top of page

Journey with Janni 2 -verkkovalmennus

Päivitetty: 28. jouluk. 2019Journey with Janni -valmennukset ovat kahdeksan viikkoa kestäviä mobiiliverkkovalmennuksia, joiden aikana matkataan kohti parempaa hyvinvointia. 

Matkojen aikana sinua motivoidaan, tsempataan, ohjataan, opetetaan ja autetaan löytämään työkaluja, joilla saavutat haluamasi tavoitteet. 


Tämä verkkovalmennus tarjoaa sinulle nipun vinkkejä terveellisen ruokavalion noudattamiseen - olitpa sitten kaikkiruokainen tai tiettyä ruokavaliota noudattava. Resepteissä on huomioitu niin terveellisemmät viikonloppuherkut kuin myös maistuvat ja täyttävät arkiruoat.


Saat monipuolisen ravinto-ohjelman lisäksi kolme eri treeniä kuntosalille - molemmat tukevat matkaasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, jota tässä verkkovalmennuksessa tavoitellaan.

Valmennuksen avulla opit hyvinvointia tukevia elämäntapoja, jotka edesauttavat mm. painonpudotuksessa, energisyyden lisäämisessä ja unen laadun parantamisessa. Journey with Janni 2 -verkkovalmennus sopii jokaiselle, joka etsii parempaa hyvinvointia. Tavoitteet voit määritellä itse valmennuksen aikana ja voit myös muokata niitä aina oman mielen mukaan, mikäli tavoitteesi muuttuvat. Tämä mahdollistaa mielekkään tekemisen ja aidosti onnistuneen elämäntapamuutoksen tekemisen! 


Onko kiireinen viikko tulossa? Valitse silloin kiireisen viikon treeniohjelma ja seuraavalla viikolla aikataulujen hellittäessä jälleen neljän tai viiden treenin viikko-ohjeet. Journey with Janni 2 mukautuu sinun tarpeidesi mukaan eikä päinvastoin!


Kahdeksan viikon ohjelmassa keskipisteessä tulevat olemaan ravitsemus ja erilaiset ruokavaliot, joita sinun on mahdollista soveltaa juuri omaan arkeesi sopivaksi. Voit valita ruokavaliosta joustavamman ja rennomman version, jossa sinun ei tarvitse punnita ruokiasi (rento kämmenmalli) tai vaihtoehtoisesti napakamman version, jossa saat tarkat ohjeistukset viikon ruokailuihin.


Jannin verkkovalmennuksessa tulet saamaan viikottain myös erilaisia ravintovinkkejä ja reseptejä. Ruokaohjelmaa voivat noudattaa kaikkiruokaiset, maidotonta ja gluteenitonta sekä vegaanista ruokavaliota noudattavat henkilöt.


Painonpudotuksen, kiinteytymisen, liikuntaelimistön vaivojen hävittämisen ja monien muiden tavoitteiden saavuttaminen on ehdottomasti kiinni rutiininomaisesta tekemisestä ja elämäntavoista. Oppimalla hyvinvointiasi tukevia elämäntapoja alkaa paino varmasti pudota, mieli piristyä, unenlaatu parantua ja energisyys lisääntymään. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen on Journey with Janni 2 -verkkovalmennuksen tavoite!


Jannin verkkovalmennukset ovat saaneet kiitosta


Janni julkaisi ensimmäisen valmennuksen SYKE Tribe alustalla vuoden 2019 tammikuussa - Legendaarisen Fresh Startin, joka laittoi liikkeelle lähes 20 000 suomalaista!  Tuolloin valmennukset kulkivat vielä Fitness Factory Finland -brändin alla! 


Kevään 2019 jälkeen tehdyssä kartoituksissa, kävi ilmi että:


87% koki että Jannin valmennuksien treenit olivat miellyttäviä tehdä sekä motivoivia

88% koki että voisi osallistua myös jatkossa Jannin valmennuksiin

90% kokee että voisi suositella Jannin valmennuksia tuttavilleen


Mistä Journey with Janni 2 -valmennuksessa on kyse?


Journey with Janni 2 vie sinut matkalle kohti ravitsemuksen perustaa.

8 viikon ohjelmassa keskipisteessä tulee olemaan ravitsemus ja erilaiset ruokavaliot, joita sinun on mahdollista soveltaa juuri omaan arkeesi sopivaksi. Voit valita ruokavaliosta joustavamman ja rennomman version, jossa sinun ei tarvitse punnita ruokiasi (rento kämmenmalli) tai vaihtoehtoisesti napakamman version, jossa saat tarkat ohjeistuksen viikon ruokailuihin.


Journey 2 treeniohjelma on joustava ja soveltuu juuri sinun tarpeisiin erilaisissa elämäntilanteissa. Onko kiireinen viikko tulossa? Valitse silloin kiireisen viikon treeniohjelma ja seuraavalla viikolla aikataulujen hellittäessä jälleen neljän tai viiden treenin viikko-ohjeet. Journey 2 mukautuu sinun tarpeidesi mukaan, eikä päinvastoin!


Ohjelmassa tulet saamaan viikottain myös erilaisia ravintovinkkejä ja reseptejä. Ruokaohjelmaa voi noudattaa kaikkiruokaiset, maidotonta ja gluteenitonta sekä vegaanista ruokavaliota noudattavat henkilöt.


Painonpudotuksen, kiinteytymisen, liikuntaelimistön vaivojen hävittämisen ja monien muiden tavoitteiden saavuttaminen on ehdottomasti kiinni rutiininomaisesta tekemisestä ja elämäntavoista! Oppimalla hyvinvointiasi tukevia elämäntapoja alkaa paino varmasti pudota, mieli piristyä, unenlaatu parantua ja energisyys lisääntymään! Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen on Journey with Janni -valmennusten tavoite! 


Valmennus sopii jokaiselle joka etsii parempaa hyvinvointia! Tavoitteet voit määritellä itse valmennuksen aikana ja voit myös muokata niitä aina oman mielen mukaan mikäli tavoitteet muuttuvat! Tämä mahdollistaa mielekkään tekemisen ja aidosti onnistuneen elämäntapamuutoksen tekemisen! 


Valmennus lyhyesti


 • Omien ruokailutottumusten kartoitus ja pohdinta (tehtävien muodossa) alussa sekä lopussa

 • Valmentava ja opettava ote - ei pelkästään ohjeet "toimi näin" 

 • Kolme erilaista treeniohjelmaa kuntosalille (valitse viikottain sopivin ohjelma) tai vaihtele oman mielen mukaan treenejä

 • Kiireisen viikon treeniohjelma (kaksi treeniä viikkoon)

 • Kolmen treenin viikko-ohjelma

 • Neljän treenin viikko-ohjelma

 • Kaksi erilaista ravinto-ohjelmaa (voit vaihdella eri päivinä eri ohjelmien välillä)

 • Löysempi kämmenmalli heille keitä ei kiinnosta punnitseminen ja "niuhottaminen"

 • Tarkempi grammamääräinen ohjelma

 • Kalorit pyörivät 1700-2000kcal välillä riippuen valinnoista (kämmenmallissa 1600-2400 välillä)

 • Monipuolinen

 • Valmiita reseptejä

 • Vegaaninen, maidoton ja gluteeniton ruokavalio myös huomioitu

 • Reseptejä

 • Viikottaiset itse määriteltävät tavoitteet

 • Ravintovalmennusta videoiden ja tehtävien muodossa

 • Muita vinkkivideoita


Janni Hussi kertoo mistä Journey with Janni -valmennuksissa on kysymys!


Perimmäisenä ajatuksena on, että valmennukseen mukaan lähtevä kehittyy alituiseen niin fyysisesti kuin psyykkisesti erilaisten tehtävien ja seurannan muodossa. Valmennettavan on tarkoitus ymmärtää miksi asioita tehdään, sen sijaan että hän vain tuijottaa saamiaan ohjeita. Toisin sanoen matkan aikana tapahtuu koko ajan mikro-oppimista. Sitä varten applikaatiosta löytyy mm. kehityksen, unen ja treenitulosten seuranta. 


Journey with Janni -valmennukset ovat ennenkaikkea sun matkasi, jossa mä olen vahvasti mukana (kirjaimellisesti). Ne tovat mikro-oppimista erilaisten tehtävien kautta, joita applikaatio sinulle viikottain ja jopa päivittäin antaa. Tulet ymmärtämään enemmän itsestäsi, terveydestäsi ja opit treenaamisen ohella myös kuuntelemaan kehoasi. 


Applikaatio pystyy seuraamaan päivittäistä aktiivisuuttasi, jos yhdistät sen Google Fitiin tai iHealthiin. Näet sovelluksesta suoraan päivittäiset askeleesi ja kuljetun matkan. Saat ruoka- ja treeniohjelmat suoraan appiin sekä halutessasi voit ladata ne myös pdf-tiedostoiksi. Kun aloitat päivän harjoituksen, näet koko treenin suoraan puhelimestasi, jokaista liikettä (videot sekä still-kuvat) ja toistoa myöden. Sinun ei siis tarvitse ensin ladata ohjelmaa yhdestä paikasta ja sen jälkeen etsiä liikevideota toisesta paikasta.
Valmentaja valmennuksen takana: Janni Hussi


Janni Hussi on fitnessmalli ja liikunta-alan yrittäjä. Liikunta on ollut hänen intohimonsa jo lapsesta asti. Hyvinvointi on Jannille tärkeää ja hän pyrkiikin kannustamaan ihmisiä kokonaisvaltaiseen itsensä kehittämiseen pelkkien ulkoisten tavoitteiden sijaan. 


Janni on terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja ja hänen positiivinen energiansa tarttuu! Hänen kykyään inspiroida ja motivoida liikkumisen ja terveellisten elämäntapojen pariin on kehuttu paljon.


Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page