top of page

Twerk ABC Tinze Gaala 1.4.2022 kokemuksia

Päivitetty: 30. toukok. 2022

Twerk ABC on valmennus, jossa taustalla tai lähtökohdilla ei ole merkitystä. Jokainen tekee ja oppii omaan tahtiinsa. Tinzen opeilla kuitenkin jokainen oppii twerkkaamaan! Twerkkaus on hauska, rento, itsetuntoa ja kuntoa kohottava liikuntamuoto!


Helmikuussa 2022 lanseeratun Twerkin alkeisintensiivikurssin kakkoslähtö huipentui kurssilaisten yhteisölliseen gaalailtaan perjantaina 1.4.2022. Tapahtumassa tanssittiin, herkuteltiin, naurettiin ja nautittiin toistemme seurasta."Päätöstapahtuma oli aivan huippu, heti alusta lähtien ihanan kannustava yhteishenki ja tunsi itsensä tervetulleeksi, vaikka ei tuntenut ketään. Hyvin sai myös vastauksia mieltä vaivanneisiin kysymyksiin, ja oli moninkerroin hauskempaa tanssia yhdessä kuin yksin kotona. Päätösgaala oli mahtava huipennus koko kurssille."


"Se päätösgaala oli ikimuistoinen kokemus, heti ensi hetkestä lähtien tosi hyvä olla ja ihanaa, kun päästiin yhdessä tanssimaan. Vaikka pidinkin verkkokurssista, niin se päätösgaala oli kyllä parasta koko kurssissa ja kannusti jatkamaan twerkin parissa. Ja samaa mieltä kuin edellisessä palautteessa, tuli tosi itsevarma olo ja hyvä olla omassa kehossa ja se sama on jatkunut siitä lähtien!"


"Koko kurssi kiteytyi minusta juurikin tuohon päätös tapahtumaan! Sai oppi ja matkata yhdessä mahtavien ihmisten kanssa. Ja pohtia niitä onnistumisia ja haasteita. Muiden kanssa jaetut ajatukset pohjusti siihen että uskalsi otta askeleen ja mennä paikan päälle. Tapahtumassa oppi paljon lisää uutta ja se kannustava ilmapiiri nosti lisää itsevarmuutta. Mun mielestä varsinkin jos näiden asioiden kanssa kamppailee, päätös juhla auttoi näkemään että sitä pystyy paljon parempaan. Kuin itse ehkä tietää. Tinzen kannustavat puheet ja ajatukset myös saa ymmärtää enemmän ihmiskehosta. Jokainen on uniikki"
Kiitos kumppaneillemme tapahtuman mahdollistamisesta!


KUMPPANIT


Pyynikin Brewing company

Pyynikin Brewing Company on vuonna 2012 perustettu tamperelainen panimo, joka on kasvanut viime vuosina erittäin voimakkaasti. 2020 Financial Times valitsi Pyynikin nopeimmin kasvavaksi panimoyritykseksi Euroopassa.

Instagram @pyynikin


Estrella

Estrellan perunalastuja on valmistettu vuodesta 1957. Suomessa Estrellan tuotteita on ollut myynnissä vuodesta 1988 lähtien. Vuodesta 2014 alkaen Estrella on kuulunut Intersnack-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimpia suolaisten snacksien valmistajia. Suomessa myytävät Estrella-perunalastut valmistetaan Göteborgissa, Ruotsissa.

Instagram @estrellasuomi


Barebells

Barebells-välipalat ovat oikeaa herkkua kaikille, jotka kaipaavat terveellistä helpotusta makeanhimoon. Vuonna 2016 perustettu Barebells tarjoaa monta eri proteiinipitoista välipala- ja jälkiruokavaihtoehtoa –makuelämyksestä tinkimättä! Joten go ahead ja sorru herkkuhimoon!

Instagram @barebells.fin


Nocco

NOCCO on funktionaalinen virvoitusjuoma, jossa yhdistyvät hyvä maku, sokerittomuus sekä funktionaaliset raaka-aineet. Tuotteen taustalla on ruotsalainen yritys No Carbs Company, joka lanseerasi ensimmäisen tuotteensa joulukuussa 2014 Ruotsissa ja on sittemmin laajentanut toimintaansa 31 eri markkinoille.

Instagram @noccofinland


Candytown

"Kaupungin kivoin karkkikauppa"

Instagram @candytown_filmtown


Finnkino

Suomen ja Baltian maiden suurin elokuvaketju.

Instagram @finnkino_fi


Subway

Maailman tunnetuinta täytettyä leipää kutsutaan nimellä Subi® ja sen suosio perustuu raikkaisiin raaka-aineisiin, vastapaistettuun leipään sekä asiakkaan mielensä mukaan valitsemiin täytteisiin.

Instagram @subway.suomi


Ilmapallomestarit

"Toimitamme ekologiset mainosilmapallot omalla painatuksellasi pienistä tapahtumista koko maan kattaviin kampanjoihin.

Valikoimistamme löytyy tavallisten mainosilmapallojen lisäksi folio- ja jättimainospallot."

Instagram @ilmapallomestarit––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

SYKE Tribe valmentajille

SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.


SYKE Tribe kuluttajille

SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page