top of page

Fresh Start by Janni Hussi -verkkovalmennus

Päivitetty: 28. jouluk. 2019Jos olet haaveillut aloittavasi kuntosaliharjoittelun, tämä Janni Hussin verkkovalmennus on mainio tapa tehdä se yhdessä asiantuntevan valmentajan kanssa! Samoin, jos edellisestä kuntosalitreenistäsi on kulunut jo aikaa, tämän valmennuksen avulla löydät uuden kipinän kuntosaliharjoitteluun.


Janni opastaa sinua ohjevideoiden avulla liikkeiden tekemiseen oikeaoppisesti ja saat myös vinkkejä terveellisen ruokavalion noudattamiseen mm. herkullisten reseptien muodossa.

Fresh Start -verkkovalmennus on motivoiva startti kuntosalilla harjoitteluun yhdessä Jannin kanssa!
Legendaarinen Fresh Start with Janni -verkkovalmennus tempaisi tammikuussa 2019 mukaansa lähes 20 000 suomalaista. Kyseessä on neljä viikkoa kestävä verkkovalmennus, joka soveltuu niin aloittelijoille kuin jo hieman kehittyneemmillekin treenaajille. Valmennus sopii myös heille, joilla ei ole aiempaa taustaa kuntosaliharjoittelusta. Fresh Start on loistava valmennus sinulle, joka haluat startata kuntosaliharjoittelun tai vaihtoehtoisesti sinulla on ollut ehkä hiukan taukoa.


Fresh Start on ennen kaikkea mukaansa tempaava neljän viikon mielekäs verkkovalmennuskokonaisuus, joka ei ole liian haastava, mutta ei myöskään liian helppo. Valmennus sisältää kaksi erilaista treeniohjelmaa kuntosalille. Lisäksi saat verkkovalmennuksen aikana vinkkejä terveellisen ruokavalion noudattamiseen.


Jannin verkkovalmennukset ovat saaneet kiitosta


Fresh Start with Janni, Journey with Janni 1 ja Journey with Janni 2 toteutettiin SYKE -valmennusalustalla, mutta tuolloin valmennukset kulkivat Fitness Factory Finland -brändin alla, joka yhdistyi elokuussa 2019 SYKE Triben kanssa!


Valmennus lyhyesti


  • Kaksi treeniohjelmaa

  • Vinkkejä ruokakauppaan

  • Reseptejä

  • Tervehdyksiä ja vinkkejä hyvinvointiin liittyen

  • Itseoppimista tehtävien kautta
Valmentaja valmennuksen takana: Janni Hussi


Janni Hussi on fitnessmalli ja liikunta-alan yrittäjä. Liikunta on ollut hänen intohimonsa jo lapsesta asti. Hyvinvointi on Jannille tärkeää ja hän pyrkiikin kannustamaan ihmisiä kokonaisvaltaiseen itsensä kehittämiseen pelkkien ulkoisten tavoitteiden sijaan.


Janni on terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja ja hänen positiivinen energiansa todellakin tarttuu! Hänen kyky inspiroida ja motivoida liikkumisen ja terveellisten elämäntapojen pariin on Jannin ehdoton vahvuus valmentajana!


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page