top of page

Kickstart by Jasmin Ali -verkkovalmennus

Päivitetty: 28. jouluk. 2019Elätkö kiireistä perhearkea etkä ehdi tai jaksa huomioida itseäsi - vaikka haluaisitkin? Jasmin Alin Kickstart-verkkovalmennus auttaa sinut alkuun!


Tämän valmennuksen avulta vyötäröltäsi kadotetaan muutama ylimääräinen sentti, saat lisää jaksamista arkeen, paremmat ruokailutottumukset ja ennen kaikkea saadaan onnistumisia elämäntapamuutoksen alkuun saamiseksi!
Kickstart-verkkovalmennus auttaa sinua pääsemään alkuun elämäntapamuutoksessa! Kiireinen arki ei ole este omasta hyvinvoinnistaan huolehtimiselle ja samalla kun parannat omaa hyvinvointiasi, muukin perhe voi paremmin!


Kickstart-verkkovalmennuksessa tehdään asioita askel kerrallaan, joten ei kannata pelätä liian isoja muutoksia heti ensimmäisen viikon aikana. Pysyvät elämäntavat saavutetaan pienin askelin. Valmennuksen avulla löydät aikaa huomioida myös itsesi ja samalla huomaat, kuinka saat lisää energiaa arkeen! 


Muutama vyötärölle kertynyt ylimääräinen sentti sulaa nopeasti pois, kun panostat terveelliseen ruokavalioon, säännölliseen liikuntaan ja riittävään lepoon - eikä siitä tarvitse tehdä liian vaikeaa. Valmennuksen avulla opit lepäämään riittävästi ja huomaat nopeasti, kuinka riittävä levon määrä auttaa sinua arjessa jaksamiseen. Arjessa jaksamista tukevat myös säännöllinen ateriarytmi terveelliseen ruokailuun painottaen. Kuntosi paranee pikkuhiljaa ja oma peilikuvasi alkaa miellyttää sinua päivä päivältä enemmän. 


Verkkovalmennus sisältää helpot ohjeet SYKE-mobiilisovelluksessa. Valmentaja Jasmin Alin videotsempit auttavat sinua eteenpäin haastavillakin hetkillä. Valmennus kestää neljä viikkoa ja jokaisella viikolla on oma teemansa. Hyvinvointisi laitetaan siis kuntoon kokonaisuus kerrallaan eikä kaikkea mahdollista yhtä aikaa.  


Saavutat toivomasi muutokset kun vain aloitat - eikä koskaan ole liian myöhäistä! Kickstart-verkkovalmennus on helppo startti elämäntapamuutokseen!


Valmennus sisältää


  • Kuvia

  • Videoita

  • Reseptejä

  • Treeniohjelman (kotona onnistuvat kehonpainotreenit)

  • Ravinto-ohjelman

  • Chat-ominaisuus: tässä valmennuksessa voit olla suoraan yhteydessä valmentajaasi

  • SYKE Tribe -mobiilisovelluksen tarjoamat tukityökalutValmentaja valmennuksen takana


JASMIN ALI


Jasmin Ali, äiti ja valmentaja, haluaa auttaa valmennettaviaan löytämään sen energian ja hyvän olon, jonka hän itse löysi kuusi vuotta sitten tehdessään itse elämäntapamuutoksen. Hän tietää, miten paljon pienillä muutoksilla ja tuloksilla on merkitystä, jotta jaksaa jatkaa elämäntaparemonttia. Hän myös tietää, että pienestä ulkopuolisesta tsempistä voi olla iso apu! Jasminin motto onkin, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ja tehdä muutoksia. Oman matkansa aikana hän huomasi, kuinka tärkeää on oman kropan ja mielen kuuntelu. Liikunnasta ja oikeasta ravinnosta saatu energia on yksi tärkein voimavara, lepoa unohtamatta. Jasmin haluaa auttaa ihmisiä löytämään tasapainon ja hyvän olon, jotta jokaisella on mahdollisuus tuntea itsensä hyvinvoivaksi ja energiseksi. 


Jasmin Ali on valmistunut keväällä 2016 personal traineriksi Trainer4You:lta. Koulutuskokonaisuuteen sisältyi myös hyvinvointivalmentajan sekä kuntosalivalmentajan koulutus. Viime aikoina Jasmin on kouluttautunut äitiysliikunnan ammattilaiseksi. Valmentajana Jasmin on kannustava ja empaattinen. Häntä palkitsee eniten valmentajan työssään asiakkaan tukeminen ja tsemppaaminen onnistuminen sekä se, kun asiakas oivaltaa asioita itse. Jasmin kannustaa tekemään muutoksia ja on itse tarvittaessa konkreettisena esimerkkinä. Hän myös vaatii asiakkaaltaan omaa panostusta, sillä muutoksia saadaan aikaiseksi vain tekemällä. Koska Jasmin elää itse hektistä perhearkea, häneltä löytyy tietotaitoa kuinka kiireistä elämää on mahdollista aikatauluttaa ja huolehtia samalla omasta hyvinvoinnista parhaalla mahdollisella tavalla. 


Comments


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page