top of page

Syke Tribe yhteistyöhön EasyFitin kanssa

Päivitetty: 8. elok. 2022

Syke Tribe on lanseerannut yhteistyön valtakunnallisen kuntosaliketju EasyFitin kanssa. Yhteistyön myötä myös EasyFit tarjoaa jatkossa huippuammattimaista osaamistaan myös verkkovalmennusten muodossa!


Syke Tribe X EasyFit valmennukset


Kiinteä ja vahva keho by Jerome


Haluatko kroppaasi kiinteyttä ja voimaa? Laitetaanko rasva tirisemään ilman ruokien punnitsemista ja mittailuja? Haluatko harjoitteluusi yksinkertaista ja tehokasta tekemistä? Sitä tarjoaa Kiinteä ja vahva keho -valmennus!


easy fit syke tribe verkkovalmennus laihdutus kuinka kiinteytyä


Kiinteä ja vahva keho by Jerome - valmennuksen avulla löydät treenaamisen ilon tehokkailla harjoituksilla, jotka voit suorittaa kuntosalilla ja kotona! Valmennuksessa on selkeä punainen lanka, jota kannattaa noudattaa aina alusta loppuun asti. Mikään asia ei ole liian vaikea, vaan tämä sopii jokaiselle, joka kaipaa yksinkertaisia ohjeita tekemiseen! Älä siis turhaan haahuile enää ja kiertele 15 laitetta läpi kuntosalilla ja punnitse riisiä kippoihin ja kuppeihin. Nautitaan yhdessä tästä matkasta valmennuksessa!


Toimiva ja terve keho by Iiro ja Tomi


Valmennuksessa tähdätään ryhdikkääseen ja hyvinvoivaan kehoon. Sisältää kuntosaliharjoittelun lisäksi peruskunnon kehittämistä ja liikkuvuuden parantamista.


toimiva keho liikkuvuus harjoittelu easyfit valmennukset hyvä kunto kunnon parantaminen


Iiron ja Tomin valmennuksen avulla lihaskuntosi, aerobinen kestävyys ja liikkuvuus kehittyy. Opit monipuolisia treeniliikkeitä ja kehität harjoittelusi seuraavalle tasolle. Tulosten salaisuus on selkeä ja nousujohteinen harjoittelu. Opit treenaamaan monipuolisesti kuntosalilla erilaisilla saliohjelmilla, parannat aerobista kuntoasi ja kehosi liikkuvuutta


Koska valmennus on erittäin asiantunteva ja tutkittuun tietoon perustuva, antaa se sinulle loistavan mahdollisuuden saavuttaa tavoitteesi ja parantaa elämäsi laatua!


Voit käydä lukemassa valmennuksista tarkemmin www.syketribe.fi/easyfit


Me Syke Tribellä olemme super innoissamme tästä yhteistyöstä ja emme malta odottaa, että EasyFitin huikeat valmentajat pääsevät verkkovalmentamisen pariin käyttäen Syke Triben ohjelmistoa!


________________________________________________________________________


SYKE Tribe valmentajille


SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.SYKE Tribe kuluttajille


SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!

Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page