top of page

Ajatuksia valmentamisesta - Janette Jartti


Moikka!

Oon Janette, 27-vuotias Multian mehtäläinen. Valmistuin Trainer4Youn kautta personal traineriksi toukokuussa 2018 ja nyt elokuun lopussa mulla starttaa psyykkisen valmentajan koulutus! Valmennuksia teen tällä hetkellä sivutoimisena yrittäjänä pääsääntöisesti täällä Multialla ja Keuruulla, mutta myös etänä, sekä syyskuussa starttaa ensimmäistä kertaa verkkovalmennus. Vahvuuteni valmentajana mulla on auttaa elämäntapamuutoksissa; niin painonpudottajat, -hallitsijat ja lihaksen kasvattajat, kuin yleisen jaksamisen parantamiseen tähtäävät asiakkaat. Kuntosali- ja kotitreenit on lähellä sydäntäni sekä rauhaisat metsälenkit koirien kanssa.

Oma elämäntapamuutos ajoi alalle, en siis todellakaan ole itse aina ollut hyvinvoiva. Se into ja hyvä fiilis mikä itselleni tuli sai ajattelemaan, että haluan omalla tyylillä tuoda apua myös muille, sen takia lähdin tuohon psyykkisen valmentajan koulutukseen, koska myös sillä puolella asiakkaat tarvitsee jelppiä. 

Syke on ollut mulla ensimmäisestä asiakkaasta lähtien käytössä - luojan kiitos. En tiedä miten olisin ilman pärjännyt. Periaatteessa kaikki, mitä hyvä valmennussuhde tarvitsee, löytyy Sykkeen alustasta ja mikä parasta nykymaailmassa, oman sovelluksen kautta valmennuksen materiaalit kulkee asiakkaiden mukana joka paikkaan, minne puhelin otetaan mukaan! Syke on helpottanut minun osuutta valmentajana - mutta myös asiakkaitani heidän valmennuksissaan.

Seuraa Janettea Instagramissa @wellnette.fi ja tutustu hänen valmentajaprofiiliinsa.

コメント


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page