top of page

SYKE Tribe sai uuden toimitusjohtajan – Julia Lang tuo uutta osaamista yrityksen johtoon

Viralliset tiedotteet


SYKE Tribe sai uuden toimitusjohtajan

Julia Lang tuo uutta osaamista yrityksen johtoon

​​SYKE Tribe on nimittänyt VTM Julia Langin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 21.2.2023 alkaen. Nimityksen myötä SYKE Tribe jatkaa kasvuaan Suomen johtavana valmennusalustana entistä vahvemman tiimin voimin, ja perustajaosakas Terhi Immonen keskittyy valmennusalustan kehityksen, markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamiseen.

Lang tuo SYKE Tribelle mukanaan vahvaa johtamiskokemusta ja liiketoimintaosaamista, jota hänelle on kertynyt liiketoiminta- ja talousjohdon, strategisen kehityksen, myynnin ja hyvinvointialan tehtävissä mm. OP-ryhmällä, Pohjola Sairaalalla, Telialla, LähiTapiolalla sekä Stockmannilla. SYKE Tribella Langin tavoitteena on edistää uuden kasvustrategian toteutumista ja jatkaa alustan määrätietoista kehittämistä kohti sen seuraavaa versiota.

Koen olevani onnekas saadessani yhdistää ammatilliset ambitioni ja rakkaat urheiluharrastukseni. Toivon ensitöikseni pystyväni tarjoamaan tiimille hyvän työrauhan kehitystä ja asiakkaita varten. Kiitos hyvin tehdyn työn, SYKE on siirtymässä startupista scaleup -vaiheeseen, ja tavoitteeni on löytää keinot kannattavalle ja vakaalle kasvulle ja liiketoiminnalle”, toteaa Lang roolistaan uutena toimitusjohtajana.


Uniikki alusta ja kauppapaikka

SYKE Tribe on jo vuosia uudistanut digitaalisen valmentamisen maailmaa itsensä kehittämisen ja hyvinvoinnin megatrendien vauhdittamana. Viimeisen kahden vuoden aikana yritys on määrätietoisen kehityksen ja onnistuneen rahoituskierroksen myötä kasvanut digitaalisesta valmennusohjelmistosta alallaan uniikiksi alustaksi ja kauppapaikaksi, joka avaa valmentajille ja osaajille mahdollisuuden skaalata, digitalisoida ja kaupallistaa osaamistaan sekä tavoittaa uusia asiakkaita.

Nyt yhtiön tavoitteena on varmistaa kasvu ja kasvun rahoitus sekä vastata entistä nopeammin muuttuvan maailman tarpeisiin.

“Julia on kauan toivottu vahvistus joukkoomme. Meillä on paljon työtä edessä, kun viemme SYKE Tribea kohti uutta kasvupolkua. Oma intohimoni on uudistaa digitaalisen valmentamisen maailmaa yhdessä valmentajien kanssa. Uskon, että pystyn nyt antamaan osaamiseni yhtiön ja valmentajien käyttöön paremmin kuin koskaan”, iloitsee yhtiön perustaja ja entinen toimitusjohtaja Terhi Immonen.


Lisätietoja:

Julia Lang, ‭040 559 8345‬, julia@syketribe.fi

Terhi Immonen, 044 252 2642‬, terhi@syketribe.fi


Lue lisää Juliasta ja hänen taustoistaan
Julia Lang on SYKE Triben uusi toimitusjohtaja
Julia Lang on SYKE Triben uusi toimitusjohtaja

SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut.Comentarios


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page