top of page

Juoksuvalmennus kiikarissa?

Päivitetty: 10. helmik. 2020


Vailla valmentajaa tai osaajaa?


Juoksu kiinnostaisi, mutta et tiedä mistä aloittaa?


Juoksu kulkee jo, mutta et tiedä miten treenata esimerkiksi maratonia varten?


Sykkeen valmentajahausta löytyy kymmeniä erilaisia valmentajia ympäri Suomen, jotka ovat kirjanneet osaamisalueisiinsa juoksuvalmentamisen. Pääset selaamaan kaikkia valmentajia TÄSTÄ.


Tässä muutama valmentaja esiteltynä.
Annina Kaija | Juoksuvalmennus Espoo, Helsinki, Vantaa


Tuen valmennuksessani asiakasta kuuntelemaan omaa kehoaan ja oloaan, eli en allekirjoita lausetta ”no pain no gain”, tai ”aina täysillä”. Uskon, että voimme päästä kokonaisvaltaisempaan hyvinvointiin ja terveyteen kuuntelemalla sisäisiä tarpeitamme.

Tutustu Anninan profiiliin TÄSTÄSara Toivonen | Juoksuvalmennus Tampere


Ohjaus- ja valmennuskokemusta on kertynyt jo yli kymmenen vuoden ajalta niin urheilijoiden kuin kuntoilijoidenkin kanssa työskennellessä. Valmentajana olen vaativa, mutta myös kannustava ja iloinen. Työskentelytapani ovat erittäin määrätietoiset ja huolelliset.

Tutustu Saran profiiliin TÄSTÄTiina Koskela | Juoksuvalmennus Vaasa, Mustasaari, Laihia


Valmennan motivoivalla, positiviisella ja innostavalla asenteella. Minulla on monipuolinen ryhmäliikunnanohjaustausta ja kehitän itseäni jatkuvasti.  Asenne ei ratkaise kaikkea, mutta sillä pääsee pitkälle. Voimme joka päivä tehdä kehoa kunnioittavia valintoja sen sijaan, että laiminlyömme hyvinvointiamme. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa pitämään itsestä parempaa huolta.

Tutustu Tiinan profiiliin TÄSTÄOletko valmentaja? Näkyvyys Sykkeen valmentajahaussa sekä pienin lisenssivaihtoehtomme SYKE Ready on saatavilla niinkin edulliseen hintaan kuin 4,90€/kk (sis. alv.). Tutustu ja tilaa!

Commentaires


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page