SYKE Marketplace valmentajien esittelyt - PART 2

SYKE Marketplace toimii markkinapaikkana jo kymmenille osaaville valmentajille ja monipuolisille verkkovalmennuksille. Tässä blogitekstissä pääsemmekin tutustumaan paremmin jokaiseen Marketplace -valmentajaan, jolloin sinun on ehkä helpompi löytää juuri sinulle sopiva valmennus sekä valmentaja!


 


Sami-Petteri Asikainen


Sami-Petteri Asikainen on 30-vuotias nuorukainen Pohjois-Karjalasta. Hän työskentelee sairaanhoitajana terveysasemalla. Hän haluaa kehittää itseään jatkuvasti ja tulla työssään paremmaksi. Sairaanhoitajaopinnoissaan hän on syventynyt mielenterveys- ja päihdehoitotyöhön ja on myöskin opiskellut psyykkistä valmentamista. Lisäkoulutuksena Sami-Petterillä on Trainer4You:n hyvinvointivalmentajan ja kuntosalivalmentajan lisenssit takataskussaan.

Sami-Petteri on herkkä, lämminhenkinen ja aito. Omassa työssään sairaanhoitajana vuorovaikutustaidot ovat hänen ehdoton vahvuutensa ja hän käyttääkin samaa vahvuutta myös valmennuksessaan. Sami-Petteri kuuntelee ja ohjaa asiakasta. Hän uskaltaa tunnustaa, jos ei jotakin osaa ja on valmis etsimään vastauksia. Valmennuksen aihe on lähellä Sami-Petterin sydäntä ja samalla kun hän saa auttaa muita, hän kehittää myös itseään ihmisenä.

Tutustu positiivinen mieli valmennukseen TÄSTÄ

 


Jani Lehtilä

Jani Lehtilä on personal trainer, ravintoasiantuntija ja hyvinvointivalmentaja, joka on erikoistunut vuosien varrella kehonmuokkaamiseen. Jani on ammattitaitoinen, ymmärtäväinen, motivoiva, huumorintajuinen, ulospäinsuuntautunut ja ymmärtää, että elämässä on muutakin kuin treenaaminen ja ruokavalioiden noudattaminen. Juuri tämän takia ruokailuista täytyykin tehdä toimivia, mutta hyvän makuisia: "Paras ruokavalio on se mikä on maistuvin."

Jani valmentaa jokaista treenaajaa yksilönä ja menee aina asiakkaan tavoitteet vahvasti edellä. Rehellisyys on yksi Janin vahvoista piirteistä. Ei turhia lupauksia vaan realistisia aitoja tuloksia!

Jani on myös isä, joten hän ymmärtää kyllä mitä tarkoittaa ajan puute tai väsymys. Kaikkeen löydetään kyllä yhdessä ratkaisu, just stay positive!

Noin vuodesta 2010 asti kehonrakennusta ja voimailua harrastaneena Janille on kertynyt paljon omakohtaista kokemusta eri tavoista ja tekniikoista niin ravinto- kuin treenipuolellakin. Fysioline Academy of Finlandilta (FAF:lta) kouluttautuneena Jani valittiin heti valmistuttuaan satojen joukosta yhteen pohjoismaiden arvostetuimpaan liikunta- ja hyvinvointiketjuun, Elixiaan. Turussa Elixiassa Jani toimi yli 4 vuotta valmentajana ja ehtikin tuossa ajassa auttaa henkilökohtaisesti yli 100 ihmistä tasosta ja iästä riippumatta saavuttamaan tavoitteensa tai pääsemään ainakin loistavaan vauhtiin.

Voit tutustua Janiin esimerkiksi Instagramissa @bodytrainerjani

Tutustu Janin valmennuksiin:

Next level body - naiset

Next level body - miehet

 


Riina Laaksonen

Riina Laaksonen on äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer, ravintovalmentaja ja life coach. Riinan kiinnostus äitiysliikuntaan heräsi hänen saatuaan kaksi lasta hyvin pienellä ikäerolla ja sen seurauksena kärsittyään itse vatsalihasten erkaantumasta. Riina on kuntouttanut omaa kehoaan ja auttanut tuhansia muita naisia kuntoutumaan sekä treenaamaan turvallisesti ja syömään terveellisesti raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Liikunta-alalla Riina on toiminut jo lähes 20 vuotta.

Riinan koulutus:

  • Äitiysliikuntaan erikoistunut Personal Trainer

  • Ravintovalmentaja

  • Life Coach

Voit tutustua Riinaan esimerkiksi Instagramissa @nordicfitmamasuomi & @riinagabriela


Tutustu kuntouta keskivartalosi -valmennukseen TÄSTÄ

 


Janni Hussi


Janni Hussi on fitnessmalli ja liikunta-alan yrittäjä. Liikunta on ollut hänen intohimonsa jo lapsesta asti. Hyvinvointi on Jannille tärkeää ja hän pyrkiikin kannustamaan ihmisiä kokonaisvaltaiseen itsensä kehittämiseen pelkkien ulkoisten tavoitteiden sijaan.


Janni on terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja ja hänen positiivinen energiansa tarttuu! Hänen kykyään inspiroida ja motivoida liikkumisen ja terveellisten elämäntapojen pariin on kehuttu paljon.


Jannin verkkovalmennukset ovat saaneet kiitosta. Fresh Start with Janni, Journey with Janni 1 ja Journey with Janni 2 toteutettiin SYKE -valmennusalustalla, mutta tuolloin valmennukset kulkivat Fitness Factory Finland -brändin alla, joka yhdistyi elokuussa 2019 SYKE Triben kanssa! Erityisen onnistuneeksi Jannin valmennuksissa koettiin treeniohjelmat sekä Jannin positiivinen asenne ja kyky motivoida ihmisiä treenaamisen ja terveellisten elämäntapojen maailmaan.


Voit tutustua Janniin esimerkiksi Instagramissa @jannihussi


Tutustu Jannin valmennuksiin:

Bodyweight

Journey - 1

Journey -2

 


Aino Papinniemi

Aino Papinniemi on yrittäjä, valmentaja, taiteilija ja HELL WEEK:in kehittäjä. Hän on toiminut personal trainerina ja mielen valmentajana viimeiset viisi vuotta ja todennut, että monella on ajatus siitä, että oma aika, osaaminen, jaksaminen tai muut resurssit eivät riitä kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnista huolehtimiseen. Siksi Aino halusi kehittää jotain hyvin konkreettista, herättävää ja nopeaa, minkä avulla ihmiset ympäri Suomen saisivat lisättyä omaa itsetuntemusta kehon, mielen, ravinnon ja levon ympärillä. Näin syntyi HEL