top of page

Journey with Janni 3 -verkkovalmennus

Päivitetty: 28. jouluk. 2019Journey with Janni 3 -verkkovalmennus sopii jokaiselle, joka etsii parempaa hyvinvointia. Tavoitteet voit määritellä itse valmennuksen aikana ja voit myös muokata niitä aina oman mielen mukaan, mikäli tavoitteesi muuttuvat. Tämä mahdollistaa mielekkään tekemisen ja aidosti onnistuneen elämäntapamuutoksen tekemisen! 


Tämä valmennus painottuu nousujohteiseen harjoitteluun ja terveelliseen ravinto-ohjelmaan yhdistettynä henkisen hyvinvoinnin kehittämiseen. Kahdeksan viikon ohjelmassa keskipisteessä tulevat olemaan henkisen hyvinvoinnnin tehtävät, joiden avulla löydät sisäistä rauhaa ja kehität taitoja stressinhallintaan sekä itsesi motivoimiseen. 


UUTTA!


Tällä kertaa Janni ei ole ainut valmentaja, vaan sinua valmentamassa on myös Maija Haapanen, joka tuo täydennystä valmennukseen tarjoamalla työkaluja henkiseen hyvinvointiin!  

Journey with Janni -valmennukset ovat kahdeksan viikkoa kestäviä mobiiliverkkovalmennuksia, joiden aikana matkataan kohti parempaa hyvinvoinvointia. Matkojen aikana sinua motivoidaan, tsempataan, ohjataan, opetetaan ja autetaan löytämään työkaluja, joilla saavutat haluamasi tavoitteet. 


Journey with Janni 3 on odotettu jatko-osa aiemmin ilmestyneiden Journey 1- ja Journey 2-valmennuksien rinnalle! 


Etkö ole osallistunut aiempiin Journey with Janni -valmennuksiin?

Se ei haittaa! Journey with Janni -valmennukset ovat kaikki omia kokonaisuuksiaan, joita voi toteuttaa haluamassaan järjestyksessä tai valita vaikka sen yhden mieluisimman! Voit siis hypätä mukaan tähän valmennukseen, vaikka et olisikaan ollut mukana aiemmissa valmennuksissa! 


Henkistä hyvinvointia käsitellään tässä valmennuksessa esimerkiksi mielikuvaharjoitteiden ja erilaisten pohtimistehtävien avulla. Mentaaliharjoitukset pureutuvat itsensä arvostamiseen, omiin uskomuksiin, motivaatioon sekä energiaan. Ohjevideoilla Maija ja Janni kertovat faktatietoa ja esimerkkejä kustakin aiheesta, jonka jälkeen päästään varsinaisten harjoitusten pariin. Henkinen hyvinvointi on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, joten tämän verkkovalmennuksen avulla saat erinomaisia vinkkejä henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen!


Henkisen hyvinvoinnin harjoitukset vievät vain pienen hetken päivästäsi, joten anna kiireen hellittää hetkeksi ja tutkaile sekä kehitä henkistä hyvinvointiasi harjoitusten avulla. 

Henkisen hyvinvoinnin harjoitteet ovat Maija Haapasen käsialaa ja pääset tekemään niitä yhdessä Jannin kanssa Maijan opastamana! Tämä on todella mielenkiintoinen kokonaisuus, jota ei kannata jättää välistä! 


Valmennus lyhyesti


Treeniohjelma

 • Kolmijakoinen kiinteyttävä harjoitusohjelma kuntosalille, mikä vaihtuu viidennen viikon kohdalla 

 • Oma ohjelma viikoille 1-4

 • Oma ohjelma viikoille 5-8

 • Aerobiset harjoitteet

Ravinto-ohjelma

 • Kiinteyttävä viiden aterian ravinto-ohjelma, missä kalorit pyörivät 1700-2000kcal välillä riippuen valinnoista

Viikottaiset mentaaliharjoitteet

 • Arvot ja ajankäyttö

 • Motivaation kaivaminen pintaa syvemmältä

 • Tavoitteet todeksi

 • Stressi hallintaan

 • Energiaa arkeen

 • Sinussa on kaikki se mitä voittaja tarvitsee

 • Olet arvokas

 • Vapaudu rajoittavista uskomuksistasi


Janni Hussi kertoo mistä Journey with Janni -valmennuksissa on kysymys!


Perimmäisenä ajatuksena on, että valmennukseen mukaan lähtevä kehittyy alituiseen niin fyysisesti kuin psyykkisesti erilaisten tehtävien ja seurannan muodossa. Valmennettavan on tarkoitus ymmärtää miksi asioita tehdään, sen sijaan että hän vain tuijottaa saamiaan ohjeita. Toisin sanoen matkan aikana tapahtuu koko ajan mikro-oppimista. Sitä varten applikaatiosta löytyy mm. kehityksen, unen ja treenitulosten seuranta. 


Journey with Janni -valmennukset ovat ennenkaikkea sun matkasi, jossa mä olen vahvasti mukana (kirjaimellisesti). Ne tovat mikro-oppimista erilaisten tehtävien kautta, joita applikaatio sinulle viikottain ja jopa päivittäin antaa. Tulet ymmärtämään enemmän itsestäsi, terveydestäsi ja opit treenaamisen ohella myös kuuntelemaan kehoasi. 


Applikaatio pystyy seuraamaan päivittäistä aktiivisuuttasi, jos yhdistät sen Google Fitiin tai iHealthiin. Näet sovelluksesta suoraan päivittäiset askeleesi ja kuljetun matkan. Saat ruoka- ja treeniohjelmat suoraan appiin sekä halutessasi voit ladata ne myös pdf-tiedostoiksi. Kun aloitat päivän harjoituksen, näet koko treenin suoraan puhelimestasi, jokaista liikettä (videot sekä still-kuvat) ja toistoa myöden. Sinun ei siis tarvitse ensin ladata ohjelmaa yhdestä paikasta ja sen jälkeen etsiä liikevideota toisesta paikasta.Valmentaja valmennuksen takana: Janni Hussi


Janni Hussi on fitnessmalli ja liikunta-alan yrittäjä. Liikunta on ollut hänen intohimonsa jo lapsesta asti. Hyvinvointi on Jannille tärkeää ja hän pyrkiikin kannustamaan ihmisiä kokonaisvaltaiseen itsensä kehittämiseen pelkkien ulkoisten tavoitteiden sijaan. 


Janni on terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja ja hänen positiivinen energiansa tarttuu! Hänen kykyään inspiroida ja motivoida liikkumisen ja terveellisten elämäntapojen pariin on kehuttu paljon.


Commentaires


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page