top of page

Vapauta virkeytesi -verkkovalmennus


Tiedätkö sen tunteen, kun väsyttää koko päivän, mutta nukkumaan mennessä uni ei tulekaan?


Mieti, jos heräisit innolla ja virkeänä jokaiseen päivään, ja et enää jatkuvasti stressaisi mieltä painavia asioita!


Nana Heikkilän Vapauta Virkeytesi -nettivalmennus sisältää

  • Energisoivia tehtäviä jokaiselle päivälle

  • 5 virkeyttä lisäävää joogavideota joogaan erikoistuneelta asiantuntijalta

  • Tietoa, miten nostaa omia energiatasoja ruokavalion avulla

  • Virtaa antavat kotijumppavideotInspiroivia ravintorikkaita reseptejä

  • Työkaluja ja harjoituksia stressinhallintaan

  • Työkalut parempaan uneen

  • Uni- ja fiilispäiväkirjan

  • Valmentajan kannustavan tsempin koko valmennuksen ajan suljetussa FB-ryhmässäTässä nettivalmennuksessa saat 21 päivän ajan energisoivia tehtäviä, joiden avulla lisäät vireyttä arkeesi!


Tehtävät sisältävät esimerkiksi kotijumppia, joogavideoita, herkullisia ja ravintorikkaita reseptejä sekä vinkkejä energiatasojen nostamiseen sekä parempiin yöuniin. Tämä nettivalmennus ei siis vaadi sinulta kurinalaista sali- tai ravinto-ohjelman noudattamista!


Elämänlaatusi paranee huomattavasti, kun huomaat olevansa energisempi, elinvoimaisempi ja virkeämpi työelämässä sekä vapaa-ajalla. Heräät virkeänä ja innokkaana uuteen päivään, jatkuvan väsymyksen ja ahdistuksen sijaan.

Tavoitteena on, että ymmärrät syyt jatkuvaan väsymykseen ja inspiroidut pitämään itsestäsi huolta myös jatkossa. Mahdollisesti tämä lyhyt nettivalmennus voi olla myös alkusysäys elämäntapamuutokselle, kun alat huomata energiatasojesi nousevan elämäntapojen parantamisen myötä!


Nyt on siis aika lopettaa jossittelu ja oman hyvinvoinnin laiminlyöminen sekä aloittaa omaan itseensä rakkaudella panostaminen! Tämä tarkoittaa itsensä rakastamista ja arvostamista niillä pienillä hyvillä päivittäisillä teoilla, jotka oikeasti ansaitset.


Otatko haasteen vastaan? Nyt on aika selättää kaamosväsymys sekä alkanut uupumus ja ylikuormitus ja löytää virkeä ja energinen olotila, joka on tällä hetkellä vain kaukainen haave!Kokemuksia


"Valmennus oli aivan ihana ja antoi juuri sen mitä lupasikin. Paljon rentouttavia vinkkejä joita saa omaan tahtiin toteuttaa. Ei tullut kertaakaan stressiä vaikka en kyennyt/jaksanut elämtilanteeni vuoksi kaikkea tehdä. Nyt kun valmennus loppui aloitan uuden kierroksen ja ehkä saan tehtyä tekemättömät harjoitukset. Iso kiitos tästä valmennuksesta!"


"Helppo käyttää, videot mahtavia ja tosi kiva, että materiaalit säilyy käytössä vielä 2kk valmennuksen päättymisen jälkeen."


"Parasta on ollut päivittäin julkaistavat pienet tehtävät, joiden avulla voi miettiä miten parantaisi omaa hyvinvointiaan."


"Stressivapaa valmennus, tehtäviä ja pohdittavaa tulee kyllä tasaiseen tahtiin, mutta suoritusajan ja järjestyksen voit oman arkesi mukaan päättää itse. Materiaalit kun ovat näkyvillä vielä valmennuksen päättymisen jälkeenkin. Paljon tekemistä tukevaa informaatiota ja vinkkejä :)"


Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page