top of page

Ajatuksia valmentamisesta: Mirka Helander


Tervehdys!


Olen Mirka Helander, Oulusta Espanjaan muuttanut työhyvinvointivalmentaja ja arjen inspiroija, jonka sydän sykkii ajanhallinnan kehittämiselle sekä istumisen vähentämiselle.


Rakastan sitä, että verkon välityksellä valmentaminen mahdollistaa ihmisten auttamisen mistä päin maailmaa tahansa! SYKE Triben avulla pystyn tarjoamaan palveluni suomalaisille asiakkaille, vaikka oma sijaintini tällä hetkellä onkin Espanjassa.


Koen, että valmennuskentän yksi haasteita on se, että emme vieläkään kykene ajattelemaan asiakkaan arkea täysin kokonaisvaltaisesti. Annamme asiakkaalle ohjeet ruokavalion ja kuntosaliohjelman suorittamiseen, mutta olemmeko varmistaneet, että asiakkaalla todella on "aikaa" siihen kaikkeen, mitä hänelle ohjeistamme? Jos asiakkaan arki on jo 105% täynnä töitä, harrastuksia, telkkarin katselua, kirjojen lukemista, lapsen harrastuksia, keittiöremonttia ja muistisairaista vanhemmista huolehtimista, mahtuuko tähän yhtälöön vielä uudet ohjeet noudatettavaksi?


Jotta oman ajanhallinnan ohjakset pysyvät omissa käsissä, tulee meidän opettaa asiakas luopumaan jostain ennen kuin jotain voi lisätä: jos arki on jo täysi, ei sinne mahdu enää mitään lisää. Jos lisäämme täyteläiseen arkeen vielä lisää täytettä, ohjaksien hallitsemisen tunne katoaa, autonomian tunne vähenee ja stressioireet heräävät yhä vahvempana eloon.


Meidän tulee olla tietoisia asiakkaan arjen kuormituksesta sekä siitä, miten hyvin asiakkaallamme on ohjakset omissa käsissään. Jos ohjakset ovat jonkun muun käsissä, meidän tulee ottaa valmennuksessamme huomioon asiakkaan itsetuntemuksen ja -johtamisen kehittämisen elementtejä.


Lue lisää ajatuksistani hyvinvointiskenestä, ajanhallinnasta sekä ulkosuomalaisuudesta some-kanavistani! Löydät mut Instagramista nimimerkillä @mirkahelander sekä LinkedInistä, Facebookista ja YouTubesta nimellä Mirka Helander <3

ความคิดเห็น


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page