuden parissa töitä päivittäin ja monet ihmiset lähestyvät häntä ymmärtäessään liikkuvuuden tärkeyden. Jori tietää myös hyvin miltä huono liikkuvuus tuntuu kehossa ja on elävä esimerkki siitä, miten sitä voi omalla toiminnallaan huomattavasti parantaa.


Jori on käynyt monia koulutuksia liikunnan saralla ja tuoreimmat niistä ovat painottuneet kehon liikuttamiseen, liikkuvuuteen ja movementiin. Intohimoinen suhtautuminen liikkuvuusharjoitteluun on ollut avainasemassa asioiden oppimisessa ja omaksumisessa sekä on auttanut häntä kehittämään oman tyylin liikkuvuuden kehittämiseen. Tällä hetkellä Jori kouluttaa myös tulevia personal trainereita liikkuvuusharjoittelusta.

Jorin koulutus:

 • Mobility-ohjaaja (Spartan Academy, 2021)

 • TE3 Mobility Trainer- koulutus (TE3, 2020)

 • Opi liikkumaan paremmin- koulutus (Movement Academy, 2019)

 • Spine Functional- koulutus (Spine Functional, 2019)

 • Movement Flow Level 1- koulutus (Compact Fit, 2019)

 • Personal Trainer (Personal Trainer Akatemia, 2019)

 • Liikuntaneuvoja (Pajulahti Sports Institute, 2017)

 • GOS-ohjaajakoulutus (Volttimedia, 2017)

 • Vanhusvalmentaja -koulutus (Pajulahti Sports Institute, 2016)

 • Personal Trainer (Trainer Lab, 2014)

 • Sisäpyöräily-ohjaajakoulutus (IISEE, 2015)

 • Cross Training –ohjaajakoulutus (Polte Cross Trainig Systems, 2014)

 • Ryhmäliikunta- ja kuntosaliohjaajakoulutus (Vireus, 2014)

 • CXWORX-, Born to move -ohjaajakoulutus (Les Mills, 2014)

 • Varusmiesten vapaa-ajan liikuntakerho-ohjaajakoulutus (Suomen Sotilasurheiluliitto ry, 2013)

 • Kamppailulajien ensimmäisen tason valmentaja –koulutus (Valmentaja-akatemia, 2010)

Tutustu Jorin valmennuksiin: 


Aku Virtanen & Veera Virta


Aku Virtanen ja Veera Virta ovat tehneet erilaisia treeniohjelmia kotiin ja salille yhdessä jo puolentoista vuoden ajan ja keskittyneet ohjelmissaan monipuolisuuteen, motivoimiseen, progressiivisuuteen ja liikunnan ilon edistämiseen. Asiakastyytyväisyyden perusteella konsepti on erittäin onnistunut. Ohjelmien suola on kaksi erilaista valmentajaa, joilla on erilaiset treenitaustat ja kokemus. Tämän vuoksi Akun ja Veeran valmennus on monipuolinen ja sopii laajallekin asiakaskunnalle.

Aku Virtanen

Akulla on pitkän urheilutaustan ja -kokemuksen lisäksi valmennuksen ammattiosaaminen. Fysioterapeuttina Aku on perehtynyt tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitoon manuaalisen käsittelyn ja FRC -liikkuvuusharjoittelun avulla. Voimavalmentajakoulutuksen sekä oman kilpaurheilu- ja harjoitustaustansa myötä hän on erikoistunut myös henkilökohtaiseen valmennukseen liikunnallisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Akun ammattitaidon ansiosta ohjelmat ovat ammattimaisesti suunniteltuja ja fiksusti toteutettuja kokonaisuuksia.

Veera Virta

Veeralla ei ole alan koulutusta, mutta sitäkin enemmän itseopittua kokemusta. Tavoitteellisen saliharjoittelun Veera aloitti vuonna 2015 eli tavoitteellista treeniä takana on nyt viiden vuoden ajan. Kokeilun ja erehdyksien ja innokkaan itseopiskelun avulla treenitulokset alkoivat olemaan sen verran näkyviä, että muut alkoivat kyselemään ohjelmia ja vinkkejä. Koulutustaustaa kun Veeralla ei ollut, päätti hän kysäistä ystävältään Akulta, miltä kuulostaisi yhteinen projekti treeniohjelmien parissa. Siitä se ajatus sitten lähti. Veeran kokemus ja ideat sekä Akun ammattitaito ja kokemus yhdistettynä tarjoavat treeniohjelmakokonaisuuden, jossa kummankin valmentajan kädenjälki näkyy ja tuntuu.


Veeran mielestä on tärkeää, että ihmiset treenaisivat sen takia, että se on hauskaa, ei verenmaku suussa pelkästään kiinteän kropan perässä ja koska se on ”trendikästä”, sillä parhaimmillaan liikunta tuo henkistä hyvinvointia ja energiaa arkeen ja siinä ohella myös kroppa muokkaantuu urheilullisemmaksi ja kiinteämmäksi. Jotta treenaamisesta tulisi elämäntapa, sen pitää olla hauskaa ja motivoivaa.


Tutustu Akun ja Veeran valmennuksiin: 

Tiia Maaranen


Tiia on energinen personal trainer, joka haluaa opettaa treenaamaan kovaa ja tosissaan, muttei liian vakavissaan. Tiian mielestä on tärkeää pitää hauskaa treeneissä! Hän uskoo, että tavoitteisiin päästään paremmin hyvällä fiiliksellä ja yhdessä tekemisellä. Tarvittaessa hän osaa olla myös tiukka.

Koulutukseltaan Tiia on personal trainer, voimavalmentaja sekä ravintovalmentaja. Hän on kokenut myös ylikunnon ja haluaa opettaa muita treenaamaan fiksummin, ettei jokaisen tarvitse oppia kantapään kautta. Hän kokee tärkeäksi, että asiakas myös ymmärtää, miksi tiettyjä asioita tehdään eikä niitä vain tehdä, koska ne lukee paperilla. Tiialle liikunta-ala on intohimo ja hänestä paras palkinto työssä on nähdä muiden onnistumisia!

Tiian koulutus:

 • FAF Personal trainer

 • Voimavalmentaja Trainer4You

 • FAF Ravintovalmentaja

Voit tutustua Tiian instagramissa @tiiamaaranen


Tutustu Tiian valmennuksiin: 

Marjo Pietilä


Olen Marjo Pietilä, liikunta-alan yrittäjä ja juoksuvalmentaja. Kun aikoinaan yleisurheilin ja juoksin kilpaa SM-tasolla, oli valmennuksella keskeinen rooli elämässäni. Tästä syystä haluankin auttaa sinua ja mahdollisimman montaa muuta innostumaan juoksusta ja oppimaan hyvän ja turvallisen juoksutekniikan. Usko minua, tiedän täysin millaisten juoksutekniikkahaasteiden kanssa kamppailet!

Olen työskennellyt liikunta-alan muuttuvassa maailmassa yli vuosikymmenen ajan erilaisten tehtävien ja projektien parissa, mutta viimeiset kuusi vuotta minut on nähty isojen pörssiyhtiöiden henkilöstöä liikuttamassa. Valmentajan työssä olen nähnyt konkreettisesti sen, miten tärkeä rooli ryhmäliikuntatunneilla, personal training-palveluilla sekä juoksuvalmennuksilla on henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Yritysliikuntapalveluiden rinnalle on tullut viime vuosina juoksuvalmennukset myös kuluttajille. Vuonna 2016 perustettu yritykseni ArkiWellness toimii Suomen suurimman juoksutapahtuman, Helsinki City Running Day:n virallisena juoksuvalmennuskumppanina.


Tutustu Marjoon Instagramissa: @arkiwellness


Tutustu Marjon Juoksukoulu run -verkkovalmennukseen TÄSTÄ


 

Heljä Pitkänen


Heljä Pitkänen on aito ja räväkkä Pohjois-Karjalan pakkaus ja unelmien toteuttaja. Päälle päin ei uskoisi, mitä kaikkea hän on joutunutkaan elämänsä aikana kokemaan ja kuinka paljon epäilijöitä on ollut tämän naisen matkan varrella. Pääset tutustumaan valmennuksessa myös siihen kuinka ujosta koulukiusatusta, sönköttävästä ja silmälasien taakse piiloutuvasta epävarmasta nuoresta naisesta kuoriutui rohkea somepersoona joka tuo rohkeasti esille omia ajatuksiaan, eikä pelkää avata suutaan myöskään asioissa jotka jollekin voivat olla tabuja.


"Olen itse käynyt pitkän polun läpi ujosta koulukiusatusta suosituksi somevaikuttajaksi ja kouluttajaksi. Uskon siihen, että jokainen meistä tarvitsee joskus pienen sysäyksen eteenpäin. Oma tieni on ollut pitkä ja kivinen ja koen, että jos voin jollakin tapaa auttaa tai nopeuttaa toisen matkaa kohti sellaista elämää jossa olet itse oman elämäsi pomo, niin haluan sen tehdä. Valmentajana haluan aidosti ja oikeasti rohkaista sinua tekemään myös niitä asioita jotka joskus pelottavat. Ne ovat usein niitä, jotka vievät meitä eniten eteenpäin."


Heljällä on kaupallinen koulutus ja hän on työskennellyt noin 10-vuotisen työuransa aikana useissa eri esimiestehtävissä, joissa hänen työhönsä ovat kuuluneet isona osana valmentamiset ja erinäiset koulutustehtävät. Heljä on uransa aikana saanut useaan otteeseen palautetta siitä, että hänellä on taito inspiroida ihmisiä ja sysätä heitä hyvällä tavalla eteenpäin. Tämä on vain ruokkinut Heljän halua valmentaa ja auttaa. Vuonna 2020 hän lanseerasikin ekan oman sosiaalisen median verkkokurssinsa, joka saavutti suuren suosion ja kursseja myydään edelleen päivittäin. Tämän lisäksi Heljä on vuosien varrella inspiroinut ihmisiä tarinallaan niin somessa kun pienissä ja suurissa tapahtumissa herättäen joka kerta isoja tunteita siitä, ettei mikään ehkä olekaan mahdotonta jos oikeasti uskoo itseensä.


Tutustu Heljän I believe in me -valmennukseen TÄSTÄ


 
Terhi Immonen


Iloinen ja energinen Terhi Immonen on Suomen johtavia digitaalisen valmennuksen asiantuntijoita. Taustallaan Terhillä on pitkä personal trainer- ja valmentajatausta, jonka jälkeen hän perusti SYKE Triben - Suomen johtavan digitaaliseen hyvinvointivalmentamiseen keskittyneen yrityksen. Terhin kokemus ja ymmärrys digitaalisen hyvinvointivalmentamisen maailmasta ovat Suomen kovinta tasoa ja hän kouluttaakin valmentajia digitaalisen valmentamisen maailmaan.


Terhi uskoo, että ihmisen kehittyminen alkaa asioiden hyväksymisestä, silmien avaamisesta, totuuden myöntämisestä ja sen myötä itsensä kehittämisestä. Valmentajatyössä häntä ajaa eteenpäin auttamisen halu, jonka pohjalta myös SYKE on perustettu.


Terhi on tunnettu kyvystään inspiroida ihmisiä ja hän omaakin taidon herättää ihmiset pohtimaan asioita uudesta kulmasta. Valmentajana Terhi onkin käytännönläheinen ja arvolähtöinen, mutta uskaltaa samalla haastaa asiakkaitaan ja kyseenalaistaa yleisiä normeja. Hän tähtää siihen, että asiakas löytää oman hyvinvointinsa kannalta parhaat vaihtoehdot eikä tarjoa samoja vaihtoehtoja kaikille.

Terhin koulutustausta:

 • Kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja 2008

 • Firstbeat-hyvinvointiasiantuntija

 • Hyvinvointivalmentaja

 • Kuntosalivalmentaja

 • Personal Trainer

 • Mindcoach (stressinhallintavalmentaja)

 • Digital wellbeing coach -kouluttaja

 • Lisäksi erilaisia kursseja sekä kymmeniä opintopisteitä yliopistosta mm. liikuntalääketieteistä

Voit tutustua Terhiin esimerkiksi Instagramissa @terhi.immonen


Tutustu Terhin valmennuksiin:


 


Nana Heikkilä


Nana Heikkilä on personal trainer, hyvinvointivalmentaja sekä inspiraattori. Hän haluaa mahdollistaa jokaiselle omasta hyvinvoinnista huolehtimisen ja on itse kokenut sen, kun liian rajut ohjelmat ja dieetit ovat tuhota terveyden kokonaan. Nana haluaa, että hänen valmennettavansa saavuttaa omat tavoitteensa tehokkaasti, mutta järkevästi rakennetun suunnitelman avulla. Treenien ja hyvinvoinnista huolehtimisen ei tarvitse olla koko elämän keskipiste, riittää että ne kulkevat muun elämän mukana hyvällä fiiliksellä. Vähemmän on enemmän.


Valmentaja Nana on ammattimainen, motivoiva, inspiroiva, aito ja rehellinen. Hän on rakentanut oikeasti toimivat ohjelmat ilman pelkoa terveyden menettämisestä. Nanan valmennuksissa tavoitellaan aitoa ja oikeaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia eikä hän anna turhia lupauksia.


Koulutukseltaan Nana on kuntosaliohjaaja, personal trainer sekä urheilu- ja suorituskykyvalmentaja. Lisäksi hänen koulutustaustaansa kuuluvat Precision Nutrition ravintovalmennus, TRX ohjaajakoulutus, Kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutus, Palauttavan ja huoltavan harjoittelun ohjaajakoulutus, NLP practitioner sekä Anatomy Trains 1.


Voit tutustua Nanaan esimerkiksi Instagramissa @nanafitofficial


Tutustu Nanan valmennuksiin:


 


Ville & Jenniina


Ville Varjoranta on 23-vuotias intohimoinen Personal Trainer, hyvinvointialan ammattilainen sekä fitnesskisaaja Tampereelta!


Oletko kokeneempi konkari kuntosaliharjoittelun parissa ja haluat viedä fysiikkasi uudelle tasolle? Tai kenties olet vasta tutustumassa kuntosaliharjoittelun maailmaan ja kaipaat selkeitä ohjeita sinulle toimivista vaihtoehdoista treenin ja ravinnon suhteen? Olet löytänyt juuri löytänyt oikean valmentajan.


Villen erikoisosaamisaluetta on lihastenkasvatus ja kehonmuokkaus, omasta lähtötasostasi riippumatta. Nuoresta iästään huolimatta Ville on kokenut läpi lähes kaikki kuntosaliharjoitteluun liittyvät tunnetut ja vähemmän tunnetut sudenkuopat, sekä onnistumiset. Viimeisimpänä projektina hän valmensi itsensä fitness-lavoille Classic Physique sarjassa ja saavutti nuorten Suomenmestaruuden.


Ammattitaidon taustalla on oma halu jatkuvasti kokeilla ja oppia uutta. Ville on itse palloillut eri ääripäiden välillä omalla urheilijan polullaan ja on tästä paljon myös oppinut. Näistä virheistä ja opeista koostuu hänen valmennusfilosofiansa. Hän opettaa, ettei äärimmäisillä ratkaisuilla saavuteta äärimmäisiä tuloksia vaan salaisuus piilee pitkäjänteisessä työssä. Tavoitteisiin pääseminen muodostuu omasta sisäisestä motivaatiosta, tekemisen mielekkyydestä ja oikeanlaisesta tasapainosta elämän eri osa-alueiden välillä. Kun nämä elementit ovat kohdallaan, on treenaaminen mielekästä ja tuloksellista. Näitä oppeja Ville haluaa jokaiselle valmennettavalle välittää. Villen tavoitteena on tehdä harjoittelusta sopivan haastavaa, ja erityisen palkitsevaa. Villen mukaan väylä saavuttaa tavoitteet helposti on oppia aidosti nauttimaan matkasta kohti parasta versiota itsestäsi.


Villen löydät Instagramista @villevarjoranta sekä @jv_personaltraining


Villen koulutus:

 • APT certified Personal Trainer

 • Sovellettu biomekaniikka goes for fitness level 1 (Juhani Taivela & Sanna Eloranta)

Jenniina Lehtinen on tamperelainen personal trainer ja hyvinvointialan ammattilainen. Hänen suurimpiin intohimoihin kuuluu muiden auttaminen hyvinvoinnin parissa kohti omia tavoitteitaan sekä itsensä päivittäinen kehittäminen. Valmentajana Jenniina on kannustava ja positiivinen tsemppari, joka ottaa huomioon valmennettavat aina yksilöinä. Hänellä itsellään on yli kuuden vuoden tausta monipuolisesta kuntosaliharjoittelusta.


Valmentajana Jenniina uskoo pitkäjänteiseen tekemiseen, jonka avulla saavutetaan suurimmat muutokset. Positiivisella asenteella ja periksiantamattomuudella pääsee pitkälle! Jenniina haluaa painottaa erityisesti myös henkisen hyvinvoinnin tärkeyttä fyysisen hyvinvoinnin lisäksi. Hyvinvointiin tulee suhtautua aina kokonaisuutena, ja tämän takia hän painottaa valmennuksissa aina hyvän kommunikaation merkitystä valmentajan sekä valmennettavan välillä. Jenniina antaa jokaiselle valmennettavalleen aina 100% avun ja tuen. Hänen mielestä tärkeintä tavoitteiden saavuttamisessa on usko omaan tekemiseen.


Jenniinan löydät Instagramista @jenniinai sekä @jv_personaltraining


Jenniinan koulutus:

 • FitFarm certified Personal trainer (2020)

 • Sovellettu biomekaniikka goes for fitness level 1 (Juhani Taivela & Sanna Eloranta) 2020

Tutustu Jenniinan ja Villen valmennuksiin: 


Sami Hurme


Menesty valmentaja -valmennuksen valmentajana toimii liikunta-alan moniosaaja Sami Hurme.


Esiintyminen, kouluttaminen, puhuminen ja kirjoittaminen sekä erityisesti asioiden yksinkertaistaminen sekä ajoittainen provokatiivinen esittäminen on yksi Samin monista vahvuuksista.


Kunto Kortilla -blogissa on satoja kirjoituksia alalta ja elävästä elämästä, jotka ovat luoneet vahvan pohjan myös Kunnon liiketoimintaa - Hyvinvoinnista bisnestä -kirjalle, joka ilmestyi maaliskuussa 2017. Kirja on liikunta- ja hyvinvointialan ensimmäinnen liikkeenjohdon kirja Suomessa. Sami on tehnyt paljon ja usein ollut väärässäkin, mutta ehkä kuitenkin useammin oikeassa ja siksi oppia on jaettavaksi asti. Sami lupaa henkilökohtaisesti rahat takaisin -takuun tälle valmennukselle, mikäli sen ohjeilla et onnistu valmentajana.

Samin ansioluettelo:

 • Kunnon Liiketoimintaa – Hyvinvoinnista Bisnestä –kirjoittaja

 • KUNnON 15 MINUUTTIA -kirjoittaja

 • Kunnon Oy, omistaja

 • TRIB3 Finland, maahantuoja, maajohtaja

 • X-Method-valmennustuote, kehittäjä ja omistaja

 • Trainer4You, kouluttaja 2014-2020

 • Flowride-sisäpyöräilykonsepti, tuotekehittäjä

 • Forever Töölö 2012-2017, club & spa manager

 • M&M Kuntotalo 1999-2012, omistaja ja toimitusjohtaja


Tutustu Menesty valmentajana -valmennukseen TÄSTÄ


 

Mirka Helander


Mirka Helander on työhyvinvointivalmentaja ja arjen inspiroija, jonka sydän sykkii arjen- ja ajanhallinnan kehittämiselle sekä yrittäjien työhyvinvoinnin parantamiselle. Hän haluaa kannustaa ja opettaa ympärillään olevia ihmisiä omasta arjesta nauttimiseen sekä oman elämän ohjaksien ottamiseen omiin käsiin! Hyvinvointi ei ole rakettitiedettä ja se on mahdollista meille kaikille oikealla arjen- ja ajanhallinnalla. Mirka on ammatiltaan personal trainer, elintapaohjaaja ja digital wellbeing coach sekä opiskelee parhaillaan Wellness tradenomiksi erikoistuen työhyvinvointiin ja johtamiseen.


Mirka on ymmärtäväinen ja empaattinen valmentaja, joka kannustaa lempeällä, mutta sopivan tiukalla otteella ja puhuu tosiasioista niiden oikeilla nimillä. Hän on positiivinen ja energinen alansa ammattilainen, joka tekee työnsä suurella sydämellä ja asiakkaan lähtökohtia kuunnellen.


Mirka valmentaa, koska haluaa tuoda osaamisensa ihmisten keskuuteen ja auttaa oman osaamisensa puitteissa erilaisten ongelmien kanssa painivia asiakkaita. Valmennustyyliltään Mirka on positiivinen ja lempeä, mutta tarpeen tullen tiukka ja jämäkkä. Verkostojaan hyväksi käyttäen hän ohjaa asiakkaan eri ammattilaisen piiriin, mikäli asiakas tarvitsee spesifimpää apua, kuin mitä Mirka pystyy hänelle itse tarjoamaan! Mirka valmentaakin asiakkaan lähtökohdista hänen elämäntilannettaan mukaillen ja kuunnellen!

Voit tutustua Mirkaan esimerkiksi Instagramissa @mirkahelander


Tutustu Mirkan valmennuksiin: 


Emmi Lehtomaa


Emmi Lehtomaa on toiminut jo vuosia suomalaisten ykkösrivin vaikuttajien vaikuttajabrändien taustalla ja tekee päivittäin käytännön työtä juurikin vaikuttajien henkilöbrändien kehittämisen parissa. Hän on perustanut Suomen ensimmäisen somevaikuttajien manageritoimiston Famentin sekä luonut Suomen suosituimman Instayhteisön & valmennuksen, jossa tyytyväisiä asiakkaita on jo reilusti yli 1000. Lisäksi Emmi on kirjoittanut myös Somevaikuttajaksi-kirjan (Otava 2020). Hän on sekä omalla kohdallaan että omien asiakkaidensa kohdalla todistanut sen, miten vahva henkilöbrändi tuo lisää työmahdollisuuksia, auttaa myynnissä sekä avaa täysin uusia ovia!

Referenssit:

 • Yli 10 vuoden kokemus somen parissa työskentelystä

 • Toiminut Talent Managrina Suomen tunnetuimpien tubettajien taustalla

 • Perustaja Fament Oy & Suomen suosituin IG-valmennus (Kirkasta IG-brändisi)

 • Kysytty asiantuntija monissa eri medioissa

Mediat:

 • YLE 1 & 2

 • Ilta-Sanomat

 • Business Radio

 • Voice.fi

 • Nelonen

Tapahtumat ja sosiaalinen media:

 • TubeCon Industry Day

 • Someturva IG Live

 • Sales & Marketing Talk Show

 • Vapauta Supervoimasi podcast

 • Yripodi for evripodi


Tutustu Emmin Brändää itsesi -valmennukseen TÄSTÄ 

Hilma Larkela


Hilma Larkela on aktiivinen koiraharrastaja, valmentaja ja äiti. Funna Oy:n lasten koira- ja agilitytaitoja kehittävä liikuntakonsepti on Hilman luoma. Lapset ovat olleet mukana vaikuttamassa konseptin syntyyn ja kehittämiseen. Ensimmäisen oman koiransa Hilma on saanut 10-vuotiaana. Tällä hetkellä kotoa löytyy 3 koiraa ja Hilman 9-vuotias tytär on myös aktiivinen koiraharrastaja.

Hilman koulutus:

 • Agility-koulutusohjaaja ja AVA1 agilityn apulaisvalmentaja

 • LiikU ry Lasten liikunnanohjaaja

 • Suomen Voimisteluliiton perheliikunnan ohjaajakurssi

Tutustu Koko perheen koira -valmennukseen TÄSTÄ


 

Pippa Laukka


Pippa Laukka on tunnettu suomalainen urheilulääkäri, joka on toiminut 20 vuotta monien urheilijoiden ja urheilujoukkueiden lääkärinä. Pippa haluaa auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja uskoo, että ihminen voi aina olla vähän parempi versio itsestään, jos niin haluaa.

Voit tutustua Pippaan esimerkiksi Instagramissa @pippalaukka


Tutustu Pipan valmennuksiin:


 

Anna Lilja


Anna Lilja on urheilijoiden fysiikkavalmentaja, ryhmäliikunnanohjaaja ja personal trainer. Hänen oma lajitaustansa on vahvasti muodostelmaluistelussa. Anna aloitti luistelun 3-vuotiaana ja hänelle onkin ehtinyt kertyä lajista yli 20 vuoden kokemus. Muodostelmaluistelussa liikkuvuus on isossa roolissa ja se onkin aina ollut Annan vahvuus. Lisäksi häneltä löytyy lajitaustaa baletista ja cheerleadingista. Lisäksi Anna on toiminut sekä muodostelmaluistelun että cheerleadingin valmentajana. Tällä hetkellä Anna toimii taitoluistelijoiden fysiikkavalmentajana.


Anna kouluttautui korkeakouluopintojensa ohessa personal traineriksi, sillä hän halysi kasvattaa tietotaitoaan liikunta-alalla. Hänen mielenkiintonsa kohdistuu sekä urheilun fyysiseen että psyykkiseen puoleen. Annalle tärkeintä on tasapainoinen elämä ja hyvinvoiva keho ja mieli. Hän perustaakin valmennuksensa vahvasti tutkittuun tietoon, jonka toimivuudesta hänellä on myös itsellään henkilökohtaista kokemusta sekä omassa harjoittelussaan että valmennuksien kautta.


Valmentaminen tuo Annalle ilon ja tarkoituksen elämään etenkin silloin, kun on kaikkein vaikeinta. Anna valmentaakin juuri siksi, että valmentaminen on hänen intohimonsa.


Tutustu Liikkuvuus uudelle tasolle -valmennukseen TÄSTÄ

 

Krista Seuna


Krista Seuna on 1-vuotiaan lapsen äiti ja hän on kilpaillut 5 vuotta bikinifitneksen parissa. Hän on käynyt FAF:in PT-koulun ja tehnyt toiminimen kautta niin verkkovalmennuksia kuin fyysisiäkin valmennuksia. Perhe edellä olen halunnut raskauden jälkeen palauttaa kehoni kiinteäksi ja X-malliseksi, joten siitä inspiroiduin tämän ohjelman tekoon.


Krista on energinen ja todella voimakastahtoinen. Hän kannustaa aina muita eikä pidä itseään parempana, vaikka tietäisi jossain tilanteissa olevansakin, eli on niin sanotusti jalat maassa -tyyppi. Krista ei ole ylimielinen, mutta on ylpeä siitä kuka on ja mitä tekee. Valmentajan hän tietää mitä tekee, koska on oman kehonsa valmentanut nykyiseen kuntoon. Krista on uskottava ja tietää motivoivansa monia naisia kohti parempaa kuntoa.

Voit tutustua Kristaan esimerkiksi Instagramissa @kristaseuna


Tutustu Kristan valmennuksiin:


 


Aku & Valto


ELITE SIX -verkkovalmennuksessa sinua valmentavat Aku Virtanen sekä Valto Harvistola. He omaavat laajan koulutustaustan sekä yhteensä yli 10 vuoden taustan tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta. He ovat molemmat koulutettuja hierojia, fysioterapeutteja sekä personal trainereita, jonka vuoksi heidän oma harjoittelunsa perustuu sopivissa määrin tutkittuun tietoon sekä laajaan käytännön kokemukseen. Niin harjoittelussa kuin myös muussa arjessa miehet toteuttavat asioita tarkasti, järkevästi, mutta rennolla asenteella. Tätä he haluavat opettaa myös valmennettavilleen. He haluavat jakaa laajaa tietotaitoa harjoittelusta sekä ravinnosta, jotta heidän oppejaan hyödyntämällä valmennettavat voivat tehdä parhaan version itsestään jokaisella elämän osa-alueella!

Akun koulutus:

 • Koulutettu hieroja 2016 (Pirkanmaan urheiluhierojakoulu)

 • Fysioterapeutti 2019 (Tampereen ammattikorkeakoulu)

 • Voimavalmentaja 2020 (Trainer4you)

 • Functional range conditioning -liikkuvuusharjoitteluvalmentaja 2020

Valton koulutus:

 • Liikunnanohjaaja 2013 (Varalan urheiluopisto)

 • Koulutettu hieroja 2016 (Pirkanmaan urheiluhierojakoulu)

 • Fysioterapeutti 2019 (Lahden ammattikorkeakoulu)

Voit tutustua Akuun ja Valtoon esimerkiksi Instagramissa @akuvirtanen ja @valtojohannes


Tutustu ELITE SIX -valmennuksiin:


 Elina Silverang


Elina Silverang on 47-vuotias juoksuvalmentaja Espoosta. Liikunta on aina ollut hänelle elämäntapa ja henkireikä. Elinan lajitaustaan kuuluvat muun muassa yleisurheilu, hiihto ja pyöräily. Lisäksi hän on vuosikausia käynyt kuntosalin lisäksi eri salien ryhmäliikuntatunneilla spinningistä bodypumpiin. Perheen perustamisen myötä Elina opetteli juoksemaan ja päätyi Tukholman maratonille asti. Tammikuussa 2015 hän alkoi harjoitella triathlonia varten. Mopo karkasi käsistä, ja innostus vei Elinan puolikkaalle teräsmiesmatkalle samana kesänä. Vuonna 2019 hän kokeili rajojaan ja teki triathlonin täysmatkan kisan (lajit: uinti 3,8 km, pyörä 180 km, juoksu 42,2 km).

Elina on valinnut uran personal trainerina, koska uskoo intohimoisesti liikunnan ja hyvien elämäntapojen hyötyihin, haluaa jakaa ilosanomaa ja auttaa muita löytämään oman mieluisan jutun. Personal Trainerina Elina on helposti lähestyttävä, kannustava ja positiivinen. Harjoittelu voi olla erittäin tavoitteellistakin, mutta erityisen tärkeää on osata ja voida pitää hauskaa sekä nauttia koetuista hetkistä yhteisen matkan varrella!

Kestävyysliikunta on lähellä Elinan sydäntä ja tästä syystä hänen asiakkaikseen on hakeutunut mm. monia juoksijoita ja pyöräilijöitä. Hänen asiakkaansa ovat kehittyneet juoksussa ja parantaneet eri matkojen aikoja merkittävästi - tarvittaessa Elina on ollut mukana tsemppaamassa kohti heidän ennätyksiään! Lisäksi hän on pitänyt juoksukouluja yrityksille.

Elinan koulutus:

 • Triathlonvalmentaja (1-taso) / Suomen Triathlonliitto (2020)

 • Performance Coach / Spartan Gear (2020)

 • Running Trainer / FAF (2018)

 • Voimavalmentaja / Spartan Gear (2018)

 • Painonnoston ohjaaja / Suomen Painonnostoliitto (2017)

 • Kahvakuulaohjaaja / Spartan Gear (2016)

 • Fascia & Foamroller -ohjaaja (2015)

 • PT & Ravintovalmentaja / Trainer4You (2014-2015)

 • Hyvinvointivalmentaja / Trainer4You (2014)

 • Firstbeat Coach / 2016->

Tutustu Elinan valmennuksiin:


 

Ann & Ann


Ann&Ann on kahden naisen valmennustiimi Helsingistä. Anna ja Annette ovat työskennelleet liikunta-alalla yhteensä 16 vuoden ajan ja valmentaneet tuhansia yksilöasiakkaita terveellisempien elämäntapojen ja paremman elämänlaadun saavuttamiseksi niin yksityisessä lääkärikeskuksessa kuin kuntokeskuksissakin. Lisäksi he ovat toimineet valmentajina tutkimusprojekteissa, sekä osallistuneet valmentajan roolissa syömishäiriöitä käsitelleeseen kansainväliseen EU-hankkeeseen.


Tämä tiimi tunnistaa oman vastuunsa valmentajina. Heidän pääasiallinen tavoitteensa on opettaa ihmisiä toimimaan omien arvojen mukaisesti, ja ottamaan vastuu omista arkisista valinnoistaan. Anna ja Annette ovat varmoja siitä, että ReStart mobiilivalmennus tukee osallistujan keho- ja ruokasuhdetta, ja opettaa osallistujaa pitämään itsestään parempaa huolta tämän hetkisessä elämäntilanteessaan.


Tähän valmennukseen on koottu vuosien valmennuskokemus ja aikaisempien verkkovalmennusten parhaat helmet! Valmennus ei pakota sinua valmiiseen muottiin, vaan antaa sinulle mahdollisuuden ja työkalut luoda itsesi näköisiä ratkaisuja. Tiedosta, inspiraatiosta ja käytännönläheisistä ohjeista ei tule olemaan puutetta!

Anna Seppänen:

 • Filosofian maisteri, Oulun yliopisto, 2005

 • Trainer4You: Personal Trainer, 2014

 • Trainer4You: Ravintovalmentaja, 2016

 • True Hearts: NLP, True Hearts, 2016

 • Optimal Performance Center: Optimal Muscle and Fatloss Seminar, 2016

 • Optimal Performance Center: Optimal Strength, Speed and Power Seminar, 2016

Annette Evokari:

 • Metropolian Ammattikorkeakoulu, toimintaterapeuttiopiskelija, 2022

 • EuropeActive auktorisoima Personal Trainer, 2014

 • Makia Mental Psyykkinen painonhallinta valmentaja 2.0, 2016

 • Trainer4You Ravintovalmentaja, 2016

 • Trainer4You Terveysvalmentaja, 2017

Tutustu Restart -verkkovalmennukseen TÄSTÄ

 

Heli Niromaa


Heli on auktorisoitu personal trainer ja terveyden edistämiseen suuntautunut terveystieteiden kandidaatti. Heli on erikoistunut valmentamaan aloittelevia liikkujia, istumatyöläisiä ja pysyvää elämäntapamuutosta suunnittelevia. Heli pohjaa valmennuksensa tieteelliseen, tutkittuun tietoon yhdistettynä käytännön kokemukseen. Heli on tehnyt aiemmin pitkään istumatyötä ja tuntee sen haitat.

Helin intohimona on edistää hyvinvointiasi monipuolisesti ja olla tukenasi muutoksessa. Arkemme koostuu lukuisista automaattisiksi muodostuneista tavoista, joista runsas istuminen on yksi. Kun tällaista rutinoitunutta tapaa lähdetään muuttamaan, on tärkeää uhrata muutama ajatus myös psykologiselle puolelle varsinaisen toiminnan lisäksi. Heli pyrkii käyttämään kaiken ammattitaitonsa, jotta muutos olisi sinulle mahdollisimman helppo ja pysyvä. Tämä vaatii kuitenkin myös sinulta sitoutumista tavoitteeseen.


Voit käydä lukemassa Helin blogia TÄSTÄ! Tutustu myös Helin blogikirjoitukseen SYKE Tribe -blogista!


Helin koulutus:

 • Digital Wellbeing Coach (Syke Tribe)

 • Terveystieteiden kandidaatti, terveyden edistäminen (Itä-Suomen yliopisto)

 • Auktorisoitu personal trainer (Trainer4You)

 • Liikkeen laadun asiantuntija (Trainer4You)

 • Johtamisen erikoisammattitutkinto (Hämeen ammatti-instituutti)

 • Filosofian maisteri (Tampereen yliopisto)

Tutustu nouse ylös ja virkisty -valmennukseen TÄSTÄ

 

Henriikka Pitkänen


Henriikka Pitkänen on sairaanhoitaja, ravintovalmentaja sekä tuleva personal trainer. Hän on innostunut hyvinvoinnista oman elämäntapamuutoksen myötä ja haluaa nyt auttaa myös sinut kohti parempaa ja kevyempää elämää!


Henriikalla on vahva omakohtainen kokemus elämäntapamuutoksesta ja hän on valmentajana iloinen, kannustava, motivoiva ja inspiroiva. Hän haluaa oman esimerkkinsä avulla kertoa, näyttää ja opettaa, että muutos on kaikille mahdollista - olipa lähtötilanne mikä tahansa.

Lue lisää Henriikan tarinasta blogistamme >>

Voit tutustua Henriikkaan esimerkiksi Instagramissa @henriikkajohanna


Tutustu Muutos -verkkovalmennukseen TÄSTÄ

 Marianne Kettunen


Marianne Kettunen on iloisen ja rempseän luonteen omaava kuntosalivalmentaja ja personal trainer Etelä-Karjalasta. Hän tekee elämäntapamuutos- ja painonpudotusvalmennuksia oman kokemuksensa pohjalta. Marianne on itse tehnyt -30kg elämäntapamuutoksen ja tietää, mitä se vaatii niin henkisesti kuin fyysisesti. Marianne siis todellakin tietää, mistä puhuu! Hän on yleensä myös se henkilö, joka piristää jokaisen päivää ja näkee asioista ne positiiviset puolet.

Mariannen koulutus:

 • Kuntosalivalmentaja 2018, Trainer4You

 • Personal trainer 2019, Trainer4You

 • Digital wellbeing coach 2020, SYKE Tribe

Voit tutustua Marianneen Instagramissa @kettunenmarianne


Tutustu Vihdoin onnistun -verkkovalmennukseen TÄSTÄ


 

Carita Gustafsson-Tuhkunen


Carita Gustafsson-Tuhkunen on työterveyshoitaja ja personal trainer. Lisäksi hän on opiskellut terveyttä ja ravitsemusta tieteen kautta. Omassa elämässään Carita toteuttaa ohjeita terveellisestä elämäntavasta. Jo nuoruudesta yli 50-vuotiaaksi hän on soveltanut oppimaansa itseensä ja onkin kokenut sen antavan elämälle hyvän perustan. Lisäksi Carita on äiti, yrittäjä ja puoliso. Hän viihtyy luonnossa ja eläinten parissa, mutta myös vauhdikkaampien harrastusten parissa. Kesäisin Carita nauttii elämästä muun muassa moottoripyörällä matkustellen. Hänen oma kuntoilunsa sisältää tällä hetkellä crossfit-tyylistä harjoittelua salilla, lenkkeilyä, koirakävelyjä metsässä, astangajoogaa, melontaa ja kaikkea uuden opettelua pilke silmässä.

Carita valmentaa sinua kuten haluaisi itseäänkin valmennettavan. Hän pyrkii ottamaan erilaiset elämäntilanteet huomioon. Carita itse treenaa täysillä, mutta ymmärtää myös ihmisiä, joille liikunnan harrastaminen ei ole itsestäänselvyys. Hänellä on pitkä kokemus asiakastyöstä ja erilaisten ihmisten ohjauksesta. Lisäksi Caritan vahvuuksiin kuuluvat oma monipuolinen liikunnan harrastaminen sekä pitkäaikainen kokemus terveellisen ravitsemuksen saralla.

Caritan koulutus:

 • Terveystieteiden maisteri (terveyskasvatus)

 • Työterveyshoitaja-terveydenhoitaja-sairaanhoitaja

 • Personal trainer (NHA)

 • Ravitsemustieteen perusopinnot (25 op), ravitsemuspsykologia (5 op)

 • Liikunnanohjauksen perustutkinto (Kuortane)

 • lukemattomia liikunnan peruskursseja

 • Ammatillisten aineiden opettaja, kasvatustieteen perusopinnot

 • Ensiavun kouluttaja (ETK)


Tutustu Caritan valmennuksiin:

 

Noona Sandén


Olen Noona, Gourmet VHH -reseptivalmennuksen sekä Gourmet gluteenittomat reseptit -valmennuksen luoja. Olen intohimoinen ruoka-alan moniosaaja sekä ruokalähettiläs. Matkani ruoan parissa on kulkenut yli 10 vuoden ajan. Olen ammentanut ruokainspiraatiota ja oppia asuessani Ranskassa sekä osallistumiseni Master Chef Suomeen vuonna 2018 vei minut intohimoni kautta täysipäiväiseksi ruoka-alan yrittäjäksi ja olen edelleen samalla tiellä. Intohimoni kautta olen halunnut luoda myös verkkokurssit sinulle ja opettaa parhaat reseptini, sekä keittiötaitojani tuoden samalla uusia ideoita kotikeittiöösi.

Perustin ruokaverkkokurssit tuomaan sinulle lisäinspiraatiota kotikokkaamiseen ja opettamaan helppoa mutta herkullista arkiruokaa sekä uusia tekniikoita ruoanlaitossa. Ruokamissioni on opettaa ihmisiä tekemään hyvää ja monipuolista ruokaa puhtaista raaka-aineista. Gluteeniton ruoka voi olla myös herkullista, monipuolista ja maistuvaa ilman, että siitä tuntuisi puuttuvan jotain. Haluan opettaa sinua tekemään parempaa ruokaa kotona ja inspiroitumaan kokeilemaan uusia resepejä sekä makuja. Olen itse luonut kaikki reseptit sekä suunnitellut ne niin, että onnistut varmasti.

Tervetuloa ruokamatkalle kanssani!

- Noona


Tutustu valmennuksiini:


 


Sonja Aiello


Sonja Aiello on helsinkiläinen 22-vuotias valmentaja, jolla on todella kova työmoraali. Nuoresta iästä huolimatta Sonjalta löytyy todella paljon tietoa ja kokemusta. Sonja opettaa niin kuin itse elää. Sonja tekee verkkovalmennusten lisäksi yksilövalmennuksia ja hän on valmentanut tuhansia ihmisiä netissä. Sonja rakastaa inspiroida ja motivoida muita hänen omalla tekemisellään.


Sonjan omin sanoin:

"Olen Sonja Aiello 22-vuotias Helsinkiläinen. Olen itse aina ollut urheilullinen ja kilpaillut EM-tasolla kilpacheerleadingissa. Nyt kuitenkin bikinifitness on lajini ja se onkin minulle suuri intohimo työni lisäksi. Bikinifitnekseen minulla on paljon tavoitteita ja haluan ehdottomasti saavuttaa ne. Koen, että minulla on valmentajana ihan hurjan paljon annettavaa muille motivoinuteille mimmeille! Haluan korostaa kaikille sitä, että kova työ palkitaan ihan aina. Vaikeita hetkiä tulee meille jokaiselle, mutta voittaja on se joka puskee niiden läpi."

Tutustu Sonjaan esimerkiksi Instagramissa @sonjaaiello


Tutustu Sonjan valmennuksiin:

 


Aku Virtanen


Nuoresta iästään huolimatta Aku on auttanut satoja ihmisiä kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia yksilöllisen valmentamisen, fysioterapian sekä liikkuvuusharjoittelun keinoin! Aku on valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2016, jonka jälkeen hän jatkokouluttautui fysioterapeutiksi ja syventyi Functional range conditioning -liikkuvuusharjoittelun maailmaan.


Pitkän urheilutaustan ja -kokemuksen lisäksi Akulla on voimavalmennuksen ammattiosaaminen. Akulla on myös mielenkiintoinen historia sen puolesta että hän on tehnyt merkittävän elämäntapamuutoksen itse. Akun ollessa nuori hänen elämänsä pyöri Playstationin ja herkkujen ympärillä kunnes se elämä sai riittää ja Aku hurahti nyrkkeilyyn, jonka jälkeen loppu onkin historiaa.


Nyrkkeilyuran päätyttyä Aku on viihtynyt aktiivisesti kuntosalitreenien parissa, jonka lisäksi Aku on syventänyt osaamistaan myös verkkovalmentamisen maailmaan Syke Tribella!


Tutustu Akun valmennuksiin:


 Eva, Janika & Pasi


Eva Wahlström

Ammattinyrkkeilyn maailmanmestari, muotoilija


Eva on ensimmäinen ammattilaisnyrkkeilyn maailmanmestaruuden (2015) voittanut suomalainen. Hän lopetti ammattilaisuransa 2020.


Eva on yhdeltä koulutukseltaan liikunnanohjaaja eli palautuminen ja suorituskyky ovat olleet hänen keskeisiä ammattityökalujaan jo pitkään. Hän on muun muassa valmentanut painonpudotusjoukkueita tositelevisiosarjassa Suurin pudottaja kolmella kaudella. Nykyisin hän toimii muotoilijana (taiteen kandidaatti 2018).


Taju kankaalle -valmennuksessa Eva tuo käyttöön kokemuksensa vaativan ammattiurheilijan näkökulmasta; mitkä asiat ovat auttaneet häntä itseään pärjäämään niin henkisten kuin fyysisten haasteiden kanssa. Korkealla suoritustasolla unen häiriöiden todennäköisyys kasvaa ja erilaiset nukkumisergonomian ja unen huollon keinojen soveltamiset omaan elämään nousevat merkittävään asemaan. Ilman niitä ei Evan omien sanojen mukaan olisi tullut menestystä. Nykyinen muotoilijan työ on haasteiltaan samanlaista, sillä suoritusten rima on korkealla. Nukkumisesta ja palautumisesta on pidettävä huolta, jotta luovuus ja taiteen eri prosessien toteutuminen omassa työssä pääsevät täyteen potentiaaliinsa.


Janika Kiuru

Fysioterapeutti, koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija


Janikalle tärkeitä asioita on yksilöllinen ja kokonaisvaltainen auttaminen. Univalmentajana Janika haluaa auttaa pitkäaikaisiin muutoksiin ja sitä kautta parempaan palautumiseen. Tässä auttaa muun muassa Janikan aikaisempi liikuntaneuvojan koulutus. Janikan päivätyöhön liittyvät muun muassa yhteistyöt terveydenhuollon eri ammattiryhmien kanssa, minkä ansiosta hyvinvointia tulee tarkasteltua laajasti eri näkökulmista. Entisenä kilpauimarina Janika tietää myös kokemusperäisesti levon merkityksen suorituskykyyn. Janika kannustaa antamaan unelle aikaa; ”kun huolehdit unesta, uni huolehtii sinusta!”


Pasi Koistinen

Fysioterapeutti, koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija


Pasi on työskennellyt unen ja nukkumisergonomian parissa yli kaksi vuosikymmentä. Hän on luonut nykymuotoisen termin ”nukkumisergonomia”, ja esitellyt yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa ensimmäiset biomekaaniset mallit tämän käsitteen alla eli häntä voi kutsua alan pioneeriksi. Lukuiset raportoidut mittaukset, tuhannet asiakastapaamiset, asiantuntijaworkshopit, laajat yhteistyöt terveydenhuollon ja nukkumisen alan eri asiantuntijoiden kanssa sekä teoreettisen tiedon yhdistäminen käytännön työhön muodostavat hänen monipuolisen osaamisensa. Pasi on ollut suunnittelemassa keskeisiltä osin Koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija (KNA) -koulutusta.


Uneen ja nukkumisergonomiaan liittyen häntä kiinnostaa erityisesti se, kuinka voimme paremman unipalautumisen kautta parantaa toimintakykyämme, ja kuinka tavoitteellisesti liikkuvat voivat kehittää suorituskykyään. Moni menestynyt huippu-urheilijamme on pystynyt parantamaan tulostasoaan entisestään Pasin osaamisen avulla.Tutustu Taju Kankaalle -nuku paremmin valmennukseen TÄSTÄ


 

Martta Siidorov


Martta on modernin meditoinnin edelläkävijä ja aiheen inspiroiva asiantuntija, joten tätä arvokasta tietotaitoa et mistään muualta saa.


Martta on meditoinnin edelläkävijä, LCF Life Coach ja Suomen ensimmäisten ja ainoiden 8D-meditaatioiden™ kehittäjä. Hän on elämää ja sen monia vivahteita rakastava elämästä nautiskelija, jonka suurin intohimo on ihmismieli ja sen huikea potentiaali. Hän on innokas meditoinnin ja sen tieteellisten hyötyjen puolesta puhuja, jonka mukaan meditoidessa ei voi epäonnistua.

Koulutukset:

 • Meditaatio-ohjaaja

 • LCF Life Coach - Valmentamo

 • Bachelor of Business Administration & Languages - Estonian Business School

Tutustu Martan 8D Meditaatiohaasteeseen TÄSTÄ 

Tia-Maria Sokka "Tinze"


Twerkin ammattilainen ja Tinze Twerk Studion omistaja Tia-Maria "Tinze" Sokka on maailmalla arvostettu ja kunnoitettu Twerk opettaja sekä ensimmäinen Twerk SM-voittajaa. Tinze kannustaa aina oppilaitaan ja tukemalla ja luomalla turvallisen harrastusympäristön. Tinze on iloinen, kannustava ja energinen opettaja. Positiivinen energia säilyy läpi valmennuksen.

"Olen twerkkauksen ammattilainen vuosien opetuskokemuksella, opetustyylini on energinen ja kannustava. Me nauramme, pidämme hauskaa ja opimme yhdessä! <3"

- Tinze


Tutustu Tinzen -valmennuksiin:


 

Marianne Särkiniemi


Marianne Särkiniemi on hyvinvointialan yrittäjä Espoosta. Marianne valmentaa työkseen, koska haluaa auttaa ihmisiä voimaan paremmin, löytämään liikunnan ilon ja jaksamaan paremmin arjessa. Mariannelle palkitsevinta on asiakkaiden onnistumiset ja uudet oivallukset terveyteen liittyen. Hän haluaa aina vaikuttaa pintaa syvemmälle ja saada aikaan oikeasti muutoksia. Yksityis- ja yritysasiakkaiden lisäksi Marianne ohjaa joogaa ja erilaisia ryhmätunteja, kuten FasciaMethod-kehonhuoltoa. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat monipuolisuus valmentajana, taito kuunnella asiakasta ja auttaa elämäntapamuutoksissa, sekä kehonhuolto- ja liikkuvuusharjoittelu. Hän haluaa monia loukkaantumisia ja rasitusvammoja viisaampana auttaa treenaamaan järkevästi ja turvallisesti. Marianne on käynyt useita lisäkoulutuksia liittyen tuki- ja liikuntaelinvammojen kuntoutukseen, sekä kehon toimivuuden edistämiseen ja ylläpitämiseen. Valmentajana tehtävänään on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota 100% tuki ja työkalut, jotta onnistut. Mariannen asiakkaat saavat valmentajakseen kannustavan ja iloisen, mutta kuitenkin vaativan tsempparin, jonka kanssa treenaaminen on päämäärätietoista ja motivoivaa.

Voit tutustua Marianneen esimerkiksi Instagramissa @mariannesarkiniemi


Tutustu Lempeät kotitreenit -valmennukseen TÄSTÄ

 

Nia Maria Gröhn


Nia-Maria Gröhn on lohjalainen pitkän linjan ammattilainen liikunta-alalla. Hän on valmistunut vuonna 2003 Suomen urheiluopistosta ammattikorkeakoulusta Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi ja on tehnyt siitä asti alalla töitä opettajana, esimiehenä ja yrittäjänä. Hän on perustanut Valmennuskeskus Huippu Oy:n ja on kehittänyt myös ratsastajille oman metodin fysiikkaharjoitteluun. Ninnin motto onkin, että ei oteta stressiä, mutta tehdään niinkuin ollaan sovittu.

"Loin tämän valmennuksen, koska koen että nelikymppisten ei tarvitse enää huhkia hikiposkella, koska palautuminen ei ole enää niin laadukasta kuin se kaksikymmentä vuotta sitten on ollut. Huomaan että ikäiseni naiset vaativat aivan liikoja itseltää. Haluan siis opettaa ajatusmallin: less is more, eli opettaa naisia tekemään tehokkaita treenejä, joita ei tarvitse tehdä kuin kolme kertaa viikossa ja se riittää. Olen nähnyt pitkänlinjan liikunta-alan tekijänä kaikenlaiset kaudet ja villitykset, mutta huomannut myös sen, että onnellisuus riittää. Niinpä haastan sinut etsimään sinulle tärkeän asian, mikä tekee sinut aidosti onnelliseksi. Tulokset tulevat tekemällä, ei valittamalla. Niinpä haluan, että kun lähdet tähän valmennukseen mukaan, lähdet siihen täydellä panostuksella. Koska lupaan sinulle, että et tule pettymään."


Nia-Marian koulutus:

 • Urheiluhieroja

 • Liikunannaohjaaja AMK

 • Personal Trainer

 • Functionality Personal Trainer

 • Body weight training coach

 • Precision nutrition coach

 • Lukuisia muita lyhyempiä koulutuksia

Tutustu FIT & FORTY -valmennukseen TÄSTÄ


 


Juha Heikkinen


READY!-, SET!- & GO!-juoksuvalmennusten valmentaja on Juha Heikkinen. Hän toimii myös Coach4me-yrityksen juoksuvalmentajana. Juha on harrastanut juoksua ja kestävyysliikuntaa kauan ja tietää omasta kokemuksestaan myös väärällä tavalla juoksemisesta ja väärin ohjelmoiduista juoksuohjelmista. Myöhemmin hän on toiminut valmentajana ja juoksuvalmentajana lukuisille eri asiakkaille. Juha on opiskellut liikuntaa paljon sekä valmentanut vuosia satoja erilaisia asiakkaita. Hän osaa tuoda selkeästi esille juoksun kannalta tärkeimmät asiat.


Aikoinaan Juha meni juoksukouluun ja sitä kautta maratonkisaan. Sen jälkeen hän on opiskellut juoksusta kaiken mahdollisen ja opiskelee edelleen. Juhalla on nyt 8 vuotta yksilövalmentajana / fysiikkavalmentajana takana, jonka aikana hän on nähnyt ja oppinut paljon ihmiskehosta. Juha väittääkin, että tietää todennäköisesti juoksusta, varsinkin tekniikasta ja biomekaniikasta, enemmän kuin moni muu valmentaja. Juoksu on yksi hänen intohimoistaan, koska se on teknisesti haastava laji. Hän osaa samaistua juoksijoihin, jotka ovat aloittelijoita, koska hän oli sitä joskus itsekin. Juha on kokenut myös juoksun varjopuolen eli loukkaantumisia ja omaan tasoon nähden väärällä tasolla tehtyjä ohjelmia. Joka nurkka juoksemisen suhteen on niin sanotusti on koluttu ja kantapään kautta Juha on virheistään oppinut, jotka hän voi kuitenkin nykyisin helposti kääntää valmennuksessaan edukseni.

Juhan koulutus:

 • TE3 Master trainer, 2018

 • Triathlonvalmentaja lvl 2, Finntriathlon 2017

 • Triathlonvalmentaja lvl 1, Finntriathlon 2016

 • Performance coach, Fibaco 2015

 • Anatomy trains lvl 1 & 2, Wellness4you 2014

 • FAF running trainer, FAF 2013

 • Fustra personal trainer, Fustra Finland 2012

 • Personal trainer, Trainer4you 2012

 • Ravinto-ohjaaja, Trainer4you 2011

 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4you 2011

 • Hyvinvointivalmentaja, Trainer4you 2011


Tutustu Juhan valmennuksiin: 

Maiju Wihlman


Maiju Wihlman on ammattitaitoinen valmentaja ja hänellä on vuosien kokemus valmentamisesta, kehon muokkauksesta sekä ravitsemuksesta. Hän pyrkii kehittämään tietotaitoaan koko ajan ja tarjoaa valmennettavilleen treenikokonaisuuksia, joilla on mahdollista saavuttaa haluamansa tulokset. Maiju perustaa ohjeensa tutkittuun tietoon, ei mutu-tuntumaan ja hän haluaakin, että asiakkaat saavat rahoilleen vastinetta ja oppivat syömään ja treenaamaan järkevästi.


Maijulla on takanaan kuntosaliharjoittelua jo 30 vuotta. Kuntosaliyrittäjänä ja -ohjaajana hän on toiminut vuodesta 1996 eli kohta 24 vuotta. Personal trainerin työtä Maiju on tehnyt vuodesta 2005 ja hänellä onkin vuosien varrella ehtinyt olla jo tuhansia yksilövalmennettavia ja satoja painonpudotus- ja kehonmuokkausryhmiä.


Maiju Wihlman on myös Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus fitnessvalmennuksesta omassa tiimissään Team Piukoissa Paikoissa. Lisäksi hän on valmentanut ja valmentaa tälläkin hetkellä useita fitness-, bodyfitness ja bikinifitness –kisaajia. Maijulta löytyy kokemusta myös useiden eri urheilulajien ravinto- ja fysiikkavalmennuksesta - repertuaariin kuuluvat mm. jääkiekko, voimanosto, crossfit, maraton, tanssi sekä ratsastus.


Maijun vahvuus valmentajana on ehdottomasti kehon- ja fysiikan muokkaus kuntosalitreenillä, jossa saadaan eri tekniikoita yms. käyttämällä muokattua esteettisesti ja fyysisesti paremman/treenatumman näköisiä ihmisiä. Lisäksi hän on opiskellut ravitsemustieteitä ja urheiluravitsemustieteitä, jotta hän pystyisi paremmin vastaamaan myös ravitsemusvalmennuksen haasteisiin - pohjaten tutkimustietoon, ei urbaanilegendaan. Maijun ravinto-ohjelmissa pääpaino on siinä, että syödään riittävästi kunnon perusruokaa eikä korvata aterioita pelkillä patukoilla yms. Myöskään superfoodeilla yms. trendeillä kikkailu tai ruoka-aineiden demonisointi eivät kuulu Maijun valmennusoppeihin. "Kovaa treenaaminen, terveellisesti syöminen, riittävä lihashuolto sekä lepo ovat ne kulmakivet, joita suosittelen. Kenenkään ei tarvitse myöskään käydä aamulenkeillä, jos se ei omaan aikatauluun tai elämäntilanteeseen sovi eikä syödä 3 purkkia maitorahkaa päivässä", kertoo Maiju itse.


Maijun treenifilosofia on siis hyvin simppeli: treenaa kovaa peruspuntilla, tarvittaessa ota peruskuntoa esim. lenkkeillen, syö terveellisesti ja riittävästi sekä lepää tarpeeksi, niin palaudut ja teet tuloksia, jotka näkyvät ja kannustavat jatkamaan. Tervetuloa Maijun matkaan!

Maijun koulutustausta:

 • Digital Wellbeing coach (Syke v.2019)

 • Firstbeat Hyvinvointianalyysiasiantuntija (v. 2018)

 • Suomen Fitnessurheilu ry: virallinen valmentaja (v. 2018)

 • Urheiluravitsemustieteen perusteet Itä-Suomen yliopisto (Kuopio, v. 2018)

 • Liikuntalääketieteen perusteet Itä-Suomen yliopisto (Kuopio, v. 2016)

 • Ravitsemustieteen perusteet Helsingin avoin yliopisto (v 2014)

 • FISAF/ EREPS/ APT® Personal Trainer (v. 2012)

 • Fyysisen kunnon testauskurssi (v. 2012)

 • PTA Certified Nutrition Specialist (v. 2006)

 • PTA Certified Professional Personal Trainer (v. 2005)

 • Spinning -ohjaaja (v. 1996)

 • Suomen Kuntourheiluliiton Kuntosaliohjaaja (v. 1996)

Voit tutustua Maijuun esimerkiksi Instagramissa @personaltrainerisi


Tutustu Maijun valmennuksiin:


Tutustu myös Maijun blogiartikkeliin proteiinisynteesistä SYKE TRIBE blogista!


 Johanna Katisko


Johanna Katisko on Wellbody Trainer, joka on kotoisin Helsingistä. Liikunta oikeilla tekniikoilla on ollut Johannalle aina hyvien tulosten ehtona. Hän on innostunut valmentamaan muita saamaan vahvemman kehon pidon, paremman ryhdin ja enemmän liikkuvuutta raajoihin. Elämässä kehon kunto merkitsee paljon yleishyvinvoinnille.


Johanna on kova kuntosalitreenaaja. Hän pitää vahvoista lihaksista. Johanna toimii ryhmäliikunnan ohjaajana ja pitää aerobic- ja sisäpyöräilytunteja. Hän on päättäväinen ja uskoo omanlaisen harjoitusmuodon löytämisen olevan ratkaisu oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Samalla hän toivoo, että jokainen harjoittaisi kehon syviä lihaksia ja ylläpitäisi niiden kuntoa. 

Jussi Sievälä


Jussi Sievälä on pääkaupunkiseudulla toimiva kokenut elämäntapamuutosten vauhdittaja. Olet saattanut törmätä häneen kolumnistina, luennoitsijana ja valmentajana eri yhteyksissä. Jussilla on pitkältä ajalta kattava kokemus siitä, miten muutokset tuodaan mukaan arkeen – pysyvästi. Hän on luennoinut näistä aiheista tuhansille ihmisille ja valmentanut satoja ihmisiä. Kukaan ei ole voittamaton. Aikoinaan Jussi on itse käynyt pitkän tien ylikunnosta palautumiseen ja oppinut, että omaa kehoa täytyy kuunnella. Mikäli maltamme harjoittaa kehoamme matalatehoisemmin ja tasaisemmin, riskit ovat pienemmät ja hyvät tavat saadaan juurrutettua helpommin arkeen.


Jussin osaamisen pohjana toimii fysioterapeutin koulutus sekä liikuntalääketieteen opit. Hän on käynyt näiden opintojen lisäksi lukemattomasti erilaisia kursseja mm. liikkuvuuden- ja liikehallinnan, biomekaniikan, lihastoimintaketjujen ja askelluksen aiheista. Jatkuva kehittyminen ja tiedon jano ajaakin Jussia eteenpäin valmentajana.

Tutustu Jussiin Instagramissa @jsievala


Tutustu Jussin valmennukseen Kunto-ohjelma aloittelijalle


 


Henna Ikonen & Jukka-Pekka Matero

Käsilläseisonnan alkeet -valmennuksen valmentajat ovat sirkustaiteen moniosaajia ja he työllistävät itsensä sirkuksella.


Henna Ikonen työskentelee opettajana sirkustaiteen ja ilma-akrobatian parissa sekä keikkailee esiintyjänä. Hän haaveili jo lapsena sirkusartistin urasta ja aloitti harrastuksen ala-asteiässä.


Käsilläseisonta on Hennalle tapa huoltaa kehoa, vahvistaa sitä sekä lisätä notkeutta ja rauhoittua. Se on tärkeä taito, jota pystyy hyödyntämään Hänen useassa erilaisissa sirkuslajissaan ja josta on merkittävästi hyötyä kaikille jotka tavoittelevat rautaista kehonhallintaa.


Jukka-Pekka Matero on myös valmistumisensa jälkeen työllistänyt itsensä täysin sirkuksen parissa esiintyjänä ja opettajana. Hänen vahvuus on käsilläseisonta ja sen opettaminen. Hän aloitti sirkuksen vuonna 2011 ilman sirkus tai voimistelu taustaa ja jo vuoden kuluttua 26-vuotiaana hän aloitti opiskelunsa sirkustaiteen ammattilaiseksi. Kovalla työllä hän sai kehitettyä käsilläseisonnasta itselleni ammatin ja on valmistumisensa jälkeen esiintynyt aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla. Jukka-pekka uskoo vahvasti siihen että jokainen voi saavuttaa haluamansa, kun vain jaksaa työskennellä unelmiensa eteen.

Henna ja Jukka-Pekka ovat kannustavia ohjaajia ja tsemppaavat oppilaita ylittämään itsensä. Heidän periaatteisiin kuuluu tehokas ja monipuolinen treenaaminen. Hyvässä treenissä tehdään sopivan haastavia harjoituksia, joissa voidaan käydä turvallisesti mukavuusalueensa ulkopuolella ja kehittääkseen taitoja sekä tekniikkaa.

Valmentajat ovat käsilläseisonnan rautaisia ammattilaisia esiintymisessä kuin opettamisessakin.

Hennan ja Jukka-Pekan koulutus:

 • Salpauksen sirkusartistikoulutus

 • Dans och Circushögskolan (DOCH)

 • Käsilläseisonnan erikoisosaamiskurssi

Voit tutustua valmentajiin Instagramissa @taitavakeho


Tutustu Käsilläseisonnan alkeet -valmennukseen TÄSTÄ


 


Essi Määttä


Essi Määttä on hyvinvointivalmentaja ja hän on toiminut hyvinvointialan yrittäjänä 10 vuotta ja 15 vuotta hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalalla. Aikaisemmin Essi toimi yrittäjänä hieman laajemmin ja tämän matkan aikana ja oman henkilökohtaisen elämäntilanteensa vuoksi hän uupui. Essi on käynyt viimeisen viiden vuoden aikana syväprosessin itseni kanssa liittyen uupumukseen, omiin arvoihini, ajattelu- ja käyttäytymismalleihin sekä siihen, mikä on saanut hänet suorittamaan niin kovasti. Viimeisen kolmen vuoden aikana Essi on ohjannut vain rentoutumiseen ja palautumiseen liittyviä kursseja, retriittejä, pitänyt valmennuksia ja luentoja yrityksille sekä järjestänyt pienimuotoisia nettivalmennuksia.


Essi asuu maaseudulla Lievestuoreella, taaperon ja miehensä kanssa. Hän rakastaa liikuntaa, luontoa, hiljaisuutta, perheen kanssa olemista ja ettei elämä olisi liian rauhallista, hänen harrastuksiinsa kuuluu myös vastapainoksi joukkueurheilu ja yrittäjyys! Niinkuin Essin elämäntavasta huomaa, hän on aikamoinen yin & yang, herkkä, syvällinen, tunteellinen, rauhallinen ja toisaalta taas määrätietoinen, huumorintajuinen ja räväkkä. Ja näiden ominaisuuksieni kanssa hän koittaa tasapainoilla omassa arjessaan.

Essin koulutustausta:

 • Lähihoitaja 2007

 • Yrittäjän ammattitutkinto 2007

 • Yritysjohtajan erikoisammattitutkinto, Tiimiakatemia 2016

 • Sosionomi, monimuoto-opiskelija (Xamk ammattikorkeakoulu) 2017

Kurssit ja koulutukset:

 • Liikunnanohjaajan peruskoulutus 2005

 • Kuntosaliohjaaja 2005 Licensed Practitioner of NLP™ 2010

 • Licensed Master Practitioner of NLP™ 2010

 • Personal trainer 2010

 • Tapahtumatuottaja 2012

 • Ravitsemustieteen opiskelut (avoin yliopisto) 2014

 • Hyvinvointianalyysin asiantuntija, stressikoulutus First Beat, 2015

 • Vapaa ja Onnellinen- kurssi (mm. jooga, meditaatio, tantra, hengitys- ja liiketerapia sekä inquiry-menetelmiä) ThetaHealing®, menetelmä emonationaalisen, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin parantamiseen, 2017

 • Meditaatio – ja rentoutusohjaajakoulutus 2017

 • Terveyden tukipilarit 2, Paula Heinonen 2017

 • Mindfulness- koulutus, Ceesto

 • Aivoilla on nälkä- kurssi, Paula Heinonen 2019

 • Hoitava hengitys- koulutus 2019 Yin-jooga- ohjaaja- koulutus, 2019

Lisäksi Essi on suorittanut monia erilaisia kursseja liikuntaan, esiintymiseen, meditaatioon, ihmisen mieleen, hypnoosiin, ravitsemukseen, itsensä kehittämiseen, johtamiseen ja yrittäjyyteen liittyen.

Voit tutustua Essiin Instagramissa @maattaessi


Tutustu rentouta kehosi ja mielesi -valmennukseen TÄSTÄ


 


Sanna Mehto


Sanna Mehto on iloinen ja energinen elämäntapavalmentaja Tampereelta. Hänellä on suuri halu auttaa ihmisiä löytämään kultainen keskitie hyvinvoinnin saralla, kuten itsekin on tehnyt. Sannan energia tarttuu helposti muihin ihmisiin. Hän kokee olevansa empaattinen ja pystyy asettumaan asiakkaansa asemaan. Lisäksi Sanna pystyy ajattelemaan asioita monesta eri näkökulmasta ja luomaan useita vaihtoehtoja tukien asiakkaan hyvinvointia.

Sannan koulutus:

 • Hyvinvointiohjaaja (Trainer4you)

 • Kuntosalivalmentaja (Trainer4you)

 • EHFA-lisensisoitu Personal Trainer (Trainer4you)

 • Voimavalmentaja (Spartan Gear)

Tutustu Sannan valmennuksiin:
 

Toivottavasti sait paremman käsityksen meidän mahtavista Marketplace -valmentajistaja kenties löysit itsellesi sopivan valmennuksen! Jos vielä ei sitä "omaa" valmentajaa ei löytynyt, niin löydät sen kyllä varmasti tästä SYKE Tribe Marketplace valmentajien esittelyt - PART 2 -postauksesta

Commentaires


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png