top of page

Kokemuksia Tinzen twerkin alkeiskurssista

Tinzen toinen laajempi verkkovalmennus - Twerkin alkeiskurssi on ollut jo hetken saatavilla ja tällä kertaa haluamme jakaa asiakkaiden palautteita sekä kokemuksia luettavaksi.


Palautteita ja kokemuksia Tinzen Twerkin alkeiskurssista


Vapaita palautteita valmennuksesta ja kurssista:


"Tosi kiva kurssi ja Tinze on aina yhtä ihanan positiivisen energinen. Olisi kiva saada lisää näitä aloittelijoille tarkoitettuja kursseja ja tosiaan jos tuo koreo olisi laskuilla menona jatkuvasti toistuvana tiedostona, niin voisi helpommin opetella tällainen hitaamminkin oppiva "mummeli" :D"


"Iso kiitos!!!"


"Tällaiset verkkokurssit ovat todella hyödyllisiä ja tarpeellisia! Itse en pienen lapsen yksinhuoltajana pääse arki-iltaisin tanssitunneille. Siksi on ihanaa, että näin pääsen harrastamaan twerkkausta, josta olin pitkään haaveillut."


"Aivan ihana kurssi! Harjoitukset todella haastoivat, mutta yllätyin itsekin, miten paljon opin ja kehityin kurssin aikana. Kun tekniikoita jaksoi treenata, ne alkoivat silmin nähden sujua paremmin, mikä taas motivoi ja ilahdutti tosi paljon!"

"Oikein kiva valmennus, paljon tuli uutta opittua ja hauskaa oli!"


"Kiitos, tää oli kiva! Vaikka tanssin mieluummin livenä ja muiden ihmisten kanssa, sopi tää valmennus hyvin kaiken koronahässäkän keskelle <3"


"Olin aikaisemmin osallistunut yhteen twerkin workshopiin, jossa koreografia -osuus oli täysin nollasta aloittelevalle liian vaikea ja nopea. Se ei silti lannistanut. Tällainen verkkovalmennus olikin tässä kohtaa erittäin hyvä, sillä pystyin rauhassa omaan tahtiin opettelemaan ja kertaamaan vaikeampia kohtia. Valmennuksen selkeys ja perusteellisuus oli jopa yllättävää ja aina harjoitellessa tuli todella hyvälle tuulelle :)"


"Kiitos! Mahtavaa pystyä osallistumaan kauempaakin."


"Kiva valmennus, oli ihana päästä taas tanssin pariin monen vuoden jälkeen, haastetta riitti kun uusi tanssimuoto kyseessä!"


"Mahtavaa työtä, kiitos!!!"


"Olen käynyt alkeistunneilla ja tehnyt aiemman verkkovalmennuskurssin ja pitänyt niistä kovasti, mutta tällä kertaa motivaation löytäminen oli haasteellisempaa. Etenemistahti oli minulle ehkä liian kova, ja olisin toivonut, että liikkeitä olisi kerrattu enemmän yhdessä itsenäisen tekemisen sijaan. Haastetta ainakin riitti, ja siksi voinkin olla erityisen ylpeä siitä, että selvisin kurssin loppuun. :) Kiitos!"


"Oli tosi hauskaa ja sai motivoitua itsensä liikkumaan. Olisipa ihanaa päästä oikeille tanssitunneille. Tykysetelit tuli kyllä käytettyä hyvin. Kiitos tästä verkkovalmennuksesta! <3"


"Todella laadukas ja selkeä kokonaisuus, enkä osannut odottaa että oppisin näin paljon online-valmennukssa. Suuri kiitos! Jatkoa odotellen!"


"Aivan superihana valmennus ja sai innostumaan twerkistä entistäkin enemmän! Seuraavaa valmennusta odotellessa :)"


"Kiitos mahtavasta kurssista! <3"


"Tinzellä oli ihana energia ja ihana huumorintaju, joka sai välillä itsenikin nauramaan ja hymyilemään. Vaikka tuli tiukka paikka koreossa. Jos vain mahdollista ja teette uuden sekin olisin kenties suomeksi tai kaksilla kielillå. Ihan mahtavaa energiaa ja positiivisuutta🥰🥰"


"Kokonaisuudessaan mahtava kurssi, biisi on tosi koukuttava ja hauska - todella sopiva kurjaa korona-aikaa tasapainottamaan. Tuli kunnolla hiki, oli kiva et lämpätki annettii nii ei tarvinnu ite keksiä niitä, tekniikkaosiot superhyvät, sanalliset motivaatio- ja asenneopetukset tosi hyvät, pieniä kehityksen paikkoja siellä täällä mut ne ei haitannu merkittävästi yleisfiilistä. Vähän virheellinen kurssin nimi, koska en suosittelis tätä koreota täysin alottelevalle twerkkaajalle - tekniikoissa edetään vähän etevämpien twerkkaajien tahtiin, vaikka annetaankin matalampitasosille aikaa treenailla omaan tahtiin omalla musalla."


"Harmi, että yksi pätkä koreota oli unohtunut, mutta nyt viimeisessä treenissä, kun tehtiin koko koreo hitailla laskuilla, sai siitäkin paremmin kiinni. Kiitos kurssista, oli mahtavaa! <3"


"Toivottavasti näitä tulee lisää, ja jatkossa toivoisin kurssia jossa olisi helpompi koreografia. Itselleni osa liikkeistä on ehkä vähän liian hankalia (tai sitten treeninpuutetta) ja olisi kiva oppia joku koreo mikä olisi hyvä aloittelijoille 😊🧡"


"Siis ihan huippu tanssiope, ihana asenne!"


"Tää oli kyllä ihan parasta tähän kevääseen kun salitkin on kiinni, teki hyvää niin kropalle kuin mielelle! <3"


"Oli kiva kurssi kun sai vähän tekemistä"


"Kiitos ihanasta ja voimaannuttavia sta kuukaudesta!❤️ Mielelläni treenailen twerkkiä myös jatkossa omatoimisesti ja porukassa, kun maailmantilanne helpottaa😊"


"Oli aivan huippu hauskaa ja kivaa! Opin itse paljon uutta ja haluan osallistua mahdollisesti uudelle kurssille! <3"


"Älytön kiitos Tinzelle tästä valmennuksesta. Opin niin paljon ittestäni ja sain itsevarmuutta lisää! Toivottavasti jatkoa olis luvassa🔥"


"Toivottavasti tulee jatko-osa vielä"


"Kiitos Tinze jälleen ihanasta treenistä. Sinulla on ammattimainen, iloinen ja tsemppaava tyyli opettaa. Tämän koreon rytmi oli itselleni hieman liian vaikea, koska olen enemmän alkeistasoa. Opin kuitenkin paljon uutta ja haastoin kroppaani ja huomasin taas kehitystä itsessäni. Jos jatkat näitä online-valmennuksia, tulen olemaan mukana jatkossakin. Toivottavasti jatkat, sillä tämä on ollut kevään highlight minulle ❤️ Kiitos!"


"Twerkki on ihana tanssilaji ja onneksi osallistuin tähän😍"


"Ihanaa, että mahdollistatte tanssia ja tanssin iloa etänä!"


"Kurssi oli kiva ja koreon opettelu oli tosi hauska lisäys kurssin sisältöön! Koreo myös oli tosi hauska ja aika haastavakin, mistä itselleni tuli mieleen tuo mahdollisuus tulevaisuudessa eri tason valmennuksille! Itse olen jo twerkkiä ehtinyt harrastaa ja paljon haasteita koreo toi vastaan (hyvällä tavalla! :)), mutta mietin että aivan aloittelijoille tämä voi olla aikamoinen koreo opeteltavaksi. Koreon suunnittelussa ja valinnassa voisi myös ottaa huomioon sen, että useimmat tekevät sen kotioloissa eikä tilaa ole liikkumiselle hirveästi. Tykkäsin koreosta ihan tosi paljon, mutta välillä pisti turhauttamaan kun ei ollut mahkuja tanssia sitä ihan täysillä ja kunnolla tilan puutteen takia. Kokonaisuudessaan siis: hauska valmennus, iso plussa koreon sisällyttämisestä, tulevaisuudessa mahdollisuuksia eri tason valmennuksiin ja koreon suunnittelussa huomio myös mahdollisimman toimivaan toteutukseen kotioloissa!"


"Kiitos valmennuksesta! :)"


"Ihana positiivinen meininki ja se fiilis että jokainen pystyy tähän❤️"


"Niin ihanaa kun voi juuri nyt twerkata kotona."


"Kiitos ihanasta kurssista<3"


"Tinze oli etätyöajan pelastus!"Mistä pidit erityisesti valmennuksessa?

 • Oli ohjeet lämmittelyyn sekä pidemmät treenivideot kuin ekassa valmennuksessa.

 • Tekniikoiden selkeästä opettamisesta

 • Valmennuksessa oppi eri tekniikoita monipuolisesti. Tinzellä on ihanan positiivinen ja kannustava asenne.

 • Kurssi eteni sopivan hitaasti aloittelijalle. Tekniikoita ja koreografiaa käytiin pikkuhiljaa läpi ja tuntui että niitä ehti harjoitella rauhassa pysyen silti kurssin suositellussa tahdissa. Tekniikat olivat haastavia, mutta niissä kehittyi paljon, kun niitä treenasi pienissä erissä.

 • Hyvin neuvottu liikkeet

 • Suhteellisen lyhyistä ja kompakteista harjoituksista, tinzen tsempistä

 • Tekniikat käytiin tarkasti läpi.

 • Perusteellisuudesta. Yllättävää miten hyvin ja selkeästi voi asiat opettaa verkkovalmennuksella.

 • Helppo seurata ja tarpeeksi vinkkejä!

 • Liikkeet käytiin läpi perusteellisesti mikä helpotti aloittelijaa. Positiivinen asenne koko ajan :)

 • Selkeät ohjeet ja erityisesti kävelyharjoitukset! Niitä olisi voinut olla enemmänkin.

 • Tekniikkaharjoituksista

 • Tinzen asenne ja vaatteet.🤷‍♀️

 • Positiivisesta asenteesta ja tsempeistä, asenneharjoituksista

 • Helppokäyttöinen puhelinsovellus. Kivat opetusvideot eivätkä olleet liian siistittyjä vaan ihanan Tinzen omat mokailut ja höpinät oli mukana. Hyvä musiikkivalinta.

 • Sopivan mittainen kokonaisuus.

 • Selkeät tekniikan opastukset ja monipuolisuus! Koska koreo oli haastava, oli kiva saada onnistumisen iloja välillä 'helpommista' jutuista kuten heristelyistä ja tekniikoista. Positiivinen tyyli valmentaa, tästä sai todella paljon irti.

 • Superkivaa treeniä ja vaikka suurin osa tekniikoista ennestään sujui, tekniikkatreenitkin oli kehittäviä ja hauskoja! Koreon treenaaminen oli parasta <3

 • Koreografia oli todella kiva ja haastava, ja kurssilla käytiin tosi monipuolisesti twerkin eri tekniikoita läpi, joten kurssilla oppi paljon uusia asioita!

 • Sen ajasta että nyt coronaikaan sai myös kotona tekemistä ja pystyi harrastaa omaa lajia kotoa käsin, kun tunneille ei oo päässy.

 • Siitä, että videoita pystyi katsomaan uudestaan ja tekemään omaan tahtiin.

 • Uusia tekniikoita, uusia liikeratoja keholle, hyvää musaa, iloinen meno ja sai hyvän hien päälle!

 • Hyvän pituiset videot

 • uusien sovellustekniikoiden opettelu, asenneharjoitukset. Twerkin taustojen esittely kunnolla alussa oli tosi hyvä, tanssijan pitäs tietää, mistä tanssilaji tulee ja ketkä saa krediitin sen keksimisestä ja levittämisestä.

 • Oli positiivinen ja kiva meininki, tahti oli nopea, mutta kuitenkin oli merkattu myös omaa aikaa kertailulle.

 • Uuden oppimisesta ja meiningistä ylipäätään. Tosi tsemppaavaa ja hauskaa.

 • Monipuolinen, asioita käytiin selkeästi läpi, oli kiva kun oli välillä tekniikoita, sitten koreota

 • Tinzen tsemppaavasta asenteesta, valmennuksen laajuutta (lämppä, tekniikka, koreokrafia) ja laadukkaat videot!

 • Pidin kuinka paljon erillaisia liikkeitä opin

 • Positiivinen ja kannustava viestintä. Itselleni oli tärkeää, että muistutettiin armollisuudesta itseään kohtaan.

 • Tinzen energiasta

 • Pedagogiikka

 • Selkeät ohjeet ja valmennuksen energisyys oli huippua! Piristi päivää aina!

 • Opin superisti erilaisia tekniikoita ja koreografian joka oli mahtavaa! Opin myös tykkäämään itsestäni ja Tinzen mahtava energia levittyi myös ruudun toiselle puolelle❤️

 • Viikkorytmistä

 • Hyvä opetus, säännöllisyys, iloinen opettaja, sopivan pituinen treeni

 • Siitä kuinka selkeästi ja hyvin pilkkottuina liikkeet opetettiin

 • Sopiva opetustuyli, eli ensin hitaasti liike kehoon läpi jonka jälkeen nopeutetaan tempoa. Myös itsensä haastaminen ja pitkästä aikaa koreon harjoitteleminen olivat mukavaa.

 • Että mukaan oli otettu koreon opettelu!

 • Alku lämmittelyt valmiina

 • Valmentajan myönteinen asenne.

 • Tekniikkavideot. Lämmittelyohjeet. Fiilis.

 • Pidin siitä, kun valmennus oli selkeää ja asioita kerrattiin paljon eikä eteneminen ollut liian nopeaa.

 • Tinzen energiasta ja ohjaustyylistä❤️Hanki paikkasi kurssille siirtymällä tuotesivulle:

 

Haluatko kuulla kokemuksia Tinzen ensimmäisen kurssin osallistujilta?


Klikkaa tästä ja siirry lukemaan palautteita Tinzen ja SYKE Triben ensimmäisestä kurssista. 

SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!

Commentaires


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page