top of page

Syke Tribe yhteistyöhön JHL:n kanssa

Syke Tribe lähtee vuoden mittaiseen yhteistyöhön JHL:n kanssa tammikuusta 2022 alkaen!


Yhteistyön tavoitteena on edistää JHL:n jäsenien terveyttä ja jaksamista tarjoamalla sekä jäsenille että opiskelijoille monipuolisesti maksuttomia hyvinvointiin liittyviä valmennuksia Syke Triben valmennustyökalujen avulla, kuten suositun Syke Tribe - sovelluksen. Julkisten- ja hyvinvointialojen liiton jäsenet tekevät yhteiskuntamme eteen päivittäin tärkeää työtä ja haluamme tukea heidän jaksamistaan niin hyvin kuin suinkin voimme.
"Me Syke Tribellä uskomme, että ihminen syvimmiltään tietää itse parhaiten mitä hän tarvitsee. Täten emme halua tarjota kaikille samaa, vaan me uskomme, että valmennuksia voi olla aivan yhtä monta kuin on yksilöitäkin. Toisaalta on myös hyvä tiedostaa, että yleensä löytyy joku, joka kamppailee samanlaisten haasteiden kanssa."

Helppoja minivalmennuksia hyvinvointiin

Tuottamamme minivalmennukset JHL jäsenille ovat lyhyitä ja helppoja. Sellaisia, mihin jäsenien on helppo sitoutua! Kaksi viikkoa on lyhyt aika, mutta siinä voi tulla suuria oivalluksia ja herätä uudenlaista kipinää! Valittavissa on myös kaksi pidempää kokonaisvaltaisempaa valmennusta, joista toinen keskittyy rasvanpolttoon ja painonpudottamiseen ja toisen avulla henkilö pääsee tutustumaan vegeruoan maailmaan.
Olemme innoissamme, että voimme yhteistyön kautta olla mukana energisoimassa JHL:n jäsenten elämää arjessa sekä työssä!


SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!
Bình luận


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page