top of page

Aloita seuraava hyvinvointiprojektisi Puhdin terveystarkastuksella ja onnistu paremmin!

Päivitetty: 8. marrask. 2021

Todennäköisyydet onnistua elämäntapamuutoksessa on huomattavasti paremmat, kun tavoitteet perustuvat lähtötilanne analyysiin. 


Terveystarkastus, Puhti, Alennuskoodi, SYKE Tribe, Työhyvinvointi

Todennäköisyydet onnistua elämäntapamuutoksessa on huomattavasti paremmat, kun tavoitteet perustuvat lähtötilanne analyysiin. Oman hyvinvoinnin seuranta tukee sinua elämäntapamuutoksessa ja harjoittelussa valmennusten rinnalla. Haluammekin tarjota nyt asiakkaillemme 15% edun Puhdin testeistä!


SYKE Tribe x Puhti - Paranna todennäköisyyksiäsi onnistua hyvinvointitavoitteissasi. Hyödynnä 15% alennus NYT!


Puhti-terveystarkastus (normaalisti 99€) on hyvä tapa selvittää laboratoriotestien avulla, miten oma keho jaksaa ja mihin terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Mukana täydellinen verenkuva, kolesterolit, verensokeri, D-vitamiini, rautavarastot eli ferritiini, tulehdustilaa sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset. Liikkujan testipaketissa lisäksi B12-vitamiini, nestetasapainoon liittyvä kalium, natrium, magnesium sekä miehille testosteroni. Normaalisti alkaen 144€.

  • Laboratoriotutkimukset ilman lääkärin lähetettä

  • Näytteenotto Mehiläisen laboratoriossa 50 paikkakunnalla ympäri Suomen

  • Tulokset yleensä jo seuraavana arkipäivänä

  • Selkeä ja helppolukuinen raportti Oma Puhti -sivulla


Hyödynnä etusi ja tilaa Puhdin sivuilta:

  • Klikkaa: https://www.puhti.fi/tuotteet/

  • Lisää testipaketti ostoskoriin ja siirry maksamaan

  • Syötä “Lisää lahjakortti tai koodi" kohtaan: SYKETRIBE21

  • Tilauksen jälkeen saat ohjeet laboratoriokäyntiä varten. Suurin osa Puhdin testipaketeista nyt vaivattomasti ilman paastoa!


Tarjous voimassa 31.12.2021 asti! Tilattu terveystarkastus Puhdin verkkosivuilta on kuitenkin voimassa 12kk tilauksesta, joten kannattaa hyödyntää tämä etu heti!“Puhti toteuttaa asiakkailleen laajoja terveystarkastuksia sekä tutkimuksia ja SYKE Tribe puolestaan auttaa ihmisiä onnistumaan elämäntapamuutoksissaan on siis selvää, että meidän kannattaa ainakin kokeilla yhteistyötä.” Terhi Immonen sanoo.


SYKE Tribe x PUHTI alekoodiLisätietojen antajat:

Terhi Immonen

Toimitusjohtaja / SYKE Tribe

0442522642

 
SYKE Tribe on mobiiliverkkovalmentamiseen erikoistunut valmennusalusta ja kauppapaikka, joka etsii jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tapoja liikuttaa ihmisiä. SYKE Triben omissa valmennusfilosofioissa motivoiminen ja inspiroituminen ovat keskeisessä roolissa.

1 Comment


Guest
Jul 24, 2023

Kiitos hienon artikkelin jakamisesta ja alennuksesta!

Like

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page