top of page

Opettele twerkkaamaan ja hallitse twerkin perusliikkeet

Päivitetty: 13. kesäk. 2021

Twerk with Tinze - Learn the basics on perusteisiin keskittyvä onlinevalmennus


Twerk with Tinze - Learn the basics on ollut nyt saatavilla reilu vuoden ajan ja se on liikuttanut useita satoja naisia (sekä miehiä) pitkin Suomen, mutta myös kansainvälisesti. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan valmennukseen osallistuneiden kokemuksiin.

 

PALAUTTEITA JA KOKEMUKSIA


Alla palautteita ja kokemuksia Tinzen ensimmäisestä SYKE Tribe valmennuksesta!


Kiitos ihanasta kurssista <3 Tulisipa tälle jatkoa!


Voisiko näitä tulla lisää? Tämä oli hyvää ajanvietettä sekä liikkeiden kertausta kesälomalla, kun oma tanssikoulu jäi kesälomalle. Lisäksi olisi tosi jees varsinkin, jos asuu paikkakunnalla missä twerkin harrastaminen ei ole mahdollista.


Kiitos kurssista. Tunnilla on niin vaikea pysyä mukana varsinkin nyt aloittelijana. Ensi syksynä kun jatkan taas twerkki tunnilla niin on paljon kivempi mennä kun perus tekniikka on jo hallussa🍑 lisää näitä online twerkki kursseja. Varmasti ostan tulevatkin kurssit❤️


Jos Tinze tekee keskitason kurssin tai koreografiaopetuksen, niin voisin ostaa tällaisen kurssin jatkossakin :) Hinta oli mielestäni ok ja Syke-applikaatio toimi hyvin. Kiitos!


Tämä kurssi opetti viimein, tekemään oikealla tekniikalla, ettei muu kroppa kipeytynyt, kuin lihakset! I love it!


Oli ihan tosi ihanaa! On ollut kynnys osallistua tunneille aiemmin, eikä tässä lähellä niitä ole järjestettykään. Nyt tuntuu että osaan jo alkeita ja tää valmennus on auttanut mua ihan oikeesti tykkäämään mun kropasta enemmän. Tinze on ihan huippu lahjakas ja vaikuttaa niin ihanalta tyypiltä. <3


Kiitos paljon, oli ihana kurssi ja opin paljon! Toivon jatkokurssia ja Tinzen online twerkkiä, jotta voi jatkaa harrastusta kotoa käsin!


Positiivinen energia oli ihan mahtavaa ja yllätyin miten salaa yksin kotona twerkkaajasta kuoriutui jo viikossa yllättävän vapautunut tanssahtelija. Kiitos, oli mahtava kokemus ja jatkan tästä edeskin vapautuneesti twerkkailua ❤️🙏🏻


Kiitos oikein paljon tästä mahdollisuudesta oppia tverkkaamaan 🤗


Ihanan positiivinen valmennus, joka saa hymyn pysymään pitkään.


Todella toivon, että jatkoa tulee, oon jo suositellut tätä monille, oli helppo tapa oppia perusteet. Lisää haastetta vaan kehiin. Ja Tinze niin iloinen ja energinen, ihana seurata opetusta! 💜


Kiitos valtavasti! Oli hauskaa, nautin ja tein juttuja iloisin mielin. Opin paljon uutta ja sain lisää itseluottamusta.


Kiitos, oli todella kivaa päästä opettelemaan twerkkauksen alkeita ja oppia tykkäämään omasta pepusta.


Kurssi oli positiivinen kokemus ja osaan arvostaa vielä enemmän twerkkaajia nimittäin on aika kovaa hommaa fyysisesti! Tinze saa sen näyttämään niin helpolta, että moni varmaan ajattelee että on vaan pyllyn hyllytystä.


Todella monipuolinen ja hauska kurssi. Kiitos!


Vaikken ihan vielä oppinutkaan sheikkaa mun bootyy, niin hauskaa oli. Vaikeeta se oli, mutta aijon ehdottomasti jatkaa vielä harjoittelua <3


Ihana kurssi <3


Ehdottomasti jatkovalmennusta odotellessa! Hyvää kesää <3


Olisi ihana samanlainen edistyneemmille twerkkaajille! Sitä odotellessa ;)

Lisää tällaista! <3


Aivan mahtava kurssi ja suosittelin kaverillekkin ja hänkin on nyt täysin hurahtanut twerkkaamaan! Olisi kiva, jos tulisi jatko kurssi vielä joskus :)


Erittäin ihana ja kannustava kurssi! Tinze osasi opettaa hyvin ja kokonaisuus oli toimiva. Kiitos kurssista!! Kiitos!! 😍


Tinze on niin mukavan oloinen ja iloinen persoona ❤️


Kiitos upealle Tinzelle 🙏❤️


Kiitos Tinze ja muut tästä mahdollisuudesta, oli ihan mahtavaa päästä oppimaan uutta tanssilajia. Tinze on saanut myös ajatukseni twerkkauksesta muuttumaan jo ennen ko. kurssia, teet ihan mahtavaa työtä myös sen eteen! Kiitos kurssista!


Kiitos positiivisesta otteesta, tykkäsin kurssista tosi paljon, ja on kiva että pystyi oppimaan uuden taidon neljässä viikossa :) On myös hyvä että materiaali on käytettävissä 8 viikkoa kurssin jälkeen


Kurssi oli kiva. Kuvauskulmia olisin kyllä kaivannut enemmän. Varsinkin joissain liikkeissä se jäi todella yksipuoliseksi. Ohjaaja oli iloinen ja pirteä, siitä super plussat!


Kiitos positiivisesta ja kannustavasta kurssista. Nyt tajuan kroppaani taas hitusen paremmin.


Kiitos paljon, tämä oli erittäin hyödyllinen kurssi!


Näyttää helpolta, mutta sitä se ei ole. Core vahvistuu👍


kiitos! keikistelin, ketkuttelin ja kikattelin kotona koko kurssin ajan<3


Kiitos kivasta valmennuksesta😊


Tää teki jäykkäselkäisestä pökkelöstä vähän elastisemman, oli ihanaa! Ja varmasti tanssi jatkuu :)


Toi kyllä tanssin iloa itselle. Kokoa itsellä sen verran, että treenit tapahtuu kotona niin ettei kukaan vaan nää. Mutta kovasti tykkään tanssia itsekseni ja tää toi siihen mukavaa lisää ja vaihtelua!


Loistava valmennus ja tosi mukavaa kun voi näin korona aikana kotona treenata tanssia!


Oli sairaan kiva ja mahtava kurssi. Ja sopi myös korona-aikaan, koska kaikkien kotona ei välttisti ole paljoa tilaa tanssia, nii tää valmennus pysty huomioimaan myös sen. :)


Tosiaan Tinze selitti kaiken niin yksityiskohtasesti ja tarkasti ja näytti hyvin videoilla että tee näin, älä näin, tää oli ihan super hyvä ja vihdoin ymmärsin miksi se pylly ei oo koskaa aijemmin hyllynyt!! 😍😍 KIITOS


Kiitos valmennuksesta!


Ammattitaitoisesti toteutettu kurssi!


Kiitos Tinzelle älyttömästi kaikesta kannustuksesta ja ihanista sanoista. Opin rakastamaan itteäni aivan älyttömän paljon enemmän kuin ennen. Tinze oot kultaa❤️


Tykkäsin tosi paljon, ahkeralla toistolla liikkeet alkoivat sujua jotenkuten. Iso plussa selkeästä tekniikkaohjauksesta ja virheiden välttämisestä, positiivisesta asenteesta sekä selkeästi kuvatuista videoista. Videoita olisi voinut olla useampikin.


Kivat vaatteet ja hyvä energia!


Kokonaisuutena hyvin toimiva kurssi! Kiitos valmennuksesta <3


Aivan ihana kurssi, lämmittely ja venytys olisivat olleet mukava lisä(vaikka vain pari esimerkkiä kun ihan uudet kuviot) 🍑💕 ihanan positiivinen ope👌


Pidin erityisesti siitä että videolla näytettiin hyvin yksinkertaisesti mitä tulee tehdä ja miten. Tinzen positiivisuus saa myös itselle paremman mielen ja päivän 😊


Tykkäsin erityisesti todella selkeistä ja havainnollisista videoista, joiden avulla liikkeitä voi opetella omaan tahtiin ja palata videoiden pariin tarvittaessa uudelleen niin monta kertaa kuin on tarpeen. Myös Tinzen pirteä asenne ilahdutti :)


Oli tosi jees päästä Tinzen kurssille varsinkin, kun siitä on jo tovin kerennyt haaveilemaan. Todella hyvä idea ja mielestäni näitä pitäisi kehittää lisää!


Pidin siitä, että kurssilla harjoiteltiin juuri noita twerkin perus tekniikoita. Tuntuu että mun on ollut tunnilla vaikea oppia. Niin nyt kun pääsi hiomaan ja harjoittelemaan tekniikat oikeiksi.


Tinze on positiivinen ja valloittava persoona, hänen persoonansa välittyi videoista hyvin. Päivittäiset tehtävät motivoivat hyvin, tuli "tunnontuskia", jos jäi tekemättä.


Huippua, että opittua kannustettiin heti käyttämään freestylessä.


Tekniikkaa sai opetella rauhassa ja niin monta kertaa kuin on tarpeen, verrattuna normi tanssitunteihin, videot oli sopivan mittaisia js selitetty yksinkertaisesti 😇


Kiitos hyvistä videoista. En ole hyvä englannin kielessä mutta asia tuli ymmärretyksi. Hyvä että videot säilyy vielä 8 viikkoa kun niitä ei välttämättä kerkeä harjoitella heti. Olen täältä Lapista eikä olis ollu mahdollista osallistua siellä tunneille joten olen iloinen tästä valmennuksesta.


Ohjeet oli selkeät ja yhdeksi päiväksi ei ollut liikaa harjoituksia. Ihana positiivinen tsemppaus koko valmennuksen ajan Tinzeltä.


Laadukasta ja johdonmukaista opetusta, koin onnistumisen tunnetta ja kuitenkin tunnit etenivät fiksuun tahtiin, eikä yhdessä asiassa jumitettu liian kauaa. Muistutukset väleissä olivat hyviä ja muutenkin videoista tuli hyvä fiilis, vaikka jotkut tekniikat olikin haastavia aina välillä. Ehdottomasti haluaisin Tinzen tunneille joskus IRL! Rakastin sitä, että keskityttiin positiivisuuteen ja oman itsensä sekä kropan arvostamiseen sekä sen kauneuteen.


Lisää kommentteja kun kysyimme mistä ERITYISESTI pidettiin:

 • Että pystyi osallistumaan matalalla kynnyksellä ja ohjeet olivat selkeitä

 • Pidin selkeistä ohjeista ja iloisesta ja tsemppaavasta asenteesta!

 • Pidin siitä, että valmennuksessa oli hyvät ja helpot ohjeet, videot oli hyvin toteutettu. Aloittelijan oli helppo päästä mukaan.

 • Iloinen ohjaaja

 • Sen saa hyvin sovitettua omaan arkeen.

 • Lyhyet selkeät opetusvideot, kiva kun tuli päivittäin juttu mitä opetella, kiva ja selkeä kokonaisuus.

 • Liikkeet mielestäni oli hyvin ohjattu vaikka videolla vain olikin, eikä pystynyt kysymään livenä niinkuin normitunneilla. Lyhyet tsemppausvideot olivat kivoja! Hintaansa nähden oikein mainio kurssi. Twerkkärpänen puraisi 🙊

 • Lyhyet, simppelit videot. Ehti katsoa melkein missä välissä vaan eikä voinut vedota "nyt en ehi" -tilanteisiin.

 • Selkeät step by step ohjeet

 • Valmentajan kannustuksesta ja positiivisuudesta. Siitä että asioita ei ollut liikaa opittavaksi. Siitä että videoita pystyi katsomaan monta kertaa. Opin niin enemmän kuin olisin kuvitellutkaan.

 • Selkeä englannin puhe.

 • Pystyin tekemään sitä silloin kuin minulle sopi.

 • Siitä, että se oli opettavainen. Ohjeet oli selkeät.

 • postiviivesta valmentajasta

 • Selkeät ohjeet

 • Tinzen aidon positiivisesta ja kannustavasta asenteesta. Hän on hyvä opettaja ja osaa neuvoa tekniikat niin, että ne on helppo ymmärtää lyhyiden selostusten avulla.

 • Erityisesti näin kielitaidottomana pelotti kun ohjeet oli englanniksi. Oli ihanan helpot ja selkeät ohjeet jotka jopa minä ymmärsin. Pidin myös "väli tsemppaus" videoista.

 • Hyvin ja selkeästi selitetty videoissa tekniikat.

 • Todella monipuoliset tekniikat ja selkeä selostus!

 • vapaat ajat

 • Videot oli selkeitä ja vaikka en ole mikää kielinikkari niin ymmärsin miten liikkeet pitää tehdä.

 • Positiivinen sävy opettaa, tarkat opastukset, lähes joka päivälle videoita.

 • Rakastan tanssia ja aivan prasta kun uuden lajin voi opetella kotoa käsin verkkovalmennuksen kautta!

 • Selkeästi tehdyt ohjevideot. Hyvä asenne ja meno.

 • Oli paljon toistoa ja liikkeet oli palasteltu osiin.

 • Kivan monipuolisia tekniikoita. Tinzen positiivinen persoona.

 • Teknikkka kerrallaan opettamisesta

 • Tekniikat etenivät loogisesti helposta vaikeampaan

 • Iloinen ja positiivinen fiilis sekä mielenkiintoinen aihe.

 • Kiitos selkeistä ohjeista. En ole aimmin kokeillut twerkkausta ja tämä kurssi todella sopi aloittelijalle

 • Oli kiva kun käytiin yhtä asiaa läpi kerralla ja otettiin sen jälkeen jo opittuja asioita mukaan.

 • Selkeä ohjeistus ja se, että ei se ole niin vakavaa.

 • Todella selkeät ohjeistukset

 • Selkeät liikkeet/ohjaus. Ohjaajan iloisuus!

 • hyväntuulisuudesta ja selkeydestä

 • Valmentajan positiivisesta ohjaustyylistä.

 • Lyhyet opetustuokiot joita helppo seurata. Riittävästi aikaa yhdelle liikkeelle, ei edetä liian nopeasti.

 • Selkeät ohjeet, ihanan kannustava tunnelma.

 • Liikkeet selitetty selkeästi ja askel kerrallaan, helppo seurata valmennusta. Iso bonus valmentajan ihanan positiivinen asenne ja tsemppaus! <3

 • Tinzen positiivisuus ja selkeä ulosanti.

 • Mukavan lyhyet videot

 • Selkeistä ohjeista ja Tinzen ihanasta sekä kehopositiivisesta tavasta opettaa!

 • Pidin videoista ja miten selkeät olovat

 • tykkäsin erityisesti videoiden loppumusa-kohdista, joissa voi tanssia taustamusan tahtiin sekä niistä lisävideoista, joilla jaettiin vinkkejä, motivaatiota ja posi-viboja

 • Super hyvät ja selkeet liikevideot ja ohjeet joilla rautakankikin ymmärsi vihdoin mitä tekee väärin, miljoonia tutoriaaleja on katottu eikä kukaan oo ikinä osannu oikeasti kertoa että mitä pitää tehdä. Tää oli best!!

 • Positiivinen asenne

 • Parasta olivat selkeät ohjeet ja rauhallinen tahti, jolloin aloittelija pysyi mukana. Sympaattisen oloinen ohjaaja.

 • Tekniikat oli selitetty hyvin ja opin paljon uutta. Tinzen positiivisuus ja kannustus oli niin ihanaa❤️

 • Selkeä tekniikkaopastus

 • Että oli joka päivä tehtävä:)

 • Lyhyet ja selkeät videot, jotka mahdollistaa omavalintaisen mitan treenille

 • Motivoivat treenivideot

 • Kiinnostava laji

 • Selkeät ohjeet


Hanki paikkasi tälle kurssille klikkaamalla TÄSTÄ!

Twerkin alkeet ja perusliikkeet haltuun - Twerkin perusteet ja alkeiskurssi

 

Oletko tutustunut jo Tinzen toiseen verkkokurssiin?


TWERKIN ALKEISKURSSI BY TINZE!


Kenelle ja mitä?


Twerk with Tinze Learn the Basics -verkkovalmennus oli menestys ja suuren kysynnän vuoksi lanseerasimme jatko-osan ja tällä kertaa suomenkielellä!


Ensimmäinen keskittyi puhtaasti tekniikoihin, mutta nyt viedään harjoittelu pidemmälle! KENELLE?

 • Sinulle joka etsit uutta harrastusta mitä voi tehdä myös kotona! 🥰

 • Sinulle joka kaipaat hikitreenejä, mutta perinteinen lihaskuntoharjoittelu tai lenkkeily ei ole sinun juttusi tai kaipaat muutoin vaihtelua! 🥰

 • Sinulle joka haluat kehittää twerk-tekniikoitasi ja/tai rakastat tanssimista! 🥰

 • Sinulle joka haluat oppia arvostamaan kehoasi ja saada lisää itsevarmuutta 🥰


MISTÄ SIIS KYSE? Twerkin alkeiskurssi on neljä viikkoa kestävä kokonaisuus, joka sisältää kolme 20-60 minuuttia kestävää treeniä viikossa (halutessa voit treenata jopa 5 x viikko tekemällä kertausharjoituksia). Maanantaisin treenaamme tekniikoita. Keskiviikkoisin treenaamme erilaisia liikkeitä ja otamme maanantaina opetellut tekniikat mukaan harjoitteluun. Perjantaisin (ja viikonloppuisin) on pääpäivä eli bilepäivä, jolloin treenaamme koreografiaa ja viedään aiemmin viikolla opitut asiat osaksi tanssikoreografiaa! Samalla rakenteella menemme koko neljä viikkoa ja joka viikko koreografia täydentyy. Jokaisella viikolla opimme paljon uutta! Kun olemme päässeet viikon neljä loppuun niin tulet osaamaan kaiken lisäksi kokonaisen tanssikoreografian! Tinze tulee opettamaan hyvin spesifisti kaiken tärkeän ja mikä tärkeintä niin pääset etenemään aina omassa tahdissa! Voit kerrata ihan niin paljon kun itse haluat! Myöskään valmista viikkorakennetta ei ole pakko noudattaa vaan voit valita treenipäivät myös itse näin halutessa 🥰 Täydellistä tekemistä kotiin oman arjen keskelle ja samalla pääset tutustumaan twerkkauksen voimaannuttavaan fiilikseen mikäli laji on sinulle uusi 🥰


Twerkin alkeiskurssi ja opettejana Tia-Maria Sokka eli tunnetummin Tinze

 

SYKE Tribe kuluttajille SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page