top of page

SYKE Tribe sai myyntitiimiinsä kovan luokan vahvistuksen


B2B- ja korporaatiomaailman vastuullisissa myyntitehtävissä aiemmin pyörinyt Tuomas Immonen aloitti Sykkeellä myyntijohtajana marraskuun alussa. Tuomaksen kautta Syke on jo lyhyessä ajassa saanut uusia nimekkäitä asiakkaita ja näistä kuulette varmasti lisää jatkossa!

Tuomaksella on yli 10 vuoden kokemus yrittäjyydestä ja hän on ollut perustamassa peräti neljää eri yritystä. Tuomas onkin nähnyt yrittäjyyden sekä hyvät että huonot puolet. Yhdistävä tekijä on kaikissa yrityksissä ollut se, että hän on työskennellyt yrityksissä pitkälti myynnin ja sen kehittämisen parissa, jonka lisäksi Tuomas on päätynyt usein myös hallinnollisten tehtävien pariin, aina toimitusjohtajaan asti.

Jos mennään ajassa taaksepäin vuoteen 2010, Tuomas oli mukana perustamassa av-alan maahantuontifirmaa, jossa hän oli myös myynnin tehtävissä ja koulutti uusia jälleenmyyjiä. Vuonna 2013 Tuomas oli perustamassa uutta yritystä nimeltä 4Business.

Vuodet kuluivat ja 7 vuotta myöhemmin 4Busineksen tilanne oli se, että Tuomas pystyi irtaantumaan yrityksestä. Hän oli toiminut yrityksessä ensin toimitusjohtajana ja myöhemmin myyntijohtajana. Myyntijohtajana Tuomas vastasi yrityksen suurimmista asiakkuuksista ja sai kokemusta mm. pääomasijoittajista.

Sykkeen toimia Tuomas oli tottakai seurannut taustajoukoissa jo kauan toimitusjohtaja Terhi Immosen aviomiehenä sekä hallituksen jäsenenä. Kun aika jättää 4Business tuli, ajatus Sykkeelle siirtymisestä oli muhinut mielessä jo hetken.


“Koin, että vihdoinkin minulla oli jotain annettavaa Sykkeelle. Aiemmin olin toiminut vain hallinnollisissa tehtävissä, koska yritys oli vielä kehitysvaiheessa eikä minulla ole ammattiosaamista valmennusalustan luomiseen”, Tuomas kertoo.


Muutaman kuukauden kokeilun jälkeen se oli sitten siinä. Uudet kuviot Sykkeellä maistuivat niin hyvältä, että oli aika jättää hyvästit entiselle työpaikalle ja hypätä puikkoihin kasvuyrityksen myynnin kehittämiseksi. Syke ei kuitenkaan ollut ainoa paikka, johon Tuomasta pyydettiin. Tuomaksen asiantuntijuus ja kokemus myynnissä on siis huomattavaa ja olemmekin kiitollisia, että hänen sydämensä sykki kuitenkin Sykkeelle!


Tuomaksen työtehtäviin Sykkeellä kuuluu paljon muutakin kuin perinteinen myynti: työlistalta löytyy mm. myynnin ja uusien myyntialustojen kehittämistä. Tuomas miettii myös Sykkeen yritysasiakkaiden kanssa uusia ansaintamalleja eli kyseessä on ideoita kaupallistava mies.

Kun Tuomakselta kysytään, millaista Sykkeellä on ollut olla töissä, vastaus on aika selvä: erilaista. Aiemmin B2B- ja korporaatiomaailmassa työskennellyt Tuomas kertoo, että esimerkiksi pörssiyhtiöiden kanssa työskentely oli ollut paljon strukturoidumpaa ja järjestelmällisempää, kun taas Sykkeellä ollaan paljon lähempänä asiakasta.


Äärimmäisen mielenkiintoista Tuomakselle Sykkeellä työskentelyssä on myös se, että esimerkiksi uusia ansaintamalleja kehitetään jatkuvasti ja hän saa olla mukana kehittämässä ja ideoimassa niitä - niin Sykkeelle kuin Sykkeen asiakkaillekin. Parasta onkin, kun saa olla mukana bisneksessä, jossa autetaan ihmistä.


Ota yhteyttä Tuomakseen, jos kaipaat:

  • supertehokasta projektien ja uusien toimintamallien käynnistäjää

  • apua valmennusliiketoimintasi parantamiseen

  • vinkkejä miten vaikuttaa verkkovalmennuksella itsensä kehittämiseen

  • oman brändisi esille tuontia SYKE-alustan avulla


Yhteystiedot:


Tuomas Immonen

Chief Sales Officer

040 0615399Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page