top of page

Suurenmoiset mimmit By Sanna Mehto

Päivitetty: 10. marrask. 2021Valmennus on ollut saatavilla myös aiemmin ja saanut arvosanaksi 8,6 (keskiarvo)


VALMENNUKSEN KUVAUS


Suurenmoiset mimmit by Sanna Mehto


Tämä verkkovalmennus sopii 90-150kg painoisille naisille, jotka haluavat pudottaa painoa ja tehdä elämäntapamuutoksen!


Haluatko olla energisempi arjessa, tuntea onnistumisen tunnetta, saavuttaa tavoitteita ja ennaltaehkäistä tulevia sairauksia?


Jos vastasit kyllä, Suurenmoiset mimmit -verkkovalmennus on juuri sinua varten!

Sanna Mehto on nimittäin rakentanut kattavan kahdeksan viikon kokonaisuuden, jossa käsitellään elämäntapamuutoksen aloittamista. Valmennuksessa edetään yksi muutos kerrallaan, jotta onnistumisprosentti muutokselle on suurempi. Muutokset sovitetaan omaan arkeen sopivaksi, jolloin löydetään se mielekäs tapa viedä projektia eteenpäin.


Sanna haluaa tuoda sinulle esille tavan syödä, missä ei ole mikään kiellettyä eikä tämän valmennuksen aikana nähdä nälkää! Sanna on valmentanut jo vuosien ajan elämäntapamuuttujia, painonpudottajia sekä hyvinvointia tavoittelevia henkilöitä. Jokaista on yhdistänyt yksi ja sama asia: Jokainen haluaa löytää kultaisen keskitien ja voida hyvin. Oman elämäntapamuutoksen sekä vuosien valmennusten pohjalta Sannalla on ymmärrystä asettua asiakkaan asemaan ja ajatella asioita useasta eri näkökulmasta.


Tähän valmennukseen et myöskään tarvitse kuntosalijäsenyyttä, tarvitset vain vähän aikaa juuri sinua itseäsi varten! Valmennuksen jälkeen osaat koostaa jo terveellisempiä kokonaisuuksia ja sinulla on hyvät avaimet jatkaa elämäntaparemonttia. Tämä valmennus ei ole oikotie onneen, vaan tässä valmennuksessa käsitellään aihealueita joita jokaisen elämäntaparemonttia tekevän pitäisi käsitellä ja oppia. Hyppää mukaan - tehdään yhdessä tästä mahdollista <3KYSYIMME AIEMMILTA OSALLISTUJILTA KOKEMUKSIA JA PALAUTTEITA SEN OSALTA MIHIN OVAT OLLEET TYYTYVÄISIÄ JA SAIMME MM. SEURAAVIA VASTAUKSIA:


"Ohjelma on selkeä ja siinä korostetaan elämäntapa muutosta, ei pelkästään laihduttamista. Sanna hyvä ja empaattinen vetäjä".
 • Paljon ajattelua ja joka päiväiset tehtävät hyviä. Pysyi kiinnostus koko ajan.

 • Ruokapäiväkirja!

 • Tämä oli ensimmäinen hyvin henkilökohtainen valmennus johon olen osallistunut. Sanna oli henkilökohtaisesti meihin kaikkiin yhteydessä ja tsemppasi, jos oli huonoja hetkiä!

 • Minulle sopii hyvin nettivalmennus! Voin tehdä tehtävät oman aikatauluni mukaisesti. Ohjelma on selkeä ja siinä korostetaan elämäntapa muutosta, ei pelkästään laihduttamista. Sanna hyvä ja empaattinen vetäjä. Facebook livet hyvä juttu.

 • Ihana valmentaja ehdottomasti

 • Valmentaja ihan mahtava!

 • Ensimmäinen valmennus, joka on enemmän matka itseen ja omiin valintoihin. Tämä on auttanut minua näkemään itseni taas omassa roolissani -ei vain äitinä/työntekijänä/vaimona/suorittajana

 • Tässä on hyvin kohdistettu yhdelle tietylle ryhmälle asiat, eikä tarvitse miettiä mistä painoluokasta, sukupuolesta, iästä jne. valitsen ruokalistasta omat ruokani. Parasta on myös se, että ryhmä on pienempi kuin mitä monet valmennukset yleensä on, ja siten valmentajakin voi paneutua paremmin jokaisen valmennettavan ongelmiin ja onnistumisiin. Valmentaja on tosi mukava, kannustava ja osaava.

 • Ruokavaliossa on vapautta löytää ne esim. ne kasvikset jotka itselle maistuvat. Ei mitään pitkiä listoja, mikä käy ja mikä ei.

 • Muutosten tekeminen hitaasti ja se että on myös painotettu sitä, että tässä tehdään kokonaisuudessaan elämäntapamuutosta.

 • Hyvät ruokavinkit

 • Pikku askelin eteenpäin. Joka päivä muistaa asian.

 • Joka päivä kontaktointia/tehtävää

 • Parasta päivittäiset tehtävät sekä livet

 • Ruokapäiväkirja ja treeniohjeet sekä livet

 • Ihana vetäjä Sanna, joka on oikea hyvinvointivalmentaja. Ruokaohjeet on selkeitä, ja niistä on helppo katsoa mitä kulloinkin tulee syödä. Sanna tsemppaa ja korostaa, että tämä on elämäntapamuutos, ei pelkkä 8 viikon laihdutuspätkä 👍

 • Jokapäiväiset tehtävät/videot ym

 • Facebook liven motivoiva vaikutus ja ihana valmentaja.


TUTUSTU VALMENNUKSEEN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ 

SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!留言


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page