top of page

Kokemuksia Anna Oinosen SYKE Tribella toteutettavista Kestävä Keho -valmennuksesta

Päivitetty: 23. toukok. 2021

Anna Oinosen SYKE Tribella toteutettavat Kestävä keho -valmennukset starttaavat pitkin vuotta! Seuraa valmennusten tuotesivuja ja tiedät koska seuraavat lähdöt ovat.


KOKEMUKSIA ANNA OINOSEN KESTÄVÄ KEHO VALMENNUKSESTA


KESTÄVÄ KEHO 1

Valmennuksen arvosana 8,75


>>> Tutustu valmennukseen tästä


VALMENNUKSEN ESITTELY


Se ensimmäinen kestävä keho -valmennus!


Kestävä keho -verkkovalmennuksen aikana arkesi täyttyy uusilla, hyvillä tavoilla, jotka lisäävät jokapäiväistä hyvinvointia ja onnellisuuttasi.


Kestävä keho-verkkovalmennus tarjoaa:

  • Nopeat kotona tehtävät treeniohjelmat

  • Ravitsevan ruokavalion erityisesti äideille ja synnyttäineille ilman stressiä

  • Konkreettisia vinkkejä arjen rutiinien muuttamiseen, joiden johdosta hyvinvointi ja onnellisuus lisääntyvät.

Valmennuksen sivutuotteina tapahtuu painonpudotusta, unenlaatu paranee, arjen rutiinit vakiintuvat hyvinvointia edistäviksi ja voit paremmin niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.


"Halusin luoda tämän valmennuksen, sillä olen huomannut, että usein naiset hukkuvat kiireiseen arkeen ja unohtavat pitää omasta jaksamisestaan huolta. Aikaa treeneille, kehonhuollolle tai omasta jaksamisesta huolehtimiselle ei ole, tai sitä ei osata ottaa. Tämä valmennus auttaa palauttamaan hyvinvoinnin elämään."

- Anna Oinonen


Valmennuksen päätyttyä olet sporttisempi, syöt monipuolisemmin, nukut paremmin, olet energisempi ja onnellisempi kuin ennen valmennusta. Lisäksi saat kestävän kehon, joka jaksaa arjessa. Valmennus toimii juuri sen takia, että se antaa kaikki avaimet omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.


KOKEMUKSIA KESTÄVÄ KEHO 1 VALMENNUKSESTA


Hyvinvointi käsittää monta eri osaa. Uni, mieli, ruoka... Mielestäni tässä valmennuksessa ne tuli hienosti esille! Anna on todella pirteä ja häntä on ilo seurata. Oli todella mahtava valmennus!


Sain liikunnan ja ulkoilut osaksi arkea, enää en osaisi kuvitella viikkoja ilman treenejä tai päiviä ilman ulkoilua. Myös ajattelumalleihin tuli uusia näkökulmia.

Olen saavuttanut tavoitteeni ja vartaloni on kiinteytynyt. Olen seurannut untani ja ruokailurytmini on rutinoitunut. Koen saavuttaneeni balanssia ja hyvinvointia.


Tykkäsin valmennuksen rentoudesta ja siitä kuinka siitä sai paljon apuja jokapäiväiseen elämään. Tässä piti itse pohtia asioita ja saada tuntemuksia ”mikä sopii juuri minulle”, sain monta ahaa-elämämystä vaikka terveellisest elämäntavat jo omaankin. :)


Annan asenne oli ihanan tsemppaava ja lämmin, valmennuksessa oli kiva olla mukana! Pidin myös treenien kehittymisestä ja monipuolisuudesta, sekä helposta toteutustavasta kotona kohtuullisilla välineillä.


Matalan kynnyksen treeniohjelma lyhyiden treenien säännöllisellä viikkorytmillä sekä selkeillä ohjeilla. Videot ovat loistavia! Myös treenien sisältö on ollut mieleinen. Samoin ruokavalio on toimiva ja parantanut tottumuksiani jo huomattavasti. Lisäksi 2 vk sokerittomuus treenin alussa oli todella toimiva tapa aloittaa parempi syöminen :)


Matala kynnys lähteä mukaan. Treenit on kivoja ja vaihtelevia. Ei tarvitse pelleillä keittiövaa'an kanssa ja punnita jokaista ruoka-ainetta. Kokonaisuudessaan todella helppo ja kiva tapa aloittaa liikunta vuosien tauon jälkeen, myös panostus kehonhuoltoon on iso hyvä!


Parasta valmennuksessa on ollut kehonhuolto ja tunne, että tätä tehdään yhdessä! Esim Annakin on mukana!


Valmennus oli hyvä, sovellus toimiva. Valmentaja huippu, antoi itsestään ja oli läsnä. Ruokavalio hyvä kun sai koota tarpeeksi henkilökohtaisesti. Treenit toimivia ja monipuolisia kun loppua kohti vaihtuivat.


Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen kun ostin valmennuksen. Sykkeen kautta valmennusta oli helppo suorittaa ja itselle paras tapa on merkata ylös tehdyt treenit ym. Itse valmennus oli riittävän soveltava eli sopi mielestäni hyvin huonokuntoisemmillekin mutta mahdollisuuksien mukaan helppo liikkeisiin oli ottaa myös esim omat painot. Ja treenien monipuolisuudesta ja vaihtuvuudesta suuri plussa. Hyvä että valmennusta voi hyödyntää vielä 2kk loppumisen jälkeenkin sillä jouduin itse viimeiset viikot sairastelujen vuoksi himmailemaan ja minulle tuli useamman viikon tauko treeneihin. Nyt aloin treenit ohjeiden mukaan alusta ja ihanaa että ehdin tehdä vielä kuuden viikon paketin vaikka uudestaan.


Annan valmennus oli oikea hyvän mielen valmennus! <3 Pidin siitä, miten kokonaisvaltaisesti siinä lähestyttiin hyvinvointia.


Annan asenne oli ihanan tsemppaava ja lämmin, valmennuksessa oli kiva olla mukana! Pidin myös treenien kehittymisestä ja monipuolisuudesta sekä helposta toteutustavasta kotona kohtuullisilla välineillä.


Kokonaiskuva hinta-laatusuhteesta valmennuksessa oli todella hyvä!


Tosi tyytyväinen valmennukseen! Oli ensimmäinen kokonaan suorittamani nettivalmennus ja ei varmasti viimeinen.


Tämä valmennus muutti ajatustapaani omaa kehoa kohtaan ja sai vähentämään herkuttelua.


Sopiva tempo osaamattomalle tavan tallaajalle. Hyvät vinkit myös mielen treenaamiseen. Annalla on sopivan jämäkkä, mutta lempeä tapa toimia motivaattorina.


Valmennus on ollut ihanan helposti lähestyttävä. Mahtavinta on se, että näin voisi oikeasti elää aina!


Annan sydämellisyys sekä hyväntahtoisuus näkyy valmennuksessa, se on parasta.


Parasta valmennuksessa on ollut monipuoliset treenit. Viikkohaasteet sekä unen ja syömisen seurannat ovat myös motivoineet huolehtimaan itsestä enemmän ja kartoittamaan omaa hyvinvointia.


Koko valmennus tuntui hyvältä, siinä oli tarpeeksi haastetta, mutta koin myös onnistumisen tunteita paljon! Rentoutusharjoitukset ja muut tehtävät olivat hyvä lisä treeneille.


Helppokäyttöinen sovellus, treenaamista sopivasti ja aito valmentaja, joka on läsnä.


Käytännöllisyys, helppo ottaa arkeen mukaan vuorotyöstä huolimatta. Ruokailut helpompi toteuttaa kun ei tarvitse punnita > uskon, että tästä tulee elämäntapa valmennuksen jälkeen


Helposti kotona toteutettavat treenit, joiden kesto 0,5-1h. Ei ole tiukkaa ruokavaliota vaan helpot ohjeet miten syödään terveellistä ja puhdasta kotiruokaa.


Ehdottomasti valmennuksen monipuolisuus! Tämä on todella kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus, jossa huomioidaan hyvinvoinnin eri rakennuspalikat!


Annan videot <3, treenaamisen helppous, kun joku muu on miettinyt treenit valmiiksi


Inhimillisyys. Se että ohjeilla voi muuttaa omia tottumuksiaan eikä vaadita kauheaa kitudieettiä.


Valmennuksessa painotutaan ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ei vain yhteen osa-alueeseen, kuten treenit. Valmentaja on ihanan motivoitunut ja inspiroiva ja materiaali on ollut monipuolista ja hyvää! Helppo laittaa valmentajalle viestiä, jos jokin asia askarruttaa.


Parasta on se, kun saan joka päivälle tehtäviä ja ne ovat lisänneet arkeeni paljon aktiivisuutta ja sisältöä.


Kokonaisvaltainen hyvinvointi <3 Annan ajatukset ja se että ei ole ylimääräistä stressiä tästä valmennuksesta!!


Treeniohjelmat ja muistutus säännöllisestä syömisestä.


Tykkään, että materiaalia on paljon ja se on laidasta laitaan :)


Kokonaisvaltainen hyvinvointi. Treenit ja urheilu on tärkeä osa hyvinvointia, mutta tässä valmennuksessa keskitytään paljon muuhunkin.


Valmentaja sekä lempeä ote treeneihinTUTUSTU KESTÄVÄ KEHO -VALMENNUKSEEN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!


Psst! Jos olet jo ollut Kestävä Keho -valmennuksessa, kokeile valmennuksen jatko-osaa tai kahvakuula editioinia!


 

Anna Oinosen Kestävä Keho valmennukset ovat saatavilla SYKE Tribe Marketplacesta, mistä löydät myös runsaasti muita verkkovalmennuksia ja verkkokursseja, treeniohjelmia sekä ravinto-ohjelmia niin äideille, aloittelijoille kuin edistyneille.


Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page