top of page

SYKE Tribe mukana Verkkokaupan trendit vuonna 2021 -julkaisussa

Päivitetty: 18. huhtik. 2021SYKE Triben toimitusjohtajaa Terhi Immosta haastateltiin Paytrailin tekemään Verkkokaupan trendit 2021 -julkaisuun. Terhi on digitaalisen valmentamisen ammattilainen ja verkkovalmennusten kaupallistaja, jonka lisäksi hänellä on yli 10 vuoden kokemus digitaalisista palveluista sekä palveluiden kaupallistamisesta. Lisäksi Terhi tietää, miten valmentaa ja tehdä bisnestä verkossa - vaikuttavasti.
Monimuotoisista jakelukanavista kilpailuetu?


Paytrailin julkaisemassa raportissa Terhi kertoo jälleenmyyntiverkostojen ja yhteistyökuvioiden laajenevan palveluiden jakelussa. Nopeasti yleistyvä jaetun komission malli on tuttu myös SYKE Tribelle. Esimerkiksi yritykset tai järjestöt voivat myydä tai jakaa valmennuksia tai muita verkkopalveluita omille asiakkailleen. Näin he saavat valmiin palvelun, josta kuluttajan on helppo saada tuote lahjana tai alennuksella tutulta toimijalta.


Markkinoinnissa monikanavaisuus on jo arkipäivää, mutta tulevaisuudessa myös jakelu tulee olemaan entistä monikanavaisempaa. Alustatalous nimittäin mahdollistaa liudan jakelukanavia. Sinulla voi olla oma verkkokauppa, jonka lisäksi palveluita ja tuotteita voi myydä erilaisissa verkostoissa tai isommissa verkkokaupoissa. Jälleenmyyntisopimuksia tehdään entistä enemmän myös yritysten ja bloggareiden kanssa.

On siis hyvä ymmärtää, että joskus saatat tavoittaa potentiaalisia asiakkaita paremmin jotain muuta kuin itse luomaasi kanavaa pitkin - ja tämä mahdollisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää!


Oletko kiinnostunut jälleenmyynnistä? Ota yhteyttä tuomas@syketribe.fi!Asiakkaan ostoprosessi ei saa katketa


Mitä sitten ostamiseen tulee, sen pitäisi olla todella jouhevaa ja selkeää. Ihmiset eivät juurikaan kestä epäloogisuutta tai odottelua. Selkeät tuotetiedot, toimitusajat ja hinta ovat niitä asioita, jotka asiakas odottaa löytävänsä tuotesivulta nopeasti ja helposti. Mikään ei saa jäädä asiakkaan ostopolulla epäselväksi, sillä se hankaloittaa asiakkaan ostoa, jos hän joutuu pomppimaan kesken ostoprosessin tarkistamaan jotain epäselväksi jäänyttä asiaa.


Lisäksi mitä helpomman maksutavan tuotteellesi saat, sen parempi. Jokainen ylimääräinen klikkaus aiheuttaa kitkaa asiakkaan ostoprosessiin. Pikamaksukeinot ovat yhä suositumpia, erityisesti Mobilepay. SYKE Marketplacessa asiakkaan osto keskeytyy useimmiten silloin, kun asiakas haluaa maksaa verkkopankin kautta tai hyödyntää osamaksupalveluita. Pankin mobiilisovelluksessa käyminen on jo yksi katko ostopolkuun.


Vastuullisuus ja inhimillisyys avainsanoja vuonna 2021


SYKE Triben myymät verkkovalmennukset sekä treeni- ja ravinto-ohjelmat ovatkin jo trendikkäästi ekologisia ja aineettomia vaihtoehtoja, mutta jatkuva teknologian määrä ja digitaalisuus ovat korostaneet ihmisten humaaneja tarpeita. Tasapainoa haetaan inhimillisyydestä ja pehmeydestä. Kurinalaisten dieettiohjelmien sijaan tällä hetkellä tunnutaan suosivan ennemmin armollisempaa lähestymistapaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin löytämiseen. Myös markkinoinnissa fitness-vartaloiden rinnalle kaivataan inhimillisempiä kuvia ja vartaloita.


Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page