top of page

Ravintovalmennusta erikoisruokavalion omaaville


Vailla valmentajaa tai osaajaa?


Oletko kiinnostunut aloittamaan kasvisruokailun, mutta et tiedä kuinka se olisi järkevintä tehdä? Onko sinulla paljon allergioita ja syöminen on sen vuoksi haastavaa? Vai oletko vain kertakaikkiaan kyllästynyt siihen, kun et tiedä mikä ruokavalio olisi sinulle sopivin?


Sykkeen valmentajahausta löytyy kymmeniä erilaisia valmentajia ympäri Suomen, jotka ovat kirjanneet osaamisalueisiinsa erikoisruokavalioihin liittyvän ravintovalmentamisen. Pääset selaamaan kaikkia valmentajia TÄSTÄ.


Tässä muutama valmentaja esiteltynä.


Säde-Tuulia Sällylä | Erikoisruokavalio, ravintovalmennus Salo, Turku


Ruokavaliolla on iso rooli tavoitteisiin pääsyssä, liittyivätpä tavoitteesi painonpudotukseen tai vaikka lihasvoiman kasvattamiseen. Koska ruokailu on myös sosiaalinen tilanne, ravintovalmennuksessani et opi vain mittaamaan ruokia grammalleen ja kantamaan muovipurkkeja mukana. Haluan, että opit tekemään järkeviä valintoja myös ihan siellä arkielämässä. Ravintovalmennuksissa keskityn mielelläni mahdollisesti myös koko perheen ruokavalioon, usein kuitenkin perheet syövät yhdessä samaa ruokaa. Autan mielelläni myös nykyisiä ja tulevia kasvissyöjiä sekä vegaaneja!

Tutustu Säde-Tuulian profiiliin TÄSTÄ!Kati Raittinen | Erikoisruokavalio, ravintovalmennus Nousiainen, Mynämäki, Masku, Raisio


Luonto ja eläinten hyvinvointi on minulle tärkeää. Olen vegaani ja aktiivinen hyötyliikunnan harrastaja.

Tutustu Katin profiiliin TÄSTÄ!Miia Aitta-aho | Erikoisruokavalio, ravintovalmennus Jyväskylä


Koulutukseltani olen mm. personal trainer, ravintovalmentaja, Psyykkinen valmentaja sekä lähihoitaja. Ravintovalmennukset sekä Firstbeat mittaukset onnistuvat suomen rajojen sisäpuolella :). Personal trainer valmennukset teen henkilökohtaisesti näkien asiakkaan. Valmennuksissa otan huomioon tarkoin terveydelliset asiat, elämäntilanteen sekä asiakkaan kuntotason, jotta tavoitteeseen pääseminen on mahdollista. Valmennukset ovat näin ollen hyvin yksilöllisiä ja räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeita ajatellen.

Tutustu Miian profiiliin TÄSTÄ!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page