top of page

Kokemuksia & suosituksia yhteistyöstä SYKE Tribe ja Terhi Immonen

Päivitetty: 9. jouluk. 2022

Oletko harkitsemassa SYKE Marketplacea yhdeksi kumppaniehdokkaaksi mihin julkaista verkkokurssi tai kenties pohtimassa Terhi Immosen räätälöityä verkkovalmentamisen koulutusta ja koulutuspäivää?


Tarjolla on myös Terhin ja SYKE Triben verkkokursseja, joiden avulla sinä voit oppia rakentamaan hyvän verkkokurssin tai verkkovalmennuksen joko SYKE verkkovalmennusalustaa hyödyntäen tai muulla valmennusalustalla. Terhin koulutuksista on hyötyä myös silloinkin kun käytät jotain muuta verkkovalmennusalustaa kuten Campwirea tai Kajabia. Verkkovalmentamisen koulutukset ja konsultaatio toimivat myös yleisen digitaalisen valmentamisen osaamisen kehittämiseen ja esim. hybridivalmennusten palvelumuotoiluun.


Lue alta palautteita ja kokemuksia yhteistyöstä Terhin ja SYKE Triben kanssa.

Kokemuksia, referenssit ja palautteita SYKE Triben ja Terhi Immonen kanssa tehdystä yhteistyöstä. Pippa Laukka, Janni Hussi, Tinze, Trainers House, Tuomo loukomies, Tommy oksa, Varalan urheiluopisto

REFERENSSIT JA SUOSITTELUT

YHTEISTYÖ SYKE TRIBEN KANSSA


Lue alta palautteita, kokemuksia ja referenssejä yhteistyöstä Terhin ja SYKE Triben kanssa.


”Terhi on ihan super-ammattilainen verkkovalmennuksien hallinnoinnissa ja varsinainen tehopakkaus! Terhin kanssa on ollut helppo ja kiva työskennellä.” - Janni Hussi

"Olemme kehittäneet digitaalisia hyvinvointipalvelujamme voimallisemmin kuluneen vuoden ajan. Alusta saakka olemme saaneet erinomaista tukea, ohjausta sekä ideoita niistä olennaisista periaatteista, jotka on syytä huomioida verkkovalmennuksen markkinoinnissa, suunnittelussa sekä toteutuksessa. Ilolla voin todeta, että yhteistyömme on ollut meille arvokasta ja jatkamme edelleen kasvun asenteella eteenpäin." - Minni Suni, Varalan urheiluopisto

"SYKE Triben ja Terhin kanssa on ollut todella sujuvaa ja helppoa työskennellä. Terhi on auttanut valmennusten suunnittelussa niin, että niistä ollaan saatu juuri asiakkaillemme sopivia. Lisäksi Terhi on auttanut markkinoinnin suunnittelussa ja tukenut prosessin kaikissa vaiheissa. Iso kiitos Terhille ja koko Sykkeen tiimille!" - Tuomo Loukomies, Director, learning & Change Consultant, Trainers House

"Yhteistyö Syketriben tiimin kanssa on ollut erittäin ammattitaitoista, näkemyksellistä ja inspiroivaa. Tärkeintä on, että yhdessä tehdään, ideoidaan ja kokeillaan valmennuksia. Luotettava tiimi, joka on täydellä sydämellä mukana joka kerta." -Tinze

"Syketriben kanssa yhteistyö on helppoa ja saumatonta. Saumatonta sen takia että tietoa saa heti kun kysyy ja apua tilanteessa kuin tilanteessa. Opin syketriben kanssa työskennellessä myös ajattelemaan kohderyhmiä tarkemmin sekä ymmärrän nyt paremmin markkinoinnin merkityksestä 😊" -Tommy Oksa

"Jokaisella pitäisi olla elämässään yksi Terhi. Järjestelee, organisoi ja huolehtii- vieläpä aina ajoissa ja hymy huulilla. Olen saanut todella loistavaa apua aloitellessani verkkovalmennusuraani enkä ole kertaakaan kokenut, että minulla olisi ollut yhtään tyhmää kysymystä tai turhaa huolenaihetta. Suuri arvostus Terhiä ja Syketribeä kohtaan!" - Pippa Laukka


 

SYKE TRIBE VERKKOVALMENNUSALUSTAN RATKAISUT LYHYESTI1. SYKE Marketplace - Verkkovalmentamisen kumppaniratkaisu


Lue lisää SYKE Triben Marketplace-ratkaisusta, joka on optio sinulle joka haluat luoda valmennuksen kumppanimallilla ja jaetulla komissiolla.


Edellä mainituista asiakkaista tätä palvelua hyödyntävät mm. Janni Hussi, Pippa Laukka, Tinze, Tommy Oksa sekä monet muut valmentajat (kts. Marketplace)


Lue lisää klikkaamalla TÄSTÄ
2. SYKE GO - Luo oma verkkokurssi tai verkkovalmennus


Lue lisää SYKE Triben GO-lisenssistä, joka on valmennusohjelmistoratkaisu sinulle, joka haluat luoda vaikuttavia verkkovalmennuksia tai verkkokursseja joko täysin online tai esim. hybridimallina.


Edellä mainituista asiakkaista tätä palvelua hyödyntävät mm. Tinze, Varalan urheiluopisto sekä Trainers House.


Lue lisää klikkaamalla TÄSTÄ


Voit jättää myös suoraan tarjouspyynnön TÄSTÄ.3. SYKE verkkovalmentamisen ja verkkokurssien koulutuspalvelut, sisällöntuotanto sekä konsultaatio


Lue lisää SYKE Triben koulutus- ja konsultaatiopalveluista, jotka sopivat sinulle joka etsit koulutusta tai haluat enemmän irti esim. SYKE GO valmennusohjelmistosta.


Edellä mainituista asiakkaista näitä palveluita ovat hyödyntäneet kaikki.Sisällöntuotanto verkkovalmennus


Mikäli kaipaat yritystä auttamaan sinua sisällöntuotannossa niin tutustu meidän sisällöntuotantopalveluihin klikkaamalla TÄSTÄ.Valmiit onlinevalmennukset ja verkkokurssit verkkovalmentamisen maailmaan, jotta sinä osaat luoda hyvän valmennuksen


1. SYKE Certified Digital Wellbeing Coach - Lue lisää täältä

Kouluttaja Terhi Immonen


2. Tee oma verkkokurssi vaikuttavasti - Lue lisää täältä

Kouluttaja Terhi Immonen

 

KOKEMUKSIA AIEMPIIN KOULUTUKSIIN (DIGITAL WELLBEING COACH) OSALLISTUNEILTA


 • Terhillä on hyvä ulosanti, kattava koulutusohjelma ja motivoiva asenne! Kunhan nyt vaan saa itse revittyä aikaa ja ruveta tuumasta toimeen :)


 • Paljon hyvää tietoa, erityisesti hinnoittelusetti ja siihen liittyvä Excel!


 • Terhi hyvä vetään! Sisältö hyvä! Hyvä että oli ennakkotehtävä ja hyvä että tuli kotitehtäviä. Aina täytyisikin olla käytäntöön viemistä. Pelkkä sanahelinä ei johda toimenpiteisiin. Risuja vaikea löytää.


 • Kaikki 'kotitehtävät' oli mielenkiintosia, laittoi oikeesti ajattelemaan omaa itseään ja tekemistään eri näkökulmasta


 • Tosi mielenkiintoinen ja antoinen koulutus ei vain digivalmennuksesta, vaan myös oman valmentajuuden selkeyttämisessä.


 • Positiivisesti yllätyin kuinka hyvin jaksoi keskittyä koulutuspäivän ajan, vaikka alkuun mietitytti miten se etänä onnistuisi. Tosi hyvä koulutus, vaikka aika paljon tuli samoja asioita kun aikaisemmassa "pikakurssissa". Nyt sai kuitenkin vielä paremmin haastettua omaa ajattelua.


 • Terhille pisteet selkeästä koulutuskokonaisuudesta ja sait mielenkiinnon pysymään loppuun asti. Jos niitä voi risuksi sanoa, niin aika paljon toistoa aikaisempaan koulutukseen mutta tietty sama koulutus onkin kyseessä lyhyemmässä muodossa.


 • Oli hyvä "joutua" istuu alas miettimään valmentamista ylipäänsä tuotteistamisnäkökannasta. Liian vähän "ehtii" arjessa pysähtyä, tai siis ei varaa aikaa suunnitteluasioille vaan keskittyy tekee arkisia todo-lista-asioita .


 • Tosi ihmisläheinen ja rento/mukava valmennus. Terhin koulutustapa ihana. Sellainen jatkuva jargon tai liian asiallinen koulutus vie vain osallistujaa kauemmaksi. Nyt valmennus oli helpommin samaistuttava ja rennompi, jolloin oppiminenkin helpottui.


 • Tiedä kohderyhmäsi ja vahvuutesi niin työkin helpottuu... Koulutus tarjosi hyvää kertausta ja paljon uutta asiaa.


 • Mieleen jäi oman verkkovalmennuksen aloittaminen/pohjustaminen. Miettii ensin Miksi/Miten/Mitä? Innostamisen tärkeys ja omannäköisen valmennuksen rakentaminen. Muistaa rajata valmennuksen aiheen riittävän pieneksi, eikä yritä tarjota "kaikkea" yhdessä paketissa. Tämä helpottaa valmennuksen myymistä, kun on selkeää mitä myydään ja kenelle valmennus on suunnattu.


 • Ruusuja kouluttajalle hienosta tietotaidosta! Ehdottoman tärkeää, että kokemusta löytyy niin valmentamisesta kuin digimaailmastakin. Risuja ei oikein ole antaa =)


 • Hyvä, kiva ja kehittävä koulutus. Mieleen jäi verkkovalmennuksen mahdollisuudet ja halu tehdä jotain valtavirtaa ravisuttavaa • Koulutus käynnisti mielestäni hyvin ajatuksia verkkovalmennusten suhteen. Tehdyt harjoitukset olivat mielekkäitä ja tukivat kokonaisuudessaan oman valmentajuuden ymmärtämistä.


 • Mieleen jäi erityisesti se ohje, että tiedä kuka olet ja pidä siitä kiinni. Kaikkien ei tarvitse olla samasta muotista veistettyjä.


 • Mielestäni koulutus oli oikein antoisa ja odotusten mukainen. Todella kivasti päästiin käsiksi verkkovalmennuksen maailmaan ja olikin mielestäni oikein hyvä, ettei lähdetty heti tekemään ja suunnittelemaan vaan käytiin läpi huomion arvoisia asioita.


 • Mieleen jäi että less is more =) Ja jälleen muistutus siitä kuinka laaja tämä hyvinvoinnin kenttä onkaan.


 • Hyvä tapa lähestyä aihetta ja selkeä kokonaisvaltainen esittely digivalmennuksen tilasta tänä päivänä.


 • Mieleen jäi montakin asiaa, mutta ainakin se, että digivalmennuksessa on mielettömästi mahdollisuuksia ja kynnys madaltui lähteä oikeasti tarttumaan toimeen.


 • Hyvin aikataulutettu ja asiassa pysyttiin koko ajan. Kurssinvetäjä oli säntillinen ja hyvä tuomaan asiansa esille.


 • Mukava leppoisa tunnelma, sopiva etenemistahti, ja hyvä kun pohdittiin valmentamisen työkaluja ja profiloitiin itseä valmentajana.


 • Taisin ihastua appisin ominaisuuksiin :)


 • Todella antoisa ja motivoiva koulutus takana. Auttoi todella paljon hahmottamaan ja ideoimaan oman näköisiä valmennuksia ja pilkkomaan valmennuskokonaisuuksia vieläkin pienempiin palasiin.


 • Eniten jäi mieleen valmennuksen suunnittelun aloitus kysymyksestä miksi ja se miten pieniin steppeihin valmennus kannattaa pilkkoa. Vähemmän on enemmän oli myös mieleenpainuva muistutus!


 • Risuja ei tule mieleen. Ruusuja tuli jo monta mutta vielä sanon että koulutus oli hyvin rakennettu ja ajoitettu.


 • Todella hyvä koulutus, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä kouluttaja.


 • Mukavaa, että ei vain käsitelty teknisesti valmennuksen tekemistä, vaan tutkittiin syvällisempiä asioita valmentamisen takana. Brändäys ja minkä mielikuvan antaa itsestään oli myös oleellinen näkökulma. Tärkeää on tietenkin myös tuki ja ohjeet itse verkkovalmennuksen rakentamiseen.


 • Ei ole mitään kritisoitavaa. Todella hyvä fiilis, suosittelen koulutusta mielelläni.


 • Hyvä, järkevä lähestymistapa ja brändäys ja taustatyön merkitystä nostettu hyvin esiin.


 • Paljon oli hyvää, mutta tässä muutama: Terhillä loistava ulosanti, selkeä esitystapa. Kannattavuus-excel mieletön.


 • Ajatuksellista ponnistelua vaatinut, mielenkiintoinen oppimismatka sekä omaan sisimpään että verkkovalmennuksen maailmaan. Opin paljon, mm. pitämään videoiden tekemisestä, mitä en olisi etukäteen uskonut!


 • Digitaalinen valmennus pitää suunnitella huolella. Pitää miettiä, minkä asiakkaan ongelman haluaa ratkaista, millä keinoilla se onnistuu parhaiten ja mitä hyötyä asiakkaalle uskaltaa varmasti luvata valmennuksesta olevan.


 • Hyviä tehtäviä, jotka pakottivat tekemään ja ajattelemaan itse. Hyvä että aluksi oli helpompia/vähemmän aikaa vieviä tehtäviä ja haastavuus lisääntyi vähitellen. - Materiaalia ei ollut liikaa ja asiat oli esitetty niin, että ne oli helppo omaksua - Henkilökohtainen palaute videotehtävästä oli timanttista, toivottavasti vastaavanlaista palautetta saa myös lopputehtävästä! - Kustannustaulukko ja lopussa saatu tiivistelmä opiskellusta (pdf) oli kiva yllätys


 • Oikein hyviä tipsejä! Edelleen kouluttaja tiesi mistä puhui =)


 • Todella hyvin suunniteltuja osioita ja kun olen ollut sähköpostiyhteydessä olen saanut hyvin nopeasti teiltä vastauksen. Kiitos siitä.


 • Selkeä ja johdonmukainen koulutus, joka antaa todella hyvät pohjat/valmiudet verkkovalmentamiselle!


 • Parempaan itsetuntemukseen tähtäävät tehtävät ovat aina paikallaan. Hyvin heräsi myös ajatuksia siitä, minkälaista materiaalia verkkovalmennus voi sisältää. Oman brändäämisen tärkeys tuli jälleen esiin. Kannattavuuslaskennan taulukko oli erinomainen!


 • Koulutus antoi vastaukset oikeastaan kaikkeen, johon lähdinkin etsimään vastausta. Koko verkkovalmennusmaailma oli itselleni iso mörkö ja nyt olen saanut tarvittavan tönäisyn siihen suuntaan, että uskallan lähteä sitä toteuttamaan. Iso kiitos vielä Terhille joustosta, jota olette joutuneet antamaan elämäntilanteeni huomioon ottaen, aina kaikki ei mene ihan by the book. Kiitos myös aina nopeista vastauksista kaikkiin mieltäni askarruttaviin kysymyksiin.


 • Mieleen jäi se kuinka tärkeää on keskittyä olennaiseen. Pikkuasiat ovat kirsikka kakun päällä, mutta asioita kannattaa tehdä fiksusti ja miettiä olennaista. Myös se oma "Why" ja valmennuksen "why" on oikeasti hyvä pohtia läpi.


 • Tykkäsin tehtävistä ja siitä ettei kaikkea voinut suorittaa heti. Oli pakko jaksottaa hieman, mikä oli hyvä mikro-oppimisen kannalta.


 • Sait asiat tuntumaan helpoilta ja opin pohtimaan asioita syvemmältä. Usein lähden vain tekemään ja korjaan virheet lennossa.


 • Valmennuksessa tuli jonkin verran kertausta jo opituille asioille, mutta myös paljon asiaa mitä en olisi itse osannut edes ajatella. Antaa todella hyvät eväät alkaa rakentamaan omaa verkkovalmennusta.


 • Kiitos todella paljon Terhi! Sisältö oli hyvin suunniteltu ja johdonmukainen ja mielestäni oli hyvä valinta, että itse alustan käyttöä ei käyty kun lopussa hetki. Sen sitten jokainen kyllä pystyy opetelemaan. Huomaa, että olette tiimin kanssa tätä jo pitkään tehnyt ja olette saaneet hiottua turhat rönsyt pois. Sun esiintymistä on mukava ja vaivaton seurata ja vaikutat tosi luontevalta omalta itseltäsi, siitä iso plussa. Tosin vaikutit luontevalta mun mielestä jo silloin ekoilla kerroilla kun on joskus tavattu. Pidän ihmisistä kenellä on tekemisen meininki ja jotka jaksavat yrittää ja mennä eteenpäin, se selkeästi huokuu susta :) Tosi hienoa oli kun oli runsaasti käytännön kokemuksia joita jaoit tilastojen lisäksi. Sain hyviä muistiinpanoja juuri niistä.


 • Superasiantuntija, tiedon tukena data ja kokemukset

 Koulutus ja konsultaatio sekä räätälöidyt koulutuspäivät verkkovalmentamisen ja digitaalisen valmentamisen maailmaan


Teemana esimerkiksi hybridi- ja verkkovalmennus

Järjestämme myös 7h kestäviä, tiivistettyjä ja tarpeen mukaan myös räätälöityjä koulutuspäiviä yrityksille, joilla on useampia valmentajia.

Koulutuspäivien hinta 1000€ - 2000€ alv. 0%


Konsultaation hinta sopimuksen mukaan riippuen mistä konsultaatio järjestetään


Katso SYKE Triben yhteystiedot ja kysy lisää klikkaamalla tästä


Voit ottaa suoraan yhteyttä myös myyntiin tästä 
Terhi Immonen SYKE Tribe koulutuspalvelut, referenssit, osaaminen SYKE Tribe, verkkokurssit. Tee oma verkkovalmennus syke go avulla tai marketplacen avulla. Tee oma verkkokurssi vaikuttavasti ja hanki konsultaatiota tai koulutusta.

YHTEYSTIEDOT TERHI IMMONEN


Terhi Immonen

Sähköposti: terhi@syketribe.fi

Puhelin: 044 2522 642Comentarios


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page