top of page

SYKE Marketplace valmentajien esittelyt - PART 2

SYKE Marketplace toimii markkinapaikkana jo kymmenille osaaville valmentajille ja monipuolisille verkkovalmennuksille. Tässä blogitekstissä pääsemmekin tutustumaan paremmin jokaiseen Marketplace -valmentajaan, jolloin sinun on ehkä helpompi löytää juuri sinulle sopiva valmennus sekä valmentaja!


 


Sami-Petteri Asikainen


Sami-Petteri Asikainen on 30-vuotias nuorukainen Pohjois-Karjalasta. Hän työskentelee sairaanhoitajana terveysasemalla. Hän haluaa kehittää itseään jatkuvasti ja tulla työssään paremmaksi. Sairaanhoitajaopinnoissaan hän on syventynyt mielenterveys- ja päihdehoitotyöhön ja on myöskin opiskellut psyykkistä valmentamista. Lisäkoulutuksena Sami-Petterillä on Trainer4You:n hyvinvointivalmentajan ja kuntosalivalmentajan lisenssit takataskussaan.

Sami-Petteri on herkkä, lämminhenkinen ja aito. Omassa työssään sairaanhoitajana vuorovaikutustaidot ovat hänen ehdoton vahvuutensa ja hän käyttääkin samaa vahvuutta myös valmennuksessaan. Sami-Petteri kuuntelee ja ohjaa asiakasta. Hän uskaltaa tunnustaa, jos ei jotakin osaa ja on valmis etsimään vastauksia. Valmennuksen aihe on lähellä Sami-Petterin sydäntä ja samalla kun hän saa auttaa muita, hän kehittää myös itseään ihmisenä.

Tutustu positiivinen mieli valmennukseen TÄSTÄ

 


Jani Lehtilä

Jani Lehtilä on personal trainer, ravintoasiantuntija ja hyvinvointivalmentaja, joka on erikoistunut vuosien varrella kehonmuokkaamiseen. Jani on ammattitaitoinen, ymmärtäväinen, motivoiva, huumorintajuinen, ulospäinsuuntautunut ja ymmärtää, että elämässä on muutakin kuin treenaaminen ja ruokavalioiden noudattaminen. Juuri tämän takia ruokailuista täytyykin tehdä toimivia, mutta hyvän makuisia: "Paras ruokavalio on se mikä on maistuvin."

Jani valmentaa jokaista treenaajaa yksilönä ja menee aina asiakkaan tavoitteet vahvasti edellä. Rehellisyys on yksi Janin vahvoista piirteistä. Ei turhia lupauksia vaan realistisia aitoja tuloksia!

Jani on myös isä, joten hän ymmärtää kyllä mitä tarkoittaa ajan puute tai väsymys. Kaikkeen löydetään kyllä yhdessä ratkaisu, just stay positive!

Noin vuodesta 2010 asti kehonrakennusta ja voimailua harrastaneena Janille on kertynyt paljon omakohtaista kokemusta eri tavoista ja tekniikoista niin ravinto- kuin treenipuolellakin. Fysioline Academy of Finlandilta (FAF:lta) kouluttautuneena Jani valittiin heti valmistuttuaan satojen joukosta yhteen pohjoismaiden arvostetuimpaan liikunta- ja hyvinvointiketjuun, Elixiaan. Turussa Elixiassa Jani toimi yli 4 vuotta valmentajana ja ehtikin tuossa ajassa auttaa henkilökohtaisesti yli 100 ihmistä tasosta ja iästä riippumatta saavuttamaan tavoitteensa tai pääsemään ainakin loistavaan vauhtiin.

Voit tutustua Janiin esimerkiksi Instagramissa @bodytrainerjani

Tutustu Janin valmennuksiin:

 


Riina Laaksonen

Riina Laaksonen on äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer, ravintovalmentaja ja life coach. Riinan kiinnostus äitiysliikuntaan heräsi hänen saatuaan kaksi lasta hyvin pienellä ikäerolla ja sen seurauksena kärsittyään itse vatsalihasten erkaantumasta. Riina on kuntouttanut omaa kehoaan ja auttanut tuhansia muita naisia kuntoutumaan sekä treenaamaan turvallisesti ja syömään terveellisesti raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Liikunta-alalla Riina on toiminut jo lähes 20 vuotta.

Riinan koulutus:

 • Äitiysliikuntaan erikoistunut Personal Trainer

 • Ravintovalmentaja

 • Life Coach

Voit tutustua Riinaan esimerkiksi Instagramissa @nordicfitmamasuomi & @riinagabriela


Tutustu kuntouta keskivartalosi -valmennukseen TÄSTÄ

 


Janni Hussi


Janni Hussi on fitnessmalli ja liikunta-alan yrittäjä. Liikunta on ollut hänen intohimonsa jo lapsesta asti. Hyvinvointi on Jannille tärkeää ja hän pyrkiikin kannustamaan ihmisiä kokonaisvaltaiseen itsensä kehittämiseen pelkkien ulkoisten tavoitteiden sijaan.


Janni on terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja ja hänen positiivinen energiansa tarttuu! Hänen kykyään inspiroida ja motivoida liikkumisen ja terveellisten elämäntapojen pariin on kehuttu paljon.


Jannin verkkovalmennukset ovat saaneet kiitosta. Fresh Start with Janni, Journey with Janni 1 ja Journey with Janni 2 toteutettiin SYKE -valmennusalustalla, mutta tuolloin valmennukset kulkivat Fitness Factory Finland -brändin alla, joka yhdistyi elokuussa 2019 SYKE Triben kanssa! Erityisen onnistuneeksi Jannin valmennuksissa koettiin treeniohjelmat sekä Jannin positiivinen asenne ja kyky motivoida ihmisiä treenaamisen ja terveellisten elämäntapojen maailmaan.


Voit tutustua Janniin esimerkiksi Instagramissa @jannihussi


Tutustu Jannin valmennuksiin:

 


Aino Papinniemi

Aino Papinniemi on yrittäjä, valmentaja, taiteilija ja HELL WEEK:in kehittäjä. Hän on toiminut personal trainerina ja mielen valmentajana viimeiset viisi vuotta ja todennut, että monella on ajatus siitä, että oma aika, osaaminen, jaksaminen tai muut resurssit eivät riitä kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnista huolehtimiseen. Siksi Aino halusi kehittää jotain hyvin konkreettista, herättävää ja nopeaa, minkä avulla ihmiset ympäri Suomen saisivat lisättyä omaa itsetuntemusta kehon, mielen, ravinnon ja levon ympärillä. Näin syntyi HELL WEEK ja Aino on siitä erityisen ylpeä.

Valmentaminen on Ainolle kutsumusammatti. Hän on työssään innovatiivinen, kuunteleva ja samalla myös tekemään haastava ja vaativa. Aino pitää erityisesti siitä, että hänen asiakkaansa onnistuvat tehtävissään ja saavat onnistumisen tunteita työssä, ihmissuhteissa ja omassa hyvinvoinnissa. HELL WEEK kokonaisuutena kuvastaa hyvin Ainon valmennusfilosofiaa ja sitä, minkälainen hän on valmentajana.

Ainon koulutus ja taustat:

 • Oma yritys vuodesta 2015 (Aino Papinniemi TMI, nykyään Aatelma Oy)

 • Lisensöity personal trainer HEO 2015

 • Liikuntalääketieteen perusopinnot 2015

 • Terveystieteiden perusopinnot 2015

 • Spartan bodyweight coach 2015

 • Mind coach -certified trainer 2017

 • Digital wellbeing coach 2020

 • Mukana kehittämässä monia verkkovalmennuksia, kuten kansainvälistä Ursus -valmennusta, Tikiksen valmennuksia ja paljon muuta

 • Sisällöntuottajana kirjoittaen, videoiden ja muuten taiteillen vuodesta 2008 eri medioille

Tutustu HELL Week -valmennukseen TÄSTÄ

 


Caroliina Kinnarinen

Tässä valmennuksessa valmentajanasi toimii Caroliina Kinnarinen. Hän on aloittanut valmentamisen yleisurheilijoiden ja kuntoilijoiden parissa lähes 20 vuotta sitten. Valmentaminen on hänelle intohimo ja hän rakastaa työskennellä ihmisten parissa. Caroliina on valmentanut näiden vuosien aikana yli 1000 asiakasta henkilökohtaisesti pääsemään tavoitteisiinsa. Nykyään hän pyörittää fitnesstiimiä, tekee fitnessvalmennusta, järjestää kilpailuja, leirejä ja seminaareja sekä välillä myös pienryhmävalmennuksia. Vuonna 2019 Caroliina aloitti tuomaritoiminnan Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailuissa.


Caroliina on käynyt personal trainerin, fitnessvalmentajan ja ravintovalmentajan koulutukset sekä useita lyhyempiä koulutuksia ja kursseja mm. avoimessa yliopistossa (liikuntalääketieteet ja liikuntapsykologia). Hän on kilpaillut lapsesta asti ensin yleisurheilussa SM-tasolla juniorisarjoissa ja myöhemmin bikini fitnessissä usean vuoden ajan. Jälkimmäisessä Caroliina saavutti mm. SM-kultaa (2016), hopeaa (2014) ja pronssia (2017), MM- kilpailuissa 5. sijan (2016), sekä useita mitalisijoja muissa kansainvälisissä kilpailuissa. Hän todella tietää henkilökohtaisesti, kuinka päästään vaikeuksien kautta voittoon, ja on aina halunnut kannustaa asiakkaitaan suuriin tavoitteisiin lähtötilanteesta huolimatta!

Voit tutustua Caroliinaan esimerkiksi Instagramissa @caroliinakinnarinen

Tutustu Fitness basics -valmennukseen TÄSTÄ

 


Tino Jalonen & Kira Tiivola

Tino Jalonen on urheiluhieroja ja ryhmäliikuntaohjaaja. Hän eli pitkään ajatuksessa, että liikunta on pakkopullaa eikä nauttinut siitä lainkaan. Kun hän sai inspiraation aloittaa liikunnan, hän löysi oman tavan liikkua ja nautti siitä. Tuo innostus kasvoi ja Tino alkoi ohjata ryhmäliikuntaa ja opiskeli urheiluhierojaksi. Näitä kahta alaa yhdistämällä hän on saanut auttaa ihmisiä hyvinvoinnin parissa. Tinon mielestä on palkitsevaa pystyä tarjoamaan apua ihmisille ja auttaa heitä voimaan paremmin arjessa sekä nauttimaan elämästä. Verkkovalmennusten kautta hänellä on mielestään mahdollisuus auttaa useita ihmisiä, joiden luokse hän ei normaalisti pääsisi. Hän toivoo, että verkkovalmennukset ovat miellyttävä tapa hoitaa kehoa ja harjoitteet eivät edes tunnu pakkoliikunnalta. Nautinnollisia hetkiä harjoitusten parissa!

Kira Tiivola on auktorisoitu personal trainer, LCF life coach, Mindfulness-tunnetaitovalmentaja sekä terveysvalmentaja. Lisäksi hän on opiskellut ravintokonsultaatiota ja toimiikin painonhallintaohjaajana. Valmentajana Kira on helposti lähestyttävä ja hänen erityisosaamistaan on hahmottaa asiakkaan hyvinvointi kokonaisuutena. Vuosien kokemuksella yksilö- ja ryhmävalmennuksista sekä vankalla koulutuspohjallaan hän pyrkii löytämään ratkaisukeskeisen valmennuksen kautta sinulle asiakkaanani sinun voimavarasi ja elämäsi realiteetit huomioivan valmennuskokonaisuuden. Valmennuksissa asetamme kanssasi sinulle konkreettiset hyvinvointitavoitteet sekä luomme toimintasuunnitelman tukemaan tavoitteidesi toteutumista.

Tutustu Tinon ja Kiran valmennuksiin:

 


Ilkka Santahuhta

Ilkka Santahuhta on entinen jalkapalloammattilainen. Hän on pelannut reilu 300 ottelua Suomen korkeimmilla sarjatasoilla. Hän onkin paketoinut tähän valmennukseen kaiken tietämyksensä jalkapallon fyysisestä harjoittelusta yli 30 vuoden kokemuksella! Ilkka toimii fyysisenä valmentajana muun muassa Suomen Palloliiton ja UEFA:n huippuerotuomareille. Hän on myös suunnitellut ja toteuttanut fyysisen harjoittelun kokonaisuuksia junioripelaajille jo yli 13 vuoden ajan. Lisäksi Ilkka toimii myös useiden lupaavien junnufutareiden personal trainerina.

Entisenä ammattipelaajana Ilkka tietää, mitä huipulle pääseminen vaatii. Hänellä on todella iso intohimo jakaa parhaat vinkkinsä juuri sinulle, jotta pystyt saavuttamaan omat unelmasi jalkapalloilijana. Ilkan vahvuudet pelaajana olivat nopeus, liikkuvuus ja kehonhallinta. Yli 13 vuoden valmennuskokemus yhdistettynä hänen omaan peliuraansa takaa, että valmennus todella toimii!

Ilkan koulutus:

 • Liikunnanohjaaja

 • Personal trainer

 • NLP Practitioner

Tutustu nopeampi, vahvempi & ketterämpi -valmennukseen TÄSTÄ

 

Markus Kolinen

Markus Kolinen on auktorisoitu personal trainer ja sauvakävelyohjaaja, joka on toiminut laji- ja kuntovalmentajana yli 35 vuotta. Lisäksi hän on toiminut seura- ja yksilövalmentajana sulkapallossa useassa eri seurassa. Markuksen mukaan käsitys kuntoilusta voi usein olla metallinmakuinen, kivulias ja raskas. Kun edetään pienin askelin, päästään pitkälle, pitkään. Mukana seuraa parempi kunto ja mieli.


Markukselle on erityisen tärkeää auttaa heitä, joiden arki on etupäässä istumista ja aika muutenkin “kortilla”. Heillä kuntoliikunnan aloittaminen loppuu usein liian rankkaan starttiin ja opastuksen puutteeseen. Kokonaisvaltaisen muutoksen tekeminen ei tarvitse olla tuskaista ja monimutkaista. Ensin pitää löytää motivaatio tehdä päätös aloittamisesta. Valmentajasta on apua, kun tehdään realistinen suunnitelma liikunnan, levon ja ravinnon suhteesta ja aloitetaan harjoittelu ohjatusti. Ei ole kaikkitietävää valmentajaa eli Markus opettaakin vain mihin olen saanut koulutuksen ja soveltanut käytäntöön. Lisäksi hän yrittää myös pysyä nöyränä ja uteliaana, koska jokaiselle löytyy se sopiva tapa toimia ja voida paremmin.

Markuksen koulutus:

 • Auktorisoitu (APT) Personal Trainer & Ravintovalmentaja

 • Sauvakävelyohjaaja Nordic Walking

 • Maastohiihdon Opettaja AHORY

Tutustu sauvakävele tehokkaasti -valmennukseen TÄSTÄ

 


Mikko Klöf

Mikaelin Personal Trainer on Mikko Klöf ja hän on se tyyppi Mikaelin mielettämän kunnon kohentumisen takana. Mikko vastaa myös tämänkin valmennuksen harjoitusohjelmista.

Mikon treenifilosofiaan kuuluu mm. turvallisuus, monipuolisuus ja hauskuus (ainakin treenin jälkeen) ja nyt hän on luonut tähän verkkovalmennukseen harjoitusohjelmat, joiden avulla saat varmasti kuntosi kohoamaan kuudessa viikossa. Mikko on valmentanut Mikaelia reilu kolme vuotta ja se kunto mikä Mikaelilla tänä päivänä on, on huikea muutostarina heikosta ja heiveröisestä vahvaksi, kestäväksi ja ketteräksi juurikin Mikon avulla.

Mikko valmentajana auttaa ihmisiä mm. silloin, kun tavoitteena on lihasmassan lisääminen, parempi suorituskyky, painonpudotus, voiman ja nopeuden lisääminen sekä kehonhallinnan, liikkuvuuden, ketteryyden ja kestävyyden kehittäminen. Hän on todellinen ammattilainen Personal Trainingissa.

Tutustu Mikon ja Mikael Gabrielin valmennukseen TÄSTÄ

 


Monna Pursiainen & Johanna Tolppola


Vaikuttajamedia on uuden ajan mediatalo, joka on kouluttanut jo satoja somevaikuttajia, asiantuntijoita ja yrittäjiä somen ja henkilöbrändäämisen saloihin.

Vaikuttajamedian taustalla kouluttajina toimii ammattivaikuttaja ja markkinoinnin moniosaaja Monna Pursiainen sekä Johanna Tolppola, jolla on lähes kymmenen vuoden tausta kuluttajamarkkinoinnin ja brändien rakentamisen parissa.

Tutustu Monnaan Instagramissa @monnapursiainen ja Johannaan @johannatolppola

Tutustu valmentajan somepaja -valmennukseen TÄSTÄ

 

Päivi Pelkonen

Päivi Pelkonen on pääkaupunkiseudulla asuva 35-vuotias hyvinvointivalmentaja. Hän päätyi valmentajaksi oman urheilu-uransa innoittamana. Pienenä opittu aktiviinen elämäntapa on kasvattanut hänestä terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisen. Liikunta on antanut Päiville paljon – hän on kokenut niin onnistumisen kuin epäonnistumisen tunteita, iloa ja surua. Pitkäjänteinen työ, päämäärätietoinen ote ja nöyrä asenne ovat vieneet pitkälle ja auttaneet häntä ylittämään omat rajansa. Aktiivivuosinaan Päivi luisteli muodostelmaluistelujoukkue Marigold IceUnityssä maailman huipulla. Terveyden edistämisestä ja hyvinvointivalmennuksesta hän kiinnostui, koska halusi tietää lisää miten rakennetaan kestävä pohja kehitykselle.

Valmentajana Päivi on raudanluja ammattilainen, joka tuo mukanaan iloa, innostusta ja tuoretta näkökulmaa tekemiseen. Hänellä on loistava kyky tunnistaa asiakkaiden vahvuudet ja kehitystarpeet. Päivi pystyykin pilkkomaan haastavammankin kokonaistavoitteen ymmärrettäviin ja selkeisiin osiin.

Päivi on erikoistunut terveyttä edistävään urheilu- ja elämäntapavalmennukseen sekä työhyvinvointiin. Hän auttaa asiakkaitaan rakentamaan hyvinvointia terveyttä edistävälle, kestävälle pohjalle, juuri heidän tarpeisiinsa sopiviksi. Hän haluaa johtaa esimerkillä, näyttää millainen on liikunnallinen hyvinvointia edistävä elämäntapa ilman, että tarvitsee mennä liiallisuuksiin. Vankan koulutus ja kokemustaustan ansiosta Päivi pystyy haastavissakin tilanteissa auttamaan asiakkaittaan löytämään heille sopivan polun. Hän saa valtavasti onnistumisen kokemuksia työssään nähdessään asiakkaan oivalluksia ja oppimiskokemuksia.

Päivin koulutus:

 • Terveystieteiden maisteri 2020, Filosofian maisteri 2009, Jyväskylän yliopisto

 • Aikuisliikunnan ammattitutkinto 2011 FAF Personal Trainer 2011, Suomen urheiluopisto, Vierumäki

 • Digital Wellbeing Coach, Syke Tribe 2019

 • RYT 200 Joogaohjaaja-koulutus

 • Liikunnan kiistakapulat – kuumimmat kysymykset ja aiheet liikunnan saralla (ESLU 2015)

 • Juoksun ABC-ohjaajakoulutus (ESLU 2015)

 • Fascia ja selkä-koulutus (ESLU 2015)

 • Syö mitä mielesi tekee – painonhallinnan psykologialla kohti pysyviä muutoksia (Helsingin Seudun Kesäyliopisto 2014)

 • Kuntonyrkkeily terveysliikuntana (ESLU – Suomen Nyrkkeilyliitto 2014)

 • Vesijumppa-ohjaajakoulutus (Varalan Urheiluopisto – Suomen Uimaliitto 2014)

 • "Functionality" – toiminnallisen kehonpainoharjoittelun workshop

 • Seniori voimaa (FAF 2013)

 • IKSA Kahvakuulakoulutus Level 1 ja 2 (2012)

 • Barefoot running – luonnollisen juoksun ja liikkumisen tekniikkaleiri (2012)

 • Trainer Lab: Ravintolisät –jatkokoulutus (2012)

Voit tutustua Päiviin esimerkiksi Instagramissa @ptpaivi

Tutustu Pienet askeleet -valmennukseen TÄSTÄ


 Rosanna Kulju

Meillä SYKE Tribella on ollut ilo työskennellä yhdessä Rosannan kanssa! Tämä menestynyt supernainen on tehnyt kaikkea mahdollista. Hänet tunnetaan mm. instagram -vaikuttajana ja monelle hän on tuttu myös podcastien puolelta, joita hän on tehnyt menestyksekkäästi jo vuodesta 2018 asti. Näiden lisäksi Rosanna on myös menestynyt yrittäjä, joka pyörittää mm. henkilöstövuokrausta, hosting- ja tapahtumapalveluita tuottavaa RK Promotions -yhtiötä, johtaa ja tuottaa tunnetut Miss Helsinki- kilpailut, sekä vastaa Clean-juomien Suomen markkinoinnista. Todellinen moniosaaja ja valloittava persoona!

Tutustu Meidän vuosi -valmennukseen TÄSTÄ

 


Sara Toivonen

Sara Toivonen on korkeakoulutettu liikunta-alan yrittäjä, joka toimii päivittäin hyvinvoinnin ja urheiluvalmennuksen parissa omassa työssään. Sara pyrkii yhdessä valmennettaviensa kanssa löytämään oikeat työkalut tavoitteiden saavuttamiseksi sekä avaimet haasteiden voittamiseksi. Sara pyrkii kouluttautumaan monipuolisesti ja omaakin vahvan koulutustaustan. Lisäksi hänellä on laajasti ohjauskokemusta erilaisten liikkujien valmentamisesta. Tyypillisimmin Saran valmennettavalla on treenikokemusta jo ennestään ja valmennuksessa Saralla onkin ollut mm. yleisurheilijoita, kuntosaliharrastajia, lentopalloilijoita, jalkapalloilijoita, crossfit-harrastajia, juoksijoita, voimistelijoita, ratsastajia sekä monipuolisesti harrastavia kuntoilijoita.

Omalta urheilutaustaltaan Sara on yleisurheilun moniottelija, mutta nykyään harjoittelu tapahtuu crossfitin parissa. Vaikka hän itse nauttiikin lajin haasteista sekä raskaasta treenistä, on Saralle tärkeää, että liikunta on turvallista. Saran valmennettavina on usein treenaajia, joilla on harjoittelussa haasteita tuki- ja liikuntalimistön rasitustilojen, vammojen tai kiputilojen vuoksi. Tästä syystä hänellä onkin paljon ammattitaitoa liittyen siihen, miten harjoittelusta saadaan mahdollisimman monipuolista ja kokonaisvaltaista. Harjoittelua ohjaavat tavoitteet, mutta miten tavoitteiden käy, kun harjoittelua ei pystytäkään toteuttamaan suunnitellusti vamman tai loukkaantumisen vuoksi?

Vahvuuksia valmennuksessa Saralle ovat erityisesti voima- ja liikkuvuusharjoittelu sekä fysiikkavalmennus ylipäätään. Saran valmennuksessa yhdistyy tutkimustieto sekä käytännön kokemus huomioiden valmennettavan tausta ja tavoitteet. Sara on työlleen omistautunut valmentaja, joka pitää huolta kuitenkin myös omasta hyvinvoinnistaan. Tasapainon löytäminen nykypäivän arjen haasteiden keskellä on haastavaa, mutta yhdessä ammattilaisen kanssa siinä voi onnistua.

Saran koulutus:

 • Liikuntatieteiden Maisteri (pääaineena valmennus- ja testausoppi)

 • Fysioterapeutti (AMK)

 • Lisensoitu Personal Trainer (Trainer4You)

 • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)

 • Valmentajatutkinto (Suomen Urheiluliitto ry)

 • Toiminnallisen harjoittelun ohjaaja (Spartan Gear)

Voit tutustua Saraan Instagramissa @ssaramaaria


Tutustu Saran Advantage -valmennukseen TÄSTÄ

 

Toivottavasti sait kattavan tietopaketin meidän mahtavista Marketplace -valmentajista ja kenties jopa löysit itsellesi sopivan valmennuksen! Tutustu Marketplace valmennusten laajaan kattaukseen ja valitse itsellesi sopivin verkkovalmennus TÄSTÄ!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page