top of page

SYKE Tribe ja Edenred yhteistyöhön

Päivitetty: 1. marrask. 2021

Halusimme tuoda Edenredin Virike-etuja käyttäville lisää tietoisuutta myös digitaalisista vaihtoehdoista. Näin pääset hyödyntämään Virike-etujasi sekä parantamaan hyvinvointiasi ajasta ja paikasta riippumatta!


Haaveiletko hyvinvointitavoitteiden saavuttamisesta tai elämäntapamuutoksesta?

Mietitkö, miten lähteä liikkeelle ja miten estää epäonnistuminen?Elämää, kuntoa tai kehoa ei muokata toivomalla!Kun lähdemme tavoittelemaan muutosta, meiltä pitää löytyä sisäinen motivaatio muutokseen. Tämä tarkoittaa ymmärrystä nykytilanteesta ja siitä, missä tilanteessa emme enää halua olla. Lisäksi on tärkeää ymmärtää, mistä tilanteesta haluaa pois. Yhdelle se voi tarkoittaa liikunnan aloittamista, toiselle kivuista eroon pääsyä, kolmannelle voimatasojen kasvua ja käynnissä olevan tasannevaiheen ylittämistä.


Kuitenkaan pelkkä ulkoinen motiivi ei riitä muutoksen aloittamiseen. Ulkoisiksi motiiveiksi voidaan luokitella usein ”isi”-muotoisina koettavat ajatukset, kuten paineet harrastaa liikuntaa, olla hyvässä kunnossa ja syödä terveellisesti. Näitä ovat nimenomaan ne kuuluisat ”Pitäisi sitä, pitäisi tätä” -lauseet, joita me ihmiset usein mielessämme pyörittelemme.


Yhteiskunta haluaa sinun voivan hyvin, mikä ei kuitenkaan tarkoita että juuri sinun sisäinen motivaatiosi olisi vielä riittävällä tasolla muutoksen onnistumiseen. Meidän tulee löytää sisäinen palo lähteä tekemään jotain itsemme vuoksi. Tätä voi ruokkia erilaisin keinoin: yksinkertainen esimerkki on kirjoittaa paperille asioita, joihin et ole omassa hyvinvoinnissasi tällä hetkellä tyytyväinen. Kirjoita sen jälkeen ylös asiat, jotka haluaisit aidosti saavuttaa.


mm. Näin meidän Terhi kirjoitti Edenredin vieraskynä-blogissa ja pääset lukemaan koko blogikirjoituksen TÄÄLTÄ!"Jotta meidän olisi helpompi onnistua muutoksessa, voi olla järkevää asettaa tavoitteita esimerkiksi neljän viikon päähän tai vaikkapa 12 viikon päähän – ei vuoden päähän tai viiden vuoden päähän. Toki isojakin unelmia saa olla, mutta sitoutumisen kannalta on usein järkevämpää lähteä etenemään pieni askel kerrallaan." Terhi Immonen neuvoo.

 

ALENNUS EDENREDIN ASIAKKAILLE -15%
Yhteistyön myötä olemme luoneet kampanjan, jolla saat valituista valmennuksista -15% alennuksen!


Tutustu valmennuksiin www.syketribe.fi/edenred
Lisätietojen antajat:

Terhi Immonen

Toimitusjohtaja / SYKE Tribe

0442522642

 
SYKE Tribe on mobiiliverkkovalmentamiseen erikoistunut valmennusalusta ja kauppapaikka, joka etsii jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tapoja liikuttaa ihmisiä. SYKE Triben omissa valmennusfilosofioissa motivoiminen ja inspiroituminen ovat keskeisessä roolissa.

Comentarios


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page