top of page

Kokemuksia verkkovalmennuksista SYKE Tribe

Päivitetty: 19. kesäk. 2021

Suomen monipuolisin valikoima hyvinvointiin liittyviä verkkovalmennuksia SYKE Marketplacesta.


Lue yksittäisiä kokemuksia tältä sivulta SYKE Marketplacen valmennuksista.
"Hyvät reseptit ja selkeä toteutus! Ilman selkeitä määrällisiä ohjeita en olisi tajunnut, miten iltapainotteisesti ja isoja annoskokoja söin ennen. Eroaa kaikista aiemmista kevennysyrityksistäni täysin ja tuntuu, että olen todella tehnyt muutoksen


loppuelämäksi. Paino on lähtenyt pieneen laskuun, mutta tärkeintä on uusi energinen, hyvä olo. Tämä on ollut silmiä avaavaa. Olen melkein itkenyt ilosta, kun refluksitaudin oireet ja aamuinen huono olo on loistanut poissaolollaan, ja olen pystynyt syömään myös aamupalaa täysin


ohjelman mukaan. Kiitos Terhi, Matleena ja koko Syke-tiimi! <3"


"Ei tunnu dieetiltä, reseptit ovat olleet helppoja ja erittäin maistuvia. On ihanaa kun ei ole tarvinnut miettiä mitä ruokaa tekisi ja mitä kaupasta ostaisin kun kaikki tulee valmiina listattuina."

reseptejä painonpudottajalle verkkovalmennus matleena pulkkinen

"Positiivisesti yllättäneet, hyvät reseptit. Lupaus siitä, ettei tunne olevansa dieetillä on pitänyt paikkaansa. Paras ruokavaliovalmennus missä tähän asti olen ollut."


"Yksinkertaiset ja helpot ohjeet noudattaa. Valmennus tuottaa tuloksia ja on jo nyt maksanut itsensä takaisin! Olen saanut hyvät raamit elämäntapamuutokseen. Reseptit ovat maukkaita ja voin jo nyt niin paljon kevyemmin, energisemmin ja raikkaaammin."


"Tästä on tehty niin helppoa. Kauppalista ja valmiit MAISTUVAT reseptit! Motivaatio pysyy hyvin yllä kun ei mee liian vaikeeks!"


"Opin löytämään ruokarytmin sekä syömään paremmin. Tämän johdosta myös paino lähti hiljalleen putoamaan ja muutamia senttejä sieltä täältä kehosta lähti. Jaksan paljon paremmin töissä ja olen löytänyt uudelleen liikunnan innon, johon päätin tämän valmennuksen ajan omatoimisesti panostaa."


"Painoa lähti ylimääräinen 3-4 kg ja tuntuu, että olen taas normaali oma itseni. Tärkeinpänä saavutuksena on kuitenkin hyvinvoiva ja pirteä olo. Nyt vasta tiedän, mitä tein aiemmin väärin ja kuinka jatkaa syömistä monipuolisesti."


"Painoa putosi kuuden viikon aikana enemmän kuin alussa uskalsin tavoitteeksi laittaa. Vatsaongelmat loppuivat kuin seinään, kun annoskoot olivat sopivia ja syöminen säännöllistä. Tärkeimpänä oppina tuli se, että painoa voi pudottaa tehokkaastikin syömällä myös pastaa, leipää ym. Sain todella hyvät opit elämäntapamuutokseen."


"Valmennus oli rakennettu sovellukseen niin, että se oli läsnä elämässä joka päivä ja tuntui hauskalta tehtävien suorittamiselta. Rakastan tehdä tehtävälistoja itselleni arjessa, joten se sopi minulle."
krista seuna verkkovalmennus kiinteytyminen ja aineenvaihdunnan käynnistäminen sekä tehostaminen

"Todella tehokas ohjelma kokonaisuudessaan. Valmentaja oli paras tsemppari koskaan! Erityisesti tykkäsin kun tässä ohjelmassa "annettiin myös armoa" ja kuunneltiin omaa kehoa jota valmentaja painotti useasti. 10/10!!"


"Treenit oli kiva ja helppo suorittaa, kun sykkeen avulla pystyi seuraamaan koko ajan missä kohtaa ohjelmaa ja treeniä mennään. Ruokavaliota oli myös helppoa seurata sovelluksesta ja ohjeet kulki kaikkialla mukana. Tykkäsin kaikin puolin sovelluksesta. Chat oli tosi hyvä, kun sai valmentajaan yhteyden sitä kautta."


"Sovellus on kiva, kun näkee vaivattomasti edellisen treenin painot ja toistot. Ja tauon saa kellotettua helposti! Treenit oli sopivan rankkoja. Viikkoraportti ja siihen vastaaminen jäi positiivisesti mieleen. Valmentajan hyvä tavotettavuus plussaa."


"Opin uusia tosi hyviä liikkeitä salille, senttejä karisi vyötäröltä peräti 4cm ja lantiolta 3cm. Pääsin takaisin treenien makuun."


"Monipuoliset treenit ja ruokavalion ainesosat, joista on voinut koostaa itselleen omat lempiannokset. Ja ehdoton + valmennuksessa on ollut valmentajan läsnäolo etänäkin tukemassa valmennettaviaan."


"Keho kiinteytyi selkeästi! Lisäksi opin paljon uusia treeniliikkeitä ja löysin motivaation treenaamiseen!"


"Krista on näyttävä esikuva, hän vastasi kysymyksiin nopeasti. Reseptivinkit kivoja."


"Valmennus toimii! Ja valmentaja hyvin tsemppaava ja mukana valmennuksessa!"


"Erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen, selkeisiin ohjeisiin ja tsemppeihin. Kaikki oli todella selkeää ja ymmärrettävää. Ennen kaikkea tsemppaava valmennus, koska valmentaja aina vastasi viesteihin :)"


"Ennen kaikkea olen energisempi ja sain valmennuksesta juuri sitä mitä sen piti tarjota x kroppa eli nappiin meni! Tätä tulen jatkamaan valmennuksen jälkeenkin :)"

energisempi.


"Kristan pakaraliikkeet ovat todella killereitä!"
"Olen tyytyväinen siihen, et oli mahdollisuus kysellä Tommylta kaikkea. Sain tuloksia!"

tommy oksa sandra manner kovatasoinen verkkovalmennus naisille

"Opin syömään jokaisella aterialla rasvoja. Sain joihinkin liikkeisiin lisättyä painoja."


"Voimatasot nousivat ja tuli aivan uusi motivaatio tehdä tätä!"


"Selkeät treeniohjeet ja hyvä pohja syömiselle! Viikottain ilmestyvät tsemppivideot ehdottomasti kiva lisä."


"Todella tehokkaat ja vaihtelevat, mieluisat treenit :)"


"Selkeät treeniohjelmat, jotka ovat johtaneet nopeaan kehitykseen."joosua visuri santeri sorasahi verkkovalmennus lihaskasvatus

"Sopivan simppelit, mutta haastavat ja kehittävät treenit! Syke-alusta on myös todella toimiva."


"Hyvät ohjeet ja neuvot treenien sekä ruokavalion suhteen. Paljon saa itse päättää ruokien ja treenimäärien suhteen. On mukava, että on vapautta suunnitella niitä itse ja ottaa vastuuta."


"Monipuoliset treenit. Poikkeaa tosi paljon tavallisista netistä saatavista ohjelmista. Kehitys lähtenyt monipuolisuuden ja vaihtelevuuden ansiosta (näin ainakin oletan) ihan uudelle levelille. Ohjelman jakoisuus on todella mahtava, koska on sovellettavissa kiireiseen sekä kiireettömään viikkoon."


"Parasta valmennuksessa tähän mennessä on itselle uudet variaatiot muuten tutuissa liikkeissä. Esimerkiksi stopit, hidastukset yms. Myös 1,5 pystäri on loistava samoin kuin olkkiksille triplasarja erilaisia vipunostoja. Toimii!"


"Selkeä ja helppo toteuttaa, kun ei tartte ite suunnitella tekemisiä!"


"Parasta on ollut valmennuksen kokonaisvaltaisuus - koko kroppa tulee käytyä suht hyvin läpi viikon sisällä."


"Todella monipuolinen valmennus, mutta silti jokainen lihasryhmä saa hyvin kuormitusta viikossa. Ohjelmat vaihtuivat mukavasti puolessa välissä."


"Lähdin alunperin valmennukseen mukaan etsimään uusia juttuja ja eritoten motivaatiota voimaharjoitteluun ja niitä molempia sain."


"Voimatasot ja sarjapainot kasvoivat ihan älyttömästi. Opin paljon uusia liikkeitä ja tekniikoita, mikä laajensi omaa osaamista ja liike repertuaaria. Kehollisia muutoksia en huomannut paljoa, mikä harmitti koska olisin toivonut, että kehossa näkyisi myös muutosta. Tähän saattoi vaikuttaa se, että en noudattanut ruokavaliota, koska se oli ympäripyöreä ja olisin toivonut selkeämpää ohjeistusta sen ruokapuolen osalta."


"Erinomaiset ohjeet ja monipuoliset liikkeet! Treenit oli motivoivia ja kehitystä oli helppo seurata."


"Olen supertyytyväinen valmentajiin! He olivat aina tavoitettavissa, jos jotain kysyttävää oli. Ohjelmaa oli mielekästä tehdä, liikkeet olivat sopivan haastavia ja lisänä oli erikoistekniikoita, joilla sai uutta ärsykettä reenaamiseen. Ohjelma myös vaihtui puolivälissä, joka oli positiivista."


"Syke-sovellukseen oli todella kätevää merkitä toistot ja sarjat. Sen avulla oli myös helppo seurata kehitystä. Liikevideot olivat todella selkeitä ja opettavaisia. Samoin treeniohjelmat olivat hyviä, niihin ei oltu tungettu liikaa liikkeitä ja suurin osa liikkeistä oli itselle sopivia."shape with nana verkkovalmennus nana heikkilä

"Nanan treenit on taattua laatua jälleen. Selkeät ja hyvät ohjeet, monipuolinen setti; jolla myös tuloksia sai aikaiseksi. Myös motivaatio pysyi yllä, koska treenit oli erilaisia myös treenit sai hyvin jaettua viikolle eikä tullut liian pitkiä taukoja."


"Kokonaisuus oli ihan huikea ja tuloksia tuli. Nyt ehkä vähän haluaa jopa hifistellä ja alkaa viilaamaan vielä vähän. Tämä setti myös motivoi uusiin haasteisiin, kun kehittyy pääsee aina uudelle levelille ja uskaltaa ottaa uusia haasteista."


"Saliohjelma on erilainen kuin mitä ennen olen tehnyt, ihanaa vaihtelua. Tehokas ohjelma."


"Pakko hehkuttaa kuinka huikeita treenejä Nana on meille keksinyt! Voimaviikot varsinkin oli ihan SUPER! Rautaa nousi ja treeni kulki. Millään en olisi malttanut siirtyä viimeisen kolmanneksen treeneihin, kun kehitystä tuli kohisten sarjapainoissa. Penkkienkkakin tuli tehtyä!"


"Shapen myötä on kasvanut myös itseluottamus kovempaan treeniin. Ja nyt uskallan lähteä tavoittelemaan ja toteuttaa haavetta, jota olen pyöritellyt päässä jo muutaman vuoden, mutta en ole riittävästi uskonut itseeni. Pienin askelin edetään tässäkin ja katsotaan mihin päästään."


"Sain uusia liikkeitä ja ideoita treeneihin javoimatasot kasvoivat. Tein myös kuminauhalla onnistuneet leuanvedot."


"Uskaltauduin laitteiden sijaan treenaamaan enemmän vapailla painoilla ja aloin nauttimaan siitä! Lihaksia tuli myös näkyviin enemmän ja energiatasot on parantunut, vaikka syksyn ja talven pimeys ovat saapuneet."


"Todella monipuoliset ja hyvin syklitetyt treenit, joilla sai tuloksia aikaan!"

"Tosi hyvä rakenne ja selkeä. Ei kulu liikaa aikaa tehtävien ohjeistusten lukemiseen eli on helposti toteutettavissa myös pienten lasten äidille, kun aikaa ei ole liikaa."


"Opin juoksemaan: rytmittämään juoksua, tekemään alkulämmittelyn, seuraamaan

ready juoksuvalmennus verkossa 5 km juoksu

sykealueita ja hengitystasoa ja kuntoni kasvoi. Pääsin jopa nostamaan asettamaani lopputavoitetta, koska suoritin alkuperäisen jo kaksi viikkoa ennen juoksuvalmennuksen päättymistä. Olen aikaisemmin pitänyt juoksemista tylsänä harrastuksena, mutta valmennuksen myötä löysin paljon uusia mielenkiintoisia näkökulmia juoksemiseen."


"Opin valmennuksen avulla juoksemaan paremmalla tekniikalla ja oikealla sykealueella peruskuntoa hurjasti kasvattaen. Ei loukkaantumisia, eikä remppoja! Painoa tippui yhteensä 10 kiloa, mutta se tuntuu jopa sivuseikalta, tärkeintä on, että nyt juostessa oloni on mahtava, jaksan juosta kevyesti 5 kilometriä ja enemmänkin. Pitää ihan toppuutella itseään! Kiitos!"


"Intervalliharjoittelu on kivaa ja motivoivaa. Harjoitukset erilaisia."


"Sain valmennuksesta juoksuinnon ja pysyvän muutoksen. Haluan lähteä lenkille!"painonpudotus ilman liikuntaa verkkovalmennus henriikka pitkänen

"Parasta valmennuksessa oli armollisuuden oivaltaminen, joku vaan klikkas oikein ku aloitin ja sillä tiellä ollaan."


"Valmennuksessa on monipuoliset ruoka-aineet, joita yhdistellä


keskenään oman mielen mukaan!"


"Löysin armollisuuden itseäni kohtaan, löysin tasapainon ruokailulle, into liikuntaan nosti päätään sekä yleinen jaksaminen ja vireys kasvoi :) Voin paremmin kuin vuosiin."


"Parasta valmennuksessa on ollut ruokavalio, ehdottomasti! Tässä valmennuksessa ei pelätä hiilareita :)"

"Valmennus vahvistaa jo valmista tietämystäni aiheesta sekä saa minut herkemmin pohtimaan omia toimintatapojani ja reaktioita arjessa. Jos ajattelua synny ei juuri reagoidessa, niin viimeistään jälkikäteen. On mukava huomata, että minun on vielä mahdollista löytää takaisin entistä rauhallista melko neutraalisti reagoivaa ihmistä, nykyisen helpommin tulistuvan sijaan."


"Uutta tietoa tullut hirveästi ja omat silmät on auennut monellekkin asialle!"

stressi kuriin terhi immonen stressinhallinta valmennus

"Saanut uusia näkökulmia omiin stressaaviin aiheisiin ja löytänyt hengitys harjoituksista apuja helpottamaan stressiä."


"Hyviä tekstejä jotka ovat saaneet miettimään omaa ajattelutapaa stressistä ja elämästä ylipäätään."


"Mielenkiintoinen sisältö. Hyvä etenemistahti."


"Hyvin jäsennelty tieto stressistä ja kehon reaktioista."
miten laihtua 5 kiloa nopeasti verkkovalmennus terhi immonen

"Varsinkin aloittelevalle urheilijalle tämä on aika sopiva startti. Lisäksi keskittyy nimensä mukaisesti nimenomaan keskivartaloon mitä odotinkin."


"Olen oppinut pienentämään annoskokoja ja saamaan kiinni paremmasta ruokavaliosta."


"Sovellus on helppokäyttöinen ja kannustaa säännölliseen syömiseen, mikä itselle on haaste. Hyvät ruokaohjeet."


"Tarkat reseptit, helppo tehdä ruuat niiden mukaan. Lyhyet, tehokkaat treenit! Riisi, kana ja pesto on parasta! :)"


"Treenit ja ruokavalion monipuolisuus ylitti sen mitä odotin!"


"Ongelmani on ollut ruokavalio, ja tästä valmennuksesta sain todella paljon motivaatiota syödä siistimmin. Ohjelmassa oli todella kivoja reseptejä!"


"Tykkäsin kovasti monipuolisesta treenistä ja siitä, että Terhi antoi ostoslistan useamman päivän ruokia varten. Valmennus oli tehty tosi helpoksi toteuttaa. Tykkäsin myöskin "tehtävissä" olleista Terhin kirjoituksista ja tsemppauksista."


"Tykkäsin kauppalistoista mistä pystyi katsomaan minkälaisia ruoka-aineita olisi hyvä löytyä kaapista. Toisaalta olisin kaivannut jotain reseptejä mitä näistä ruuista olisi voinut tehdä, mutta onneksi netti on pullollaan kaikenlaisia ohjeita. Ruokavalio ei tuntunut liian "rajoittavalta" kun ei ollut tarkkoja grammamääriä minkä mukaan olisi pitänyt syödä."


"Viimeisellä viikolla vyötäröltä lähti pari senttiä, tästä se lähtee!"


"Sain kiinni kevyemmästä ruokavaliosta ja uusia ideoita treeneihin! Senttejä vyötäröltä lähti 8 ja painoa lähti 1,5kg!"


"Saavutin tavoitteeni eli painoa tippui 5kg ja vahvistin keskivartaloa."


"Paino putosi ja huomasin treenien vaikutuksen crossfit-treeneissä. Yllätyin, että näin pienessä ajassa saa tuloksia aikaan!"


"Painoa putosi jopa kolme kiloa, mikä on itselleni todella hyvä, sillä olen valmiiksi jo pieni kokoinen enkä ollut saanut sitä putoamaan kahteen vuoteen! Selvästi siis ohjelma teki tehtävänsä! Ruokavaliota tulen noudattamaan ohjelman päättymisenkin jälkeen."


Tutustu myös alla oleviin valmennuksiin kuvia klikkaamalla (Kestävä keho by Anna Oinonen, Twerkin alkeiskurssi by Tinze sekä Suurenmoiset Mimmit by Sanna Mehto)!

Kokemuksia SYKE-sovelluksesta


"Olen tyytyväinen Sykkeeseen, helppokäyttöinen ja selkeä. Plussaa on myös se, etteivät ohjelmat koskaan unohdu kotiin, koska puhelin on aina mukana. Edistymisen näkee helposti. Suosittelen."


"Tykkään todella kovasti. On suuresti apuna treenatessa, kun sovellusta voi käyttää treenatessa ja kello pyörii ja näkee järjestyksessä, mitä pitää tehdä. Huippu sovellus ja korvaa kaikki treenipäiväkirjat muutenkin."


"Helppoa kun treeniohjelmat ovat aina mukanasi puhelimessa eikä ohjelmia tarvitse kantaa printattuna mukana treenikassissa rypistymässä. Syke toimii myös treenipäiväkirjana, kun merkkaa painot ylös millä on treenannut."


"Oikein hyvä järjestelmä! Liikkeisiin on saatavilla videot ja ohjeet välittömästi. Lisäksi Syke on joustava: voi lisätä sarjoja ja muistiinpanoja ym. Selkeä ja helppokäyttöinen."


"Tykkään Syke-järjestelmästä, koska se kulkee puhelimessa mukana ja se on helppokäyttöinen. Plussaa myös siitä, että monista liikkeistä on hyvät mallikuvat ja pt voi lisäksi kirjoittaa lisäohjeita. Sykkeeseen saa omat sarjat ja painot kätevästi merkittyä, jolloin ei tarvitse miettiä, millä painoilla tuli viimeksi tehtyä."


"Erittäin hyvin toimiva systeemi, paperitulosteet mappiin ja aina ajantasainen treeiohjelma mukana salilla. Erityisplussat “taukokellolle”, mutu-tuntumalla kun sarjatauot jää usein liian lyhyiksi. Plussaa myös yhteydenpitosysteemistä."


"Helppkäyttöinen sovellus. Voi ennakkoon tutustua valmentajan tekemään uuteen ohjelmaan. Treeniohjelma helposti saatavilla esim. Salilla puhelimesta. Valmentaja näkee tekemäni suoritukset ja kommentit. Kaikki omat liikuntasuoritukset voi kirjata samaan järjestelmään, myös halutessaan arkiliikunnan."

"Tosi hyvä treeneissä. On paljon parempi, kun itse näkee kuvat ja videot ja myös PT näkee, että treenaan ja syön kuten kuuluu."

"On helppoa ja huoletonta mennä rääkille, kun tietää, että valmentaja on puhelimen päässä eikä tarvitse itse kuin keskittyä treeniin."


"Tosi loistava järjestelmä! Puhelin aina mukana ja siellä on aina treeni- ja ruokaohjeet kätevästi. Jyvät ja selkeät ohjeet liikkeistä ja on muutenkin helppokäyttöinen. Tuloksia on helppo seurata ja etenkin edistymistä. Ehdottomasti 10+."

"Kätevä ja helppo järjestelmä. Treeniohjeet aina mukana, eikä tarivtse papereita ja kynää kanniskella mukana. Helppo merkitä tulokset ja kommentit. Pidän myös ruokapäiväkirjasta, sillä helppo tsekata ja kontrolloida syömisiä ja että tulee syötyä riittävän usein." 

SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page