top of page

Yhteistyöprojekteja ja uuden luomista!

Päivitetty: 23. toukok. 2021

Korona on laittanut täälläkin vauhtia töppösiin! Uutta luodaan nopeaa vauhtia ja vanhojakin yhteistyöprojekteja herätellään uudestaan henkiin.


Tällä kertaa halusimme nostaa kolme yhteistyöprojektia esille!Varala Online

Tämä konsepti syntyi yhdessä yhteistyökumppanimme Varalan urheiluopiston kanssa. Lyhyesti idean taustalla on yhteistyön tehostaminen, Varalan sekä valmentajien tukeminen tämän jakson keskellä sekä erilaisten yritysten ja tahojen henkilöstön hyvinvoinnin kehittäminen etäpalveluiden avulla.


Tästä hankkeesta voit lukea lisää täältä:SYKE Challenge ja Tampereen Messut

Tämä projekti oli käynnistetty jo aikaisemmin, mutta sen julkaisu osui mielenkiintoiseen saumaan ajankohtaisuutensa puolesta. Tämän yhteistyön taustalla on luoda jotain uutta toimintaa messumaailmaan ja tarjota elämyksellisyyttä ja pelillistä kokemusta osaksi messukokemusta. Meille SYKE Triben puolesta taas loistava mahdollisuus esitellä uusia tapoja hyödyntää digitaalisuutta osana hyvinvointia ja elämyksellisiä kokemuksia.

SYKE Tribe ja Solidtango

Vaikka emme ole erikoistuneet striimaukseen, niin olemme päässeet kehittämään myös tätä puolta tiimin sisällä asiakkailla ilmenneiden tarpeiden myötä. Täten aloitimme myös yhteistyön striimausalusta Solidtangon kanssa ja olemme tuottaneet myös konsultointipalveluita tällä saralla. Ensimmäinen white labeling -palvelu synnytettiin Dame Clave -tanssistudiolle ja siihen voit tutustua täältä: https://dameclave.solidtango.com/Vaikka korona-aika on osoittautunut monelta osin haastavaksi ajaksi, niin olen positiivisesti yllättänyt miten paljon se on myös vienyt asioita eteenpäin näin digitaalisten palveluiden parissa työskentelevän silmin. On todella virkistävää nähdä kuinka puhumisesta on siirrytty tekemiseen, ihmiset ovat aktiivisia ja asioita tapahtuu nopeasti! Tuntuu jopa siltä että isojenkin yritysten kanssa on päästy kokeile ja testaa nopeasti -maailmaan eli tuotetaan ns. MVP-tuotteita (minimum valuable product). Suunnittelua vähemmän ja tekemistä enemmän - Tämä tapa on erityisesti minun makuuni näin nopeatempoisena ihmisinä! :)

Terhi Immonen

Toimitusjohtaja

SYKE TribeComments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page