top of page

Baby on board 1-3 - raskausajan verkkovalmennukset

Päivitetty: 28. jouluk. 2019Baby on board -verkkovalmennukset tukevat liikunnan ja treenaamisen jatkamista läpi raskauden, mikä tukee myös synnytykseen valmistautumista ja siitä palautumista.


Salla Rikkilän ja Jasmin Alin valmennukset sisältävät


  • Raskausaikaan suunnitellut treeniohjelmat kotiin ja salille (erilaiset kaikissa valmennuksissa)

  • Liikuntasuunnitelman

  • Kattavan ohjeistuksen lantionpohjalihasten harjoitteluun

  • Ohjeet raskauden aikauseen ravitsemukseen

  • Esimerkkiruokavalion vaihtoehtoineen

  • Reseptejä

  • Ohjeistuksia ja vinkkejä äidin ja vauvan hyvinvointiin

  • Vinkkejä raskauspahoinvointiin

  • Oman suljetun Facebook-ryhmän, jossa valmentajat vastaavat kysymyksiisiLiikunnan harrastaminen on todella hyödyllistä raskauden aikana. Erityisen tärkeää on pitää hyvää huolta kehon tukilihaksista, sillä kroppa joutuu uudenlaisen kuormituksen alle raskauden aikana. Tämän verkkovalmennuksen treenien avulla voidaan välttää ja ja samalla myös lievittää erilaisia mahdollisia raskauden aikaisia kiputiloja ja tukea myös hyvän toimintakyvyn säilymistä arjessa.


Valmennus tukee myös hyvien ruokavalintojen tekemistä arjessa - kuitenkin ilman, että syömisestä tarvitsee ottaa turhaa stressiä tai noudattaa pilkun tarkkaa ruokavaliota. Fiksulla ravitsemuksella voidaan tukea omaa jaksamista, vauvan kasvua ja kehitystä sekä mahdollisesti välttyä myös esimerkiksi raskausajan diabetekseltä. Kun ruokailun perusteet ovat kunnossa, voit myös välttyä ns. liikojen raskauskilojen kertymiseltä.


Treenit ovat simppeleitä, mutta sopivan tehokkaita. Treenien tehoa voi säätää oman kuntotason ja jaksamisen mukaan. Jokaisessa valmennuksessa on treenit sekä kotiin että salille ja treenejä voi myös sekoitella. Eli jos haluat treenata joinakin päivinä salilla ja joinakin kotona, se onnistuu kyllä! Valmennus sisältää ohjeet myös lantionpohjan treeneihin, hyvän ryhdin tukemiseen ja kehonhuoltoon.


Valmennuksessa saat myös paljon vinkkejä terveelliseen ravitsemukseen, esimerkiksi raskausaikaan sopivan ruokavalioesimerkin vaihtoehtoineen, paljon vinkkejä terveellisiin välipaloihin sekä myös koko perheelle sopivia reseptejä!
VALMENTAJIEN ESITTELY


Salla Rikkilä ja Jasmin Ali ovat äitiysliikuntaan kouluttautuneita pitkän linjan personal trainereita. He ovat suorittaneet Äitiysliikunta-akatemiassa äitiysliikunnan ohjaamisen peruskoulutuksen lisäksi myös vatsalihasten erkauma -peruskoulutuksen. Ja toki he ovat myös itse äitejä! Heillä molemmilla on kokemusta raskausajan harjoittelusta ja raskausajan jälkeisestä palautumisesta niin omakohtaisesti kuin myös opintojen ja valmennustyön kautta. He ymmärtävät hyvin sen, mitä haasteita raskausajan liikkumisessa voi olla ja miten niistä voi päästä myös eteenpäin. He ovat empaattisia ja kannustavia valmentajia ja tarjoavat tukea, tsemppausta sekä vertaistukea valmennuksen Facebook-ryhmässä sekä omissa somekanavissaan. He haluavat, että jokainen äiti voi nauttia raskausajasta ja liikunnasta omista lähtökohdistaan käsin, ilman ylimääräistä stressiä!


Sallan ja Jasminin tavoitteena on lisätä äitien ja perheiden hyvinvointia sekä innostaa äidit liikkumaan ja pitämään huolta myös omasta hyvinvoinnistaan - tämä on tärkeää jo raskausaikana! Heidän mielestään naisten tulee pitää yhtä sekä kannustaa ja tsempata toisiaan. Siksi he haluavat valmentaa ja tehdä töitä yhdessä: heillä on aina hauskaa yhdessä ja he toivottavat myös sinut, tulevan äidin, viihtymään heidän matkassaan!


Valitse sopiva verkkovalmennus raskausaikasi mukaan!


1. kolmannes BABY ON BOARD 1

2. kolmannes BABY ON BOARD 2

3. kolmannes BABY ON BOARD 3

Commentaires


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page