top of page

Aika esittäytyä - Julia Lang

SYKE Triben uusi toimitusjohtaja on yhdistelmä seikkailijaa, maailmanparantajaa, idealistia ja rationalistia.

SYKE Triben uusi Toimitusjohtaja Julia Lang esittäytyy.


SYKE Tribe valmennusalustan ja valmennusohjelmiston uusi CEO on Julia Lang
Julia Lang - CEO SYKE Tribe

Kuka minä olen?

Mitä minä tuon SYKE Tribelle?


Hei kaikille! Olen Julia Lang - kahden lapsen äiti sekä fanaattinen urheilija, jonka lajeihin kuuluu OCR, Crossfit, juokseminen ja sirkusakrobatia.


Kilpailukyvyn kasvattaminen strategisella suunnittelulla ja liiketoimintamuotoilulla on ehdottomasti minun juttuni. Olen ollut luomassa uusia liiketoimintalähtöjä, rakentamassa asiakaskokemusta sekä tehostamassa toimintamalleja ja uskon vilpittömästi siihen, että parhaisiin tuloksiin päästään tuottamalla arvoa yhtälailla asiakkaille, liiketoiminnalle kuin yrityksen työntekijöillekin. Koen olevani yhdistelmä luovuutta, numeropäätä ja liiketoimintaosaamista.


Aloitin urani liiketoimintajohdon business controllerina, josta jatkoin erilaisiin innovaatioyksiköihin, sekä vastuullisempiin kehitys- ja strategiatehtäviin. Olen myös toiminut strategia- ja business design -konsulttina, sekä perustanut silkasta digimyynnin ilosta oman treenivaatteisiin keskittyvän startup:n. Työssäni nautin oivalluksen ja onnistumisen hetkistä sekä siitä, kun saan muut innostumaan tekemään, kokeilemaan ja omaksumaan uusia asioita.


Luovuus on osaamiseni ydin. Olen kroonisen kiinnostunut siitä, kuinka asioita voitaisiin tehdä uudella tavalla tai paremmin ja liikun sujuvasti akselilla: strategic design – business design - service design. Strategina olen saanut vastata yksikkö- ja liiketoimintatason strategioista. Business designia olen käyttänyt strategisen tason kehittämiseen ja strategisten polkujen luomiseen. Business design track recordistani löytyy mm. Pohjola Sairaala, joka aloitti vakuutusyhtiöiden rynnistyksen terveysalalle ja loi alalle uuden mallin toimia. Service design on ollut toimiva metodi erilaisten ominaisuuksien ja prosessien kehittämisessä..


Osaamistani tukee myös senior-tasoinen business controller -osaaminen. Tunnistan nopeasti kannattavan tekemisen ja potentiaaliset kehityskohteet ja vaikka kuljen luovuus edellä, on tekemiselläni aina liiketoiminnalliset perusteet.


Liiketoimintaoppini olen saanut mm Telian ja Pohjolan kivenkovilta liiketoimintajohtajilta, joiden läheisenä business partnerina ja jory:n jäsenenä toimin talouden, sekä myöhemmin myynnin kehittämisen ja strategian osalta.

Esimiehenä liputan ehdottomasti itseohjautuvan toimintamallin puolesta. Siksi henkilöjohtaminen on metodini. Näen paljon vaivaa, jotta saan ihmiset ottamaan omistajuutta, sekä näkemään asioita uudella tavalla. Johtamistani on arvioitu esimiesvalmennuksessa: johdan visiolla, ts. inspiroimalla, osallistamalla ja omalla esimerkillä.Ajatuksiani uudesta Toimitusjohtajan pestistä ja SYKE Triben mahdollisuuksista


Olen onnekas saadessani tehdä työtä, jossa yhdistyvät ammatilliset ambitioni ja rakas harrastukseni, urheilu. Olen saanut työskennellä nyt muutaman viikon Sykeläisten kanssa ja vakuutan, että meillä on loistava tiimi kasassa. On varma, ettei Syke Triben tulevaisuus ole ainakaan motivaatiosta tai taidoista kiinni.


Kiitos hyvin tehdyn työn, Syke on siirtymässä startup:sta scaleup -vaiheeseen. Tänä vuonna keskitymme perusliiketoiminnan vakauttamiseen, jotta pääsemme pian takaisin kehityspolulle ja jatkamaan kasvua.


Tarkoituksena on parantaa tulosta skaalaamalla sisäisiä prosesseja, sekä keskittymällä tarjonnan ja vetovoiman kasvattamiseen nykyisten palvelujen rajoissa. Pidemmän aikavälin tavoitteena on todistaa liiketoiminnan skaalautuvuus hyödyntällä alustaliiketoiminnan mahdollisuuksia ja houkuttelemalla uusia potentiaalisia asiakasryhmiä.


Julia Lang on nimetty SYKE Triben uudeksi toimitusjohtajaksi

Julia Lang

Toimitusjohtaja - SYKE Tribe

+358 405598345


Lue virallinen tiedote täältä


 

SYKE Tribe verkkovalmennusalustaSYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page