top of page

Kuinka personal trainer Janika lisäsi 20% liikevaihtoaan valmentajana?


syke tribe blogi personal training ohjelmisto

Mikä olikaan Firstbeat Life?


Kuten aiemmin kerroimmekin, lanseerasimme toukokuussa Syke Tribellä yhteistyön Firstbeat Life-palvelun kanssa. Mikä se olikaan?


Firstbeat on kehittänyt aivan uudenlaisen palvelun personal trainereille ja valmennusosaajille. WaaS – Wellbeing as a Service, on bisnesmalli, jonka avulla:


1. Luot poikkeuksellisia asiakaskokemuksia

2. Parannat palveluidesi laatua

3. Kasvatat myyntiä jopa 30–80%.


firstbeat life valmennus ohjelmisto kuinka menestyä valmentajana valmennusyritys

Tuottaako WaaS-malli tuloksia käytännössä? Lue Janikan tarina!


Kuten sanottua, osaavalla personal trainerilla kysyntä ylittää helposti käytössä olevan ajan. Firstbeat Life auttaa Janika Hautalaa syventämään asiakassuhteita, parantamaan valmennuksen laatua ja luomaan uusia palveluita syömättä liikaa työaikaa.


"Parissa kuukaudessa liikevaihto on kasvanut yli 20 prosenttia ja asiakkaat ovat ”tykänneet älyttömästi”.


Kuortaneelta valmistunut Janika Hautala on tehnyt omalla toiminimellä töitä personal trainerina ja liikunnanohjaajana viitisen vuotta Seinäjoen alueella. Asiakkaita hänellä on riittänyt alusta asti ja liiketoiminta on vakaalla pohjalla. Motivoitunutta asiakaskuntaa löytyy hyvin ryhmäliikuntaohjausten sekä oman aktiivisen kontaktoinnin kautta.


Asiakaskuntaani ovat pääasiassa 30–50-vuotiaat naiset, jotka haluavat saada liikunnan osaksi elämäänsä tai kehittää kestävyyskuntoaan. Dieetit ja liian kovat kuntoprojektit vain lisäävät stressiä, eli yhdessä haetaan pieniä muutoksia ja uusia tapoja arkeen.


Valmennukset kestävät minimissään puoli vuotta. Minulla on nyt noin 30 yksilövalmennettavaa, mikä on oman ajan puitteissa maksimimäärä.


Uusi lisäpalvelu on kasvattanut liikevaihtoa lähes 20 % jo parissa kuukaudessa


Tammikuussa Janika lähti mukaan Firstbeatin uuteen Wellbeing as a Service -palveluun (WaaS), joka on suunnattu nimenomaan valmennusyrittäjille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa. Firstbeat Life -palveluntarjoajana aloituksen lisäksi osallistujat saavat Firstbeatin asiantuntijoilta valmennusta palveluiden muotoiluun, myyntiin ja skaalaamiseen.


Halusin syventää asiakassuhteita ja kehittää valmennuksiani. Data auttaa valmentamaan jokaista asiakastani vielä laadukkaammin ja tarjoamaan poikkeuksellisen asiakaskokemuksen. Tästä syntyy pidempiaikaisia tuloksia.


Firstbeat Lifen tuella olen luonut uuden vaikuttavan palvelumallin, jossa aika ei rajoita liiketoiminnan kasvua ja asiakkaani saavat hyödyllistä lisäpalvelua. Palvelu on käytössä jo melkein jokaisella yksilövalmennettavallani, mistä tulee mukava summa. Liikevaihtoni on kasvanut jo yli 20 prosenttia.


Tulevaisuudessa Janika näkee uusia mahdollisuuksia. Esimerkiksi aktiivisemmat kuntosaliharjoittelijat voisivat hyötyä ammattilaistason tiedosta oman stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilanteesta. Yrityspuolen palveluihin laajentuminenkin kiinnostaa, mitä Firstbeat Life tukee myös yritys- ja ryhmäraportoinnilla.Firstbeat Life avaa asiakkaiden stressin ja palautumisen tilannetta luotettavasti


Käytännössä Janika käy Firstbeat Life -mittaustuloksia läpi valmennettavien kanssa viikoittaisissa tapaamisissa esimerkiksi alkulämmittelyssä ennen treeniä. Tarvittaessa harjoitussuunnitelmaa muokataan niiden pohjalta. Jos mittaustuloksissa vaikka palautuminen on nollassa, voi tulevaa viikko-ohjelmaa muuttaa kevyemmäksi.


Firstbeat Life avaa näkymän siihen, mitä valmennettavan arjessa oikeasti tapahtuu ja mihin pitäisi kiinnittää huomiota. Aiemmin olen voinut vain kysyä jokaiselta, mikä on vaikka unen ja nukkumisen tilanne, mutta oma arvio ei ole aina totuus. Nyt pystyn seuraamaan yksilöllisiä stressitasoja ja palautumista luotettavasti.
– Asiakkaat ovat tykänneet tästä aivan älyttömästi. Heistä on ollut kiinnostavaa nähdä, milloin esimerkiksi omat stressipiikit nousevat ja oppia lisää omista voimavaroista. Monet malttavat pitää lepopäiviäkin paremmin, jos tulokset kertovat, että palautuminen on heikkoa. Data on tehokas ohjaaja.


Toimitko valmennusyrittäjänä ja haluat kehittää liiketoimintaasi, syventää asiakassuhteitasi ja tukea asiakkaidesi terveyttä ja hyvinvointia entistäkin paremmin? Tutustu Wellbeing as a Service -palveluun ja lähde mukaan kohti menestystä!


____________________________________________________________________


SYKE Tribe valmentajille


SYKE Tribe on skaalautuva valmennusalusta, joka auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.SYKE Tribe kuluttajille


SYKE Tribe on markkinapaikka, valmennusohjelmisto sekä verkkovalmennusalusta, joka yhdistää kuluttajat ja valmentajat uudella tavalla - etsi sinulle sopiva valmis verkkovalmennus tai hanki henkilökohtainen valmentaja ja löydä oma polkusi. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan henkilökohtaisen valmentajan tai valmiin valmennuskokonaisuuden muuttuvien trendien ja villitysten joukosta. Käytä valmentajahakuamme tai etsi sopiva valmennus SYKE Marketplacesta - matkasi kohti tavoitteitasi on juuri alkanut!Comentarios


OTA YHTEYTTÄ

Kiitos! Palaamme pian!

SYKE Tribe - Terhi Immonen

RATKAISUT KULUTTAJILLE

Shape with Nana - Nana Heikkilä.png
bottom of page