top of page

SYKE Tribe ja SINGA yhteistyöhön

SYKE Tribe & Singa yhteistyössä tarjoavat sinulle 2kk ilmaista karaokelaulamista kotona!


Singa alekoodi 2kk ilmainen maksuton kokeilu SYKE Tribe

Lunasta etusi painamalla TÄSTÄ!


Singa on Suomen suurin yli 80 000 kotimaisen ja kansainvälisen biisin laulukirjasto aina mukana tietokoneella, mobiilissa ja äly-TV:ssä.


SYKE Marketplacen tarjonta on laajentunut pitkin vuotta 2021 hyvinvointivalmennuksista myös business & lifestyle -valmennuksiin.

Opi laulamaan - löydä oma soundisi by Anne Vihelä olikin ensimmäinen erityisesti lauluun keskittyvä valmennuksemme ja näin halusimme tukea laulusta innostuneita asiakkaitamme myös siihen sopivalla ja tunnetulla karaokealustalla.


Singaa soolona tai järjestä karaokebileet kavereiden kanssa!


Laula kaikki lempibiisisi.

Yli 80 000 korkealaatuisen kappaleen kirjastosta riittää loputtomiin laulettavaa ja satojen laululistojen avulla löydät sopivan biisin joka tilanteeseen.


Helppo ja mukava laulukokemus kaikentasoisille laulajille.

Olet sitten kokenut laulukonkari tai aloittelija, niin laulaminen onnistuu yhtä helposti. Voit säätää sävelkorkeuden äänellesi sopivaksi ja valita mukaan apulaulun.


Nouse lavalle laulamaan Singan yli 400 laulupaikassa ympäri Suomen.

Jos mieli halajaa esiintymään, niin etsi lähin laulupaikka, tarkista jonon pituus ja anna laulutoive suoraan mobiilisovelluksessa.


Aina kun laulattaa Singa on käytettävissäsi, sillä sovellus toimii mobiililaitteilla, nettiselaimessa ja televisiossasi.


Lunasta etusi painamalla TÄSTÄ!Lisätietojen antajat:

Terhi Immonen

Toimitusjohtaja / SYKE Tribe

0442522642

 
SYKE Tribe on mobiiliverkkovalmentamiseen erikoistunut valmennusalusta ja kauppapaikka, joka etsii jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tapoja liikuttaa ihmisiä. SYKE Triben omissa valmennusfilosofioissa motivoiminen ja inspiroituminen ovat keskeisessä roolissa.

Commenti


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page