top of page

FIT Anywhere by Aaro Huttunen -verkkovalmennus

Päivitetty: 28. jouluk. 2019Oletko etsinyt kokonaisvaltaista verkkovalmennusta, jossa olisi yhdistelty niin rasvanpolttoa, lihaskasvua kuin kehonhuoltoakin? Olet kuitenkin kiireinen eikä sinulla ole aikaa viettää montaa tuntia kuntosalilla? FIT Anywhere -verkkovalmennus sopii sinulle, jos haluat suorittaa tehokkaita ja haastavia treenejä lyhyessä ajassa - missä tahansa. 


Aaro Huttusen Fit Anywhere -verkkovalmennus on motivoiva, kattava ja informatiivinen paketti kiireisille ja ajastaan tarkoille ihmisille! Verkkovalmennuksen treenit voi suorittaa missä ja milloin vain eikä treenejä ole pituudellakaan pilattu. Tämän verkkovalmennuksen avulla kiinteydyt tehokkaiden, lyhytkestoisten treenien avulla ja samalla kehität monipuolisesti kuntoasi aerobisesta kestävyydestä liikkuvuuteen. 


Aaron verkkovalmennuksen aikana opit itsestäsi lisää niin fyysisesti kuin henkisestikin. Samalla kehität omaa itsetuntoasi ja saat onnistumisen kokemuksia. Valmennuksen tavoitteena on kehittää voimatasojasi, liikkuvuuttasi, kehonhallintaasi sekä kestävyysominaisuuksiasi. 


Aika ei ole enää este hyvinvoinnille. Lähde mukaan seikkailuun!Fit Anywhere -verkkovalmennus tarjoaa työkalut tehokkaiden sekä monipuolisten harjoitteiden toteuttamiseen – harjoitteleminen ja terveelliset, liikunnalliset tavat eivät enää koskaan jää ajasta tai paikasta kiinni!


Aina ei tarvitse lähteä kuluttamaan 60 minuuttia kuntosalille tai lenkkipolulle pitkän työpäivän jälkeen: usein 10 minuutin järkevästi toteutettu harjoitus kotioloissa tai ulkona riittää erinomaisesti pysyvien tuloksien saamiseen. 


Tässä verkkovalmennuksessa yhdistellään erilaisia harjoitusmetodeja keskenään - niin rasvanpolttoa, lihaskasvua kuin kehonhuoltoakin ajatellen. Mitään laitteita tai kuntosalikorttia ei harjoitusten toteuttamiseen tarvita. Voit seurata ja toteuttaa valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia missä tahansa: kotona, mökillä tai vaikka lomamatkalla hotellihuoneessa. SYKE Tribe mahdollistaa käyttöösi nykyaikaiset keinot ohjelmien, kehityksen sekä tuloksien seurantaan mobiilisovelluksen avulla. 


Fit Anywhere -verkkovalmennus on kokonaisvaltainen kokonaisuus, jonka aikana opit itsestäsi lisää sekä fyysisessä että henkisessä mielessä. Kehität muun muassa voimatasoja, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kestävyysominaisuuksia. Oppimalla lisää itsestäsi kehität samalla omaa itsetuntoasi ja saat entistä enemmän onnistumisen kokemuksia - ota siis askel kohti parempaa hyvinvointia Aaron kokonaisvaltaisen verkkovalmennuksen avulla!


Kun aikaa on vain rajallisesti eikä aina välttämättä ehdi (tai edes halua) ryhmäliikunnan tai kuntosaliharjoittelun pariin, tuloksia ja tavoitteita ajatellen oma kehonpaino riittää aivan varmasti. Lähde siis mukaan seikkailuun yhdessä Aaro Huttusen kanssa!


Valmennus lyhyesti:


  • 5 viikkoa kestävä verkkovalmennus, jossa matkataan yhdessä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

  • Valmennus käsittelee erilaisia harjoitusmetodeja, joita pystyy hyödyntämään missä ja milloin tahansa

  • Harjoitteet kestävät ajallisesti ainoastaan 10 – 20 minuuttia

  • 17 videota ja paljon kirjallista informaatiota

  • Kuntosalijäsenyyttä ei tarvita

  • Kehitetään mm. voimatasoja, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kestävyysominaisuuksia

  • Ohjatut harjoitteet sekä fyysisesti haastaviin harjoituksiin että palauttaviin kehonhuoltorutiineihin

  • Nousujohteiseksi suunniteltu seikkailu, joka haastaa jokaisen yksilöllisellä tasolla
Valmentaja valmennuksen takana: Aaro Huttunen


Aaro Huttunen tekee valmentajan työtä terveellisten elämäntapojen sekä paremman tulevaisuuden puolesta. Hän on liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, valmentaja ja sisällöntuottaja. Nuorena lähinnä roolipeleistä kiinnostunut Aaro löysi kuitenkin liikunnan ilon ja pelaaminen vaihtui puntilla käymiseen. Kuntosalille löytäminen olikin käännekohta Aaron elämässä eikä takaisin ole enää paluuta - hän oli ottanut askeleen parempaan suuntaan. 

Aaron vahvuuksia ovat monipuolinen osaaminen, yksilöllinen lähestymistapa sekä avoin ja ymmärtäväinen ote valmentamiseen. Hän haluaa olla joka päivä parempi versio itsestään ja nyt alan ammattilaisena jakaa kokemuksiaan ja tietotaitoaan myös muille.


Aaro Huttunen on malliesimerkki siitä, että positiivisuuden, ilon ja päättäväisyyden kautta voi päästä pitkälle. Hänelle on tärkeää ottaa huomioon valmennettavan yksilöllisyys ja Aaro kannustaakin valmennettaviaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja pitkän tähtäimen elämäntapamuutokseen.


Kommentare


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page