top of page

Esittelyssä Syke Tribellä - markkinointiassistenttiopiskelija Veera Lindlöf!


Tänään esittelyssä markkinointiassistentiksi opiskeleva Veera Lindlöf, joka aloitti työharjoittelun Syke Tribellä toukokuun 2022 alussa.LTAT markkinointiassistentin opintojaan viimeistelevän Veeran työtehtäviin kuuluu monipuolisesti niin markkinointiviestinnän, liiketoiminnan kuin assistentinkin tehtäviä.


Kuka olet lyhyesti omin sanoin?


"Terve! Olen Veera, 33-vuotias markkinointiassistenttiopiskelija. Olen tällä hetkellä Syke Tribellä työharjoittelussa ja teen monenlaisia minulle annettuja tehtäviä. Sykkeen porukka on aivan mahtavaa ja olen viihtynyt täällä hyvin, tavoitteeni on jatkaa työskentelyä Sykkeellä myös harkan jälkeen! Vapaa-aikani vietän lasteni tai muiden läheisteni kanssa, mutta nautin kyllä myös suunnattomasti hiljaisuudesta ja yksin olemisesta koska sitä tapahtuu harvemmin :D).


Kerro lyhyesti työkavereistasi Syke Tribellä:


Terhi: "Terhi on super innostava, kannustava ja kova bisnesnainen. Aina iloinen ja energinen. Kunnon tehopakkaus! "


Miika: "Miikan kanssa en ole vielä päässyt paljoakaan työskentelemään yhdessä, mutta hän vaikuttaa rauhalliselta järjenääneltä."


Jenny: "Jenny on kunnon multitaskaaja ja hoitaa homman kuin homman kädenkäänteessä. Jenny on kannustava ja loistava antamaan palautetta!"


Tuomo: "Tuomon olen tuntenut lapsesta asti (team Varkaus!) Tuomo on taitava kirjoittamaan, kekseliäs ja aina valmis auttamaan. Kärsivällinen kaveri, vaikka kyselen joka päivä Tuomolta apuja."


Ella: "Ella on oikea monitoiminainen! Ella on iloinen, rauhallinen ja aina valmis auttamaan!"
"Ei pidä luovuttaa silloin, kun asiat käyvät hankaliksi. Muuten ei tule koskaan saavuttamaan sitä, mitä haluaa!"
Tutustu Veeraan tarkemmin myös Instagramissamme @syketribe:_______________________________________________________________________


SYKE Tribe valmentajille


SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.SYKE Tribe kuluttajille


SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page