top of page

Syke Tribe tiimin esittely - Marketplace & collaboration manager : Jenny Karlsson

Päivitetty: 16. maalisk. 2022

Tänään esittelyssä yksi Syke Triben peruskivijaloista: timanttinen

pitkän linjan Sykeläinen, Jenny Karlsson!


Jenny hallinnoi kokonaisvaltaisesti kaikkea mikä liittyy Marketplaceen. Hän kontaktoi uusia valmentajia, ideoi sisältöjä, tekee upeita visuaaleja ja rakentelee välillä myös valmennuksia. Jenny vastaa Marketplacen lisäksi asiakaspalvelun toiminnasta.

Jenny Q&A:


Kuka olet lyhyesti omin sanoin?

"Jenny 27v, Sykkeen tiimissä vuosia täynnä viisi! Yks omistaja, henkeen sekä vereen Sykeläinen. Pidän viinistä ja sushista, laatuajasta ystävien ja läheisten kanssa. Kaipaan koronatonta elämää! Tarvitsen ympärilleni hyviä tyyppejä ja paljon hyvää mieltä. Pelkään että mun läheisille tapahtuu jotain, haluan että kaikilla on kaikki hyvin. Iloitsen arjesta, perheestä, koiranpennusta Yodasta sekä työstäni. Olen kiitollinen elämästä!"


Kerro lyhyesti työkavereistasi:


Terhi: "Task-muija vertaansa vailla! Terhillä hallussa jokainen ohjelmisto ja hän ottaa mieluusti ideoita vastaan, joilla voidaan organisoida ja aikatauluttaa aina vaan paremmin! Painaa ahkerasti duunia ja on Sykkeen kasvot <3"


Nelli: "On tarkan markan muija, joka on pilkun tarkka kaikessa mitä tekee. Iloinen ja symppis tyyppi."


Miika: "Miika the tekno-shamaani! Miikan hyppysissä on Sykkeen sydän, eli koodi. Ilman Miikaa ei selvittäis. Miika viljelee "ei hätää" -sanaa, aina kun iskee paniikki päälle officella. Symppis ja sydämellinen."


Aku: "Aku viljelee officella hypersupermega-reseptejä. Jos niskaa kolottaa tai polvi notkahti viikonlopun riennoissa, ota yhteys Akuun. Akulla on mielettömästi osaamista valmentamiseen! Iloinen tyyppi!"


Ella: "Ella = supernainen! Tehokas ja innokas oppija, joka tavoittelee aina täydellisyyttä - ehkä jopa hieman fanaattisesti :D Ihana uutukainen meidän tiimissä <3"


Tuomo: "Tuomon kanssa ei olla vielä pitkälle päästy, mutta vaikutelma erittäin bueno! Tuomo on markkinoinnin moniosaaja joka saa aikaa mieletöntä tekstiä! Hyvä tyyppi ja odotan että päästään tutustumaan paremmin :)"


Kerro miksi asiakkaat mielestäsi viihtyvät Sykkeen valmennuksissa?

"Sykkeellä on laajin ja monipuolisin, laadukkain tarjonta erilaisia hyvinvointi- ja terveysalan valmennuksia, business- ja lifestyle-valmennuksia unohtamatta! Jengi pitää meistä!" Ja tunne on molemminpuolinen.


"Merkityllisintä on onnelliset ja iloiset asiakkaat sekä valmentajat! Myös onnistuneet valmennukset sekä omien ideoiden ja ajatusten viljely ympäriinsä!"


Kerro lyhyesti miksi sinä tykkäät olla Sykkeellä töissä?

"Monipuoliset työtehtävät - saan totetutaa itseäni monella eri alueella, mukavat ja ihanat asiakkaat, energiset työkamut! Ja tietenkin...mieletön softa jota on ilo kehittää joka päivä!"


Tuomo Kasanen syke tribe markkinointi
Jenny Karlsson

Marketplace&collaboration manager


Sähköposti: jenny@syketribe.fi


Instagram: @jennykrlsson

LinkedIn: Klikkaa


 

SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page