top of page

Personal trainerit Kuopio


Kaipaatko personal traineria Kuopion seudulta?


Ei huolta, myös Pohjois-Savosta löytyy

ammattilaisia!


Sykkeen valmentajahausta löydät useita erilaisia valmentajia, jotka ovat kirjanneet valmennuspaikkakunnakseen Kuopion. Pääset selaamaan kaikkia valmentajia TÄSTÄ.


Tässä muutama valmentaja esiteltynä.Sami Timonen | Personal trainer Kuopio


Valmentajana olen kannustava, huolellinen, iloinen, mutta myös vaativa. Minulle ensiarvoisen tärkeää on, että treenit tehdään hymyssä suin iloisella fiiliksellä, mutta tosissaan. Kun antaa treenissä kaikkensa, kukaan ei voi vaatia enempää ja silloin myös tulokset puhuvat puolestaan.  Myös itsensä haastaminen ja itsensä ylittäminen ovat minua valtavasti motivoivia asioita ja ne elementit näkyvät myös valmennuksessani.

Tutustu Samin profiiliin TÄSTÄMira Ollikainen | Personal trainer Kuopio, Siilinjärvi, Maaninka

Harrastan itse tavoitteellista kuntosaliharjoittelua ja treenaan tällä hetkellä bikini fitness kisoihin. Erityisosaamista kuntosaliharjoittelusta ja kehon muokkauksesta löytyy sekä koulutuksen että oman kokemuksen pohjalta.

Tutustu Miran profiiliin TÄSTÄOletko valmentaja? Näkyvyys Sykkeen valmentajahaussa sekä pienin lisenssivaihtoehtomme SYKE Ready on saatavilla niinkin edulliseen hintaan kuin 4,90€/kk (sis. alv.). Tutustu ja tilaa!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page