Journey with Janni 1 -verkkovalmennus

Päivitetty: 28. jouluk. 2019Journey with Janni -valmennukset ovat kahdeksan viikkoa kestäviä mobiiliverkkovalmennuksia, joiden aikana matkataan kohti parempaa hyvinvointia. 

Matkojen aikana sinua motivoidaan, tsempataan, ohjataan, opetetaan ja autetaan löytämään työkaluja, joilla saavutat haluamasi tavoitteet. 


Valmennuksen tavoitteena on saada treenaajalle hyvinvoiva ja toiminnallinen keho viikottain vaihtuvilla treeneillä. Vaihtuvien treeniohjelmien ansiosta kuntosaliharjoittelu on monipuolista ja tuloksellista.


Nettivalmennuksen aikana saat myös vinkkejä terveelliseen ruokavalioon - olitpa sitten kaikkiruokainen tai tiettyä ruokavaliota noudattava. Resepteissä on huomioitu niin terveellisemmät viikonloppuherkut kuin myös maistuvat ja täyttävät arkiruoat.


Kuntotestien ja SYKE-sovelluksen avulla seuraat omaa kehitystäsi helposti. Journey with Janni 1 vie sinut treenauksen maailmaan! 


Journey 1:ssä tulet saamaan erittäin monipuoliset treeniohjelmat koko kahdeksalle viikolle. Jokainen viikko on hiukan erilainen, jotta kehitys ja tulokset ovat maksimoituja. Ohjelma sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin juuri monipuolisuutensa vuoksi. Treeniohjelmien päätavoite on saada hyvinvoiva ja toiminnallinen keho, mutta myös kiinteyttää, polttaa rasvaa ja muokata kehonkoostumusta. Se sopii siis erinomaisesti esimerkiksi painonpudottajille progressiivisuutensa vuoksi.


Viikot 1-3 tehdään suoria sarjoja, jolloin pääset sinuiksi painojen ja treenituntuman kanssa. 4 viikko on kevennetty viikko, joka valmistelee sinua tuleville 4:lle kovemmalle viikolle. Viikot 5-8 tehdään pääsääntöisesti super-sarjoina, mutta myös muita tekniikoita on otettu himpun verran mukaan. Viikko 8 on valmennuksen loppuhuipentuma, jonka jälkeen suosittelen pitämään kevennetyn tai jopa kokonaan lepoviikon.


Journey 1:ssä on jokaisella viikolla 4 treeniä (paitsi kevennetyllä viikolla), jotka suoritetaan pääsääntöisesti salilla. Tulet saamaan pari kehonpainotreeniä, joilla voit hätätapauksessa korvata jonkin salitreenin, mikäli aina ei ole mahdollista mennä puntille.


Muistin helpottamiseksi kaikki kuvat ja videot liikkeistä ovat heti näkyvillä suorittaessasi treeniä. Treenin yhteydessä pääset pitämään myös treenipäiväkirjaa, jolla pystyt seuraamaan harjoitteluasi vaivattomasti. 


Ruokaohjelmissa tarjoan sinulle runsaasti erilaisia vaihtoehtoja ja suoria resepti-ideoita ohjelman ruoka-aineista. Olitpa sinä sitten maidottomalla tai gluteenittomalla ruokavaliolla, syöt kaikkea tai olet täysin vegaani. Kaikille löytyy vaihtoehtoja. Esimerkiksi pelkkiä aamiaisvaihtoehtoja on peräti 13 kappaletta ja varioimalla vieläkin enemmän. 


Lisäksi tulet saamaan matkasi varrella motivaatioviestejä, reseptejä, treeni- ja ruokavinkkejä, itseoppimistehtäviä ja paljon muuta. Ne jotka olivat mukana Fresh Startissa saivatkin jo esimakua mitä kaikkea sisältöä valmennus voi tarjota. Journey with Janni on vain paljon monipuolisempi ja kokonaisvaltaisempi! 


Tämä on uudenajan VALMENNUS, joka on paljon enemmän kuin pelkkää tiedon siirtoa (ohjelmat PDF-tiedostona), vaikka tosin tässäkin on ohjelmat mahdolllisuus myös tulostaa halutessaan! Tämä on valmentaja sun takataskussa, aina mukana, minne ikinä menetkin!


Jannin verkkovalmennukset ovat saaneet kiitosta


Fresh Start with Janni, Journey with Janni 1 ja Journey with Janni 2 toteutettiin SYKE -valmennusalustalla, mutta tuolloin valmennukset kulkivat Fitness Factory Finland -brändin alla, joka yhdistyi elokuussa 2019 SYKE Triben kanssa!  Erityisen onnistuneeksi Jannin valmennuksissa koettiin treeniohjelmat sekä Jannin positiivinen asenne ja kyky motivoida ihmisiä treenaamisen ja terveellisten elämäntapojen maailmaan


Valmennus lyhyesti