top of page

Firstbeat Life valmentajien menestyksen tukena!
Hei upea valmentaja! HALUATKO LISÄÄ RAHAA JA PIDEMPIÄ ASIAKKUUKSIA?


Haluamme Syke Tribellä, että valmentajamme pääsevät

kukoistamaan. Siksi löimmekin hynttyyt yhteen

Firstbeatin kanssa!


Tämän vuoksi esittelemmekin sinulle tämän kumppanuuden! Mikäli sinua kiinnostaa liiketoiminnan kasvattaminen, mutta aika on kortilla tai uudet palvelut odottavat syntymistään, kannattaa jatkaa lukemista!


Esitämme ehdotuksen, jonka avulla voit kasvaa nopeasti ja helposti.


FIRSTBEAT LIFESTYLE - MISTÄ ON KYSYMYS?


Firstbeat on kehittänyt aivan uudenlaisen palvelun personal trainereille ja valmennusosaajille. WaaS – Wellbeing as a Service, on bisnesmalli, jonka avulla: 1. Luot poikkeuksellisia asiakaskokemuksia 2. Parannat palveluidesi laatua 3. Kasvatat myyntiä jopa 30–80%.

WaaS-kumppanina pääset mukaan bisnesvalmennukseen ja saat käyttöösi maailmanluokan terveys- ja hyvinvointiteknologian Firstbeat Lifen. Nyt mukana on jo yli 100 valmentajaa Suomessa. Monen valmentajan liikevaihto on noussut 50.000 eurosta n. 90.000 euroon. Alkuinvestointeja ei tarvita, joten mukaan lähteminen on

riskitöntä.

Haluamme Syke Tribellä, että valmentajamme pääsevät kukoistamaanWaaS – Wellbeing as a Service = RISKITÖN RATKAISU BISNEKSEN KEHITTÄMISEEN>> Ei liittymismaksua <<

>> Ei koulutusmaksua <<

>> Ei kuukausimaksua <<

>> Ei vuosimaksua << MAKSUTON & RISKITÖNMITEN HYÖDYN?


Yksinkertaisesti: Teet parempaa tulosta valmennuspalveluillasi. Saat lisää liikevaihtoa samalla ajankäytöllä ja sinulla voi olla enemmän asiakkaita. Firstbeatin asiantuntijat opettavat sinua kasvattamaan valmennustoimintasi ja hyödyntämään terveysteknologiaa osana erilaisia palveluita. Teknologian avulla voit luoda uudenlaisia konsepteja ja saat passiivista tuloa.

MITÄ MAKSAA?


Ei liittymismaksua, ei koulutusmaksua, ei kuukausimaksua, ei vuosimaksua. Maksat tulevaisuudessa vain ja ainoastaan palvelun käytöstä, eli jokainen asiakas on sinulle positiivista kassavirtaa – et voi kun voittaa! Meidän menestyksemme mittari on sinun menestyksesi. Kasvatetaan valmennustoimintaasi yhdessä!

KIINNOSTAA! MITÄ TEEN?


Lähetä meille tietosi sivuillamme, niin me annamme kaiken tarvittavan infon. Hyppäät mukaan satojen valmentajien joukkoon, jotka saavat jo merkittäviä tuloksia aikaan.


Klikkaa siis allaolevasta painikkeesta ja hyppää messiin kohti menestystarinaasi!


Hyödynnä tämä mahdollisuus, ollaan kuulolla jatkosta ja tehdään yhdessä parempaa ja tuottoisampaa liiketoimintaa sinulle! Jos joku mietityttää vielä, niin laita sähköpostia waas@firstbeat.com.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!
Commentaires


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page